sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Ostin helposti ja erittäin asiakasystävällisesti kosmetiikkaa verkostaPäätänpä nyt tehdä ensimmäisen varsinaisen kosmetiikkapostaukseni. Katsotaanyt mitä tästä tulee. Aina kannattaa olla mieli avoinna ja kokea uutta.


Päätin ryhtyä Glamlinin asiakkaaksi. Tämä ei ole yhteistyöpostaus. Enkä siis siksi hehkuta tuotteita. Maksoin laskuni itse. Pahoittelen taas huonoja kuvia. Mutta opettelen kuvaamaan paremmin hyvin reippaasti ja uupumatta. Sen kun työltäni ja kotihommiltani ehdin. Kiva uusi harrastus blogin tekeminen ja valokuvaaminen. Piristää keski-ikäisen naisen mieltä. Kumman paljon. Vaikka ei olekaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ostoshomma alkoi kirjautumisella. Tarkat kysymykset koskivat ihoani, ikääni, meikkaamistani, hiusten väriä, ihon luonnollista väriä, mieltymyksiä...


Sen jälkeen oli vuorossa kosmetologin kanssa keskustelu Messengerissä, jonka tarkoitus oli syventää tieojani ja toiveitani. Taas digiblondina onnistuin jotenkin katkaisemaan nettiyhteyden. Ajattelin, oliko tämä tässä.


Hetken päästä soi puhelin, ja kosmetologi Ida soitti jatkaaksemme keskustelua. Todella hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Keskustelimme noin 20 minuuttia. Keskustelulle ei ollut mitään aikarajaa. Olisin voinut tapani mukaan hölistä ummet ja lammet. Mutta en ole niin kauhean kiinnostunut kosmetiikasta. Siksikin valitsin Glamlin. Ei tarvitse itse miettiä. Joku miettii puolestani.


Meikit tulivat postiin vajaan viikon päästä. Ja kaikki ne vastasivat odotuksiani. Juuri sitä huulipunan sävyä tarkoitin. Ainut negatiivihko puoli meikkisetissä oli, että huulipuna ei ollut riittävän matta. Mutta asian voi korvata tupsuttelemalla irtopuuteria kahden kerroksen väliin.


On mukavaa nyt ensimmäistä kertaa käyttää väritöntä huultenrajauskynää. Sen idea on vain estää huulipunan leviäminen yli rajojen. Hehkutipat olivat tuttuja, mutta purkki oli loppumassa. Nyt sain sen kätevästi kotiin. Kulmakynä oli juuri oikean värinen ja hyvälaatuinen.

Tuntui jännältä saada näin perusteellista ja henkilökohtaista palvelua. Kotiin tullut paketti oli kaunis silkkirusetteineen.


Meikkien lisäksi lähetyksessä oli henkilökohtainen, nimelläni varustettu esite. Postauksen ensimmäisessä kuvassa siitä etusivu. Tässä aukeaman toista sivua:

                            Minulle valitut tuotteet lueteltuina.
                            Hinnat myös.

   Luettelon alla ohjeita meikkien käyttöön.

Olipa paketissa vielä opetusmateriaalia kulmien muotoiluun ja huulten rajaukseen.
Paketin hintatason sai valita itse. Minä valitsin 90-100 euroa (rehvakkaasti, en todellakaan osaa säästää). Mutta paketti oli mielestäni hintansa arvoinen. Siihen kuului kosmetologin kanssa juttelu. Voin soitta hänelle myös aina uudelleen. Neljä erilaista korkeatasoista tuotetta.


Sain aktiivisesti vaikuttaa siihen, mitä meikkejä minulle lähetetään. Merkkejä en itse valinnut. Tämä on hyvin paljon erilaista kuin Bette Box, jossa tuotteet tulevat sokkona. Niihin ei voi itse vaikuttaa.


Minun mielestäni tämä palvelu sopii hyvin aikuiselle naiselle. Joka on joko hyvin kiireinen tai ei ole kauheasti kiinnostunut meikkaamisesta. Mutta meikkaa silti. Kaikki ilman kauppojen hälinää. Kaikessa rauhassa kotona.Lähteet: kuvat Pexel

8 kommenttia:

 1. Tätä postausta luin suurella mielenkiinnolla, samalla tapaa kuin naisten lehtien meikkausta koskevia juttuja, vaikka asia ei kosketa henkilökohtaisesti lainkaan minua. Ihailen naisia, jotka viitsivät nähdä vaivaa ulkonäkönsä eteen. On tietysti ammatteja, joissa se on välttämätöntä. Tehdastyöläisenä, suurperheen äitinä tai vihannesviljelijänä ei ole tarvinnut. Nyt eläkeläisenä en enää osaa. Olen iloinen puolestasi, kun löysit toimivan palvelun. Onnea sen johdosta ja mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. En minäkään mitenkään kauhean kiinnostunut meikkaamisesta ole. Siksi tämä Glamlin sopiikin minulle. Voi meikinosto pähkäilyn sijasta keskittyä johonkin muuhun. Minäkin ihailen naisia, jotka jaksavat nähdä paljon vaivaa meikkinsä suhteen. Minä itse jätän silmät kokonaan meikkaamatta. Lukuunottamatta kulmakarvoja.

  VastaaPoista
 3. Oo, olipas kiva postaus! En ole tuollaiseen ikinä törmännytkään, mutta kuulostipa mukavalle palvelulle. Täytynee tutustua; jos joku tosiaan kantaisi minulle sopivat meikit kotiin niin voisin saada aikaiseksikin jotain.. Kiitos tästä postauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Elina. Todellakin, kokeilemisen arvoinen yritys. Minulla ei ole paljon aikaa pähkäillä meikkiostoksia. Eikä mielenkiintoakaan. Yrityksen toimintatapa sopii minulle enemmän kuin hyvin.

   Poista
 4. Minäkin testasin Glamlinia, ja tykkäsin tosi paljon! Yllätyin, kuinka hyvää ja henkilökohtaista palvelua sain! Ja tuotteet osuivat aivan nappiin! Todellakin testaan uudelleen :) Kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistai Minnea. Minäkin varmasti tilaan uudelleen.On tosi asiakasystävällinen yritys.

   Poista
 5. Wau, en tienny et kosmetiikkaa voi ostaa noinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Hanski. En itsekään osannut kuvitella, että voisi olla noin helppoa ja miellyttävää. Hyvää alkanutta syksyä sinulle.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!