tiistai 24. lokakuuta 2017

Loisto-ostokset: meikkivoide ja huulipuna

Meikkivoide Lancome Teint Idole Utra Wear



Nyt olen muka ketterästi olevani kosmetiikkabloggaaja. Vaikka en ole. Osaan kirjoittaa vain näistä kahdesta tuotteesta, koska niitä ei voi haukkua. Ne on niin hyviä. Muuten kaikki kunnia oikeille kauneusbloggaajille. Tuotteet ostin Mikkelin Sokokselta.

                         Kille-kissani joka istui tympääntyneen ja vihamieleisen
                                     näköisenä pöydän toisessa päässä, kun otin valokuvia.
                                     Mietti varmaan, että voi turhuus, turhuuksien turhuus...

Ja onhan tämä lifestyleblogi. Muistaakseni huhtikuussa kirjoitin edellisen kosmetiikkapostauksen. Lifestyleen mahtuu niin paljon: myös kauneutta ja kosmetiikkaa. Elämäntapaani. Jaarittelun jälkeen aloittakaamme. Yritän parhaani, vaikka  alueen sanasto ei liene hallussa.


              Ostin tämän jännän värisen viirivehkan äskettäin. Siksi on vielä elossa. Nämä tämmöiset
              voimakkaan väriset kukat kun kaipaa paljon valoa. Eikä sitä enää ole.

Nyt lopultakin tämä alkujahnaus loppu ja asiaan!!! Miksi en osaa olla ytimekäs? En ole edes ehta savolainen vaan vähän sieltä sun täältä. Syntyisin Kainuusta.

Tämä meikkivoide on elämäni tähän asti paras. Se on ohutta, mutta peittää ihon epätasaisen värin ja suurentuneet huokoset. Minulla ei ole vielä huokoset suurentuneet. Iho on varsin hyvässä kunnossa. Kiitos geenien, kasvisruokavalion, ulkoilun ja unen. Mutta luulen, että ikääntymisen merkit tulevat kunnolla esiin muutaman vuoden sisällä. Se on vääjäämätöntä ja luonnollista.



Meikkivoide saa ihon kuultamaan kauniisti. Nimenomaan kuultamaan ei kiiltämään. Se tuli Anna-lehden meikkivoide testissä ykköseksi. Enkä yhtään ihmettele. Hinta on 49 euroa.



Olen viime vuodet käyttänyt Lumenen CC-voidetta. Eikä siinäkään mitään suurempaa valittamista ole ollut. Halusin vain vähän vaihtelua ja kuulakkaan lopputuloksen.



Myyjä kokeili kaulaani kolmea sävyä ja päätyi toiseksi vaaleinpaan.Ihoni on hyvin vaalea. Sävy sopii tosi hyvin. Se ei vaalenna entisestään ja saa näyttämään aaveelta. Se on minun ihoni värinen. Rusehtavia sävyjä inhoan.

Olen todella tyytyväinen tähän meikkivoiteeseen  ja aion käyttää sitä tästedes niin kauan kuin mahdollista. Aika tyyris se on mutta myös riittoisa.

Huulipuna Guerlain Kiss Kiss Matte




Vihdoinkin löysin haluamani värisen huulipunan, joka raikastaa koko kasvot. Tämä huulipuna on jotenkin ihanan vanhanaikainen: täysin matta ja rakenteeltaan kova. Siinä on kuitenkin kunnolla väripigmenttejä. Jämäkän rakenteen vuoksi huulipunan levittäminen vie vähän  enemmän  aikaa kuin ennen käyttämieni. Mutta tämä kosteuttaa ja pysyy huulilla pitkään. Minulla koko työpäivän.





Huulipunan hylsykin on tosi kaunis. Loisto-ostos! Aion seuraavalla kaupunkireissulla käydä ostamassa sitä pari kappaletta varastoon, koska huulipunissa sävyt ja värit vaihtuvat aika nopeasti. Voi olla, ettei vuoden kuluttua tätä väriä olekaan enää valikoimissa.



Väri näyttää kuvissa vaaleanpunaiselta, mutta se on oikeasti koralli. Huulipuna oli mielestäni kallis: 55 euroa. En ole koskaan aikaisemmin ostanut yhtä kallista huulipunaa. Mutta ehkä se on niin että laadusta joutuu maksamaan. Ainakin toisinaan.

Onko sinulla lempihuulipunaa?






Lähteet: kuvat omat

12 kommenttia:

  1. Hienot kuvat! Vaude! Olen kissan kanssa samoilla linjoilla suhteessa itseeni. Näytän meikattuna puumalta. Muut meikatut naiset näyttävät kauniilta. Eikös lifestylea ole kaikki, mitä itse kunkin elämään kuuluu? Jos kauniit kosmetiikkatuotteet kuuluvat siihen, niin se on sen henkilön fifestyleä ja jos sisustus,tai vaatteet .... jne. Itse laitoin itseni lifestyleen, kun en mihinkään muuhun kategoriaan - pienellä eläkkeellä kitkuttelevana - sopinut. Ajattelin, että tämä on ainakin miljoonan ikääntyvän suomalaisen elämäntyyliiä tämäkin. Arvaat varmaan jo, ettei mulla ole lemppari huulipunia tai muutakaan lemppari kosmetiikkatuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Kuvissa ei ole mielestäni mitään kehumista. Ostan ehkä tämän vuoden puolella ajattelemani vähän laadukkaamman kännykän. Kun olen tämän blogin pitämisen myötä kiinnostunut ensimmäistä kertaa elämässäni valokuvauksesta. Kaipa sitä lifestyleä tosiaan on kaikki, mikä kuuluu omaan elämään.Hauskaa tuo, että omasta mielestäsi näytät puumalta meikattuna. Eikä sinulla ole varmaan tarvetta olla puuma. Miehesi vaikuttaa hyvältä ja on vielä komeakin kaupan päälle.

      Poista
  2. Lancomen tuotteet ovat minun lemppareita olleet varmaan kohta parikymmentä vuotta. Erityisesti pidän hoitotuotteita ja tämäkin meikkivoide hyvinkin tuttu. Lancomen huulipunissa hyvä kosteus mutta silti peittäviä eivätkä kuivata huuluani. Guerlainin Kiss Kiss on myös ihanaa mutta talvisaikaan kuivuu liikaa huulilleni.

    Tämän hetken lemppari Anastasian Liquid Lipstick. Ihana mattaisuus ja pysyy leviämättä pitkään.

    Hyvä ilme kissalla 🐱

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Marjo. Tuo meikkivoide oli ensimmäinen Lancomen tuote, jonka hankin. Käytän yleensä ihonhoidossa Yon-ka tuotteita, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa tietääkseni. Huulipunan pysyvyys on tärkeä asia.

      Poista
  3. Minun luottomeikkivoiteeni on Estee Lauderilta. Kuvailisin sitä samalla tavalla. Ei siis liian peittävä. Huulipunia en osaa käyttää ollenkaan. Huulikiiltoa korkeintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Minna. Estee Lauder on laadukas merkki. Minä en osaa olla ilman huulipunaa. Mukavaa päivän jatkoa sinulle.

      Poista
  4. Lifestyleen kuuluu ihan koko elämä, eli lisää vaan näitä <3 Tuota meikkivoidetta olen hankkinut itsellenikin ja rakastin sitä, on riittävän peittävät, mutta silti mukavaa hehkuakin antava. Guerlain KissKiss puna löytyy hieman eri sävyssä ja on upea puna kerrassaan. Omat lempipunat juuri tällä hetkellä löytyy Lancomelta ja UD:lta ja kulkevat käsilaukussa joka paikkaan.

    Ihanaa päivää Marja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia, kommentistasi. Lifestyle ohjeistus oli paikallaan. Monet tuntuvat tykkäävän Lancomen huulipunista. Ehkä pitäisi kokeilla niitäkin. Mukavaa viikon alkua!

      Poista
  5. Kiitos Melissa kommentistasi. Eikö olekin! Ja niin kuvauksellinen. Välillä selvästi hymyilee kuvissa. Silloin kun ei paheksu minun turhia juttujani.

    VastaaPoista
  6. Olen vasta parin vuoden sisällä löytänyt huulipunat, nyt löytyy aika kivasti sävyjä kotoa. Mutta vielä en ole kalliita uskaltanut ostaa, kun harvoin ehdin käyttää. Tai miksei kotonakin voisi lapsen kanssa huulipunia käyttää :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos Jane kommentistasi. Minä olen ollut ns. huulipunaihminen jo nuoruudesta alkaen. Ja vasta nyt viisikymppisenä löysin elämäni parhaimman huulipunan. Mutta tuo ei liene kovin olennainen asia tässä elämässä. Kiva kun olet löytänyt huulipunat. Kotona lapsen kanssa se voi ihmeesti piristää päivää laittaa vähän punaa huuliin.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!