perjantai 8. syyskuuta 2017

Työpäivän asuni ja mietteitä





Minä tykkään väreistä. Vaatteissa, sisustuksessa,puutarhan kukissa. Kaikessa.

Olen värikäs kuin helppoheikin toripöytä markkinoilla.Ei tyylikkyyttä. Mutta sitäkin enemmän värejä. Jopa mauttomuuteen asti. Saavatpa ihmiset katsomista ja puhuttavaa. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Rai, rai.



Syksyisen kirpakat aamut on pakottaneet takin tai neuletakin päälle.Neuletakki on pari vuotta vanha Vilalta. Mekko/tunika on uusi Cellbesiltä. Leikkinahkahousut oli viime talven suosikkini. Tykkään niistä edelleen, merkki Vila. Gaborin avokkaita käytän paljon. Kohta nekin vaihtuu nilkkureihin ja talvikenkiin.






Taas murjotan kuvissa. Voi, Luoja. Milloin opin olemaan? 

Pönttöuunikin on kaameassa kunnossa. Mutta me ei saada aikaiseksi. Sisustuksen suhteen. Mitään.




Olen vähän miettinyt sitä, miksi tykkään värikkäistä vaatteista. Kuvaako ne jotakin luonteeni värikkyyttä? Vai olenko niin hiton tylsä, että vastapainoksi tarvitsen värikkäitä vaatteita. Olen näissä "syvällisissä" pohdinnoissa päätynyt siihen, että syy on keskitie noista kahdesta vaihtoehdosta. Olen aika tavallinen akka. Välillä värikäs. Välillä tylsä. 



Minä en ole kukkahattutäti. Minä olen kukkamekkoakka.

Olen tällä viikolla ollut lopen kyllästynyt kenkkuronkka työtietokoneeni kanssa tuoksia tappelemaan. Se vie aikaa opetukseltakin.


Omassa tietokoneessa kuvatiedostot eivät yhtenä päivänä suostuneet toimimaan. Ei sitten millään. Apuun riensi ATK-ohjaajani Tapani. Ja näps ja naks kuvat olivat tiedostoissa. En tänä päivänäkään tajua, miten se oli mahdollista. Niin nopeasti.



Pyysin h-i-d-a-s-t-e-t-t-u-n-a näyttämään toimen uudelleen. Ei siltikään uponnut digiblondin aivojen poimuihin.

Tapsa opetti minulle edelleen linkkien tekemistä. Kalle Päätalo vainaa sanoisi, että minä olen iso savotta. Juuri näin.

Asiasta toiseen ja kolmanteen. Kysymys kokeneille blogin pitäjille: Jos Offerilta tilaa jonkun tuotteen, pitääkö siitä kirjoittaa postaus? Kuten huomaatte olen vielä aivan untuvikko tässä blogimaailmassa.

Ensi keskiviikkona alkaa ATK:n peruskurssi. Sitä odotellessa. Kaikille mukavaa perjantaita.





Lähteet: kuvat omat, viimeinen kuva Pexel

14 kommenttia:

  1. Kuvissa on kaunis nainen kauniissa asukokonaisuudessa. Eiväthän mallitkaan yleensä hymyile, mutta ovat silti kauniita. En osaa vastatta kysymykseesi. Itse olen kaksi kertaa postannut tuotteesta/palvelusta, kun olen etukäteen sovitusti saanut alennusta. Kurkkaa mun vanhaa blogia sivulta www.rohkea-kirja.fi Siellä on tuo teidän tapainen pystyuuni, jota rakastan. Hyvää viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kirsti, kommentista. Olen tuosta kauneudesta vähän eri mieltä. Käyn kurkkaamassa vanhaa blogiasi. Hyvää viikonloppua myös sinulle. Muista huilia säilöntähomman ohessa.

      Poista
  2. Aika räväkkä asu. Tykkään. On rohkeutta pukea päälleen mitä vaan ja mitä milloinkin haluaa eikä pitää kiinni yhdestä tyylistä.
    Kateeksi käy nuo kengät ... kun itse tuollaisilla pystyin joskus muinoin kävelemään, oli se niin arvokkaan tuntuista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Eeva kommentistasi. Minä olen puhdas tunnepukeutuja. Siksi minulla ei ole tyyliä.Sitä herää usein erilaisilla fiiliksillä. Ja vaatteet sen mukaisia. Mukavaa viikonvaihdetta sinulle.

    VastaaPoista
  4. Täällä rakastetaan värejä ja vaikka kodin sisustuksessa on muotoutunut tietyt lempivärit, ehkä jotta jaksan katsella niitä vuodesta toiseen. Niin astiat ja vaatteet saavat miltei olla vaikka minkä värisiä, tosin neon-värejä ei taida meikäläiseltä löytyi, se kasariaika riitti.

    Mielestäni sinulla on kyllä upea asukokonaisuus ja pönttöuunikin on upea ja tykkään myös rouheudesta eli kaiken ei tarvitse olla viilattua ja nyt meinaan sitä pönttöuunia. ;)

    Kivaa viikonloppua Marja :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, Tiia K kommentistasi. Minäkin kaihdan neonvärejä. Mutta kaikki muu käy tunteen mukaan. Tykkään myös sinun laillasi rouheudesta. Mutta kyllä tuolle uunille pitäisi tehdä jotakin. Leppoisaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  6. Värit tuovat iloa elämään. Itse olen tosin "tuuri" pukeutuja, eli fiiliksen pohjalta päälle tulee vetäistyä joskus ihan mustaa tai sitten vaikka heleää vaaleanpunaista.

    Itse en muuten osaisi olla kuvissa ollenkaan, joten hyvä sinä!

    PS. Pönttöuuni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anne, kommentistasi. Samanlaisia fiilispukeutujia siis ollaan. Tuntuu jotenkin julmalta sanoa. Että on kiva. Että on muitakin kamerakammoisia. Mutta hemmetti: minä olen jo neljä kuukautta harjoitellut - vieläpä yli vastuuntuntoisella luonteellani - enkä vain vieläkään osaa olla kuvattavana mitään tekemättä. Vain olla kohteena. Apua!

      Poista
  7. Kaunis asu! Värit sopii sulle! Olin näkevinäni kuvissa jo vähän jotain hymyn tapaista, kyllä se sieltä vielä tulee :)

    Jos tilaat jotain offerillalta, ja maksat ne omilla rahoillasi, ei sinun tarvitse kirjoittaa siitä. Toki voit kirjoittaa, jos haluat.
    Jos kyseessä taas on sovittu yhteistyö, jota vastaan tuotteen saat, ja olette sopineet asiasta, niin silloin postauksessa on tuote/palvelu mainittava.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnea kommentistasi. Kiva jos joku näkee hymyntapaista murjottamiseni alta.Kiitos tosi paljon tuon Offerilla-jutun ohjeistamisesta. Tilasin sieltä yhden voiteen. Ja rupesin - kauhulla - ajattelemaan, että minun pitäisi kirjoittaa vain jostakin akkaihmisen silmänympärysvoiteesta. Kosmetiikkapostauksiin olen kyllä päättänyt opetella. Kun aika on. Pyörinhän minä täällä blogimaailmassa lifestyle-nimikkeen alla. Mutta käsitän sen hyvin laajasti: elämäntapaan liittyvät monet asiat. Ei vain kauneus yms.

      Poista
  8. Hei mäkin niin tykkään kaikista tollasista tekonahkahousuista. Tosi hyvälle näyttää nuo sinun Vilasta bongaamat! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Reetta. Minäkin ihastuin näihin jo viime talvena. Mukavaa alkanutta syksyä sinulle.

    VastaaPoista
  10. Värikkäät asut kyllä piristää kivasti syksyä :)!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!