lauantai 8. joulukuuta 2018

Naturelle tarjoaa laatua ja ylellisyyttä




Tämän postauksen hurmaavat tuotteet ovat Naturellesta. Jokaisen tuotteen esittelyn jälkeen kerron lyhyesti oman kokemukseni tuotteesta.

Naturelle tarjoaa kosmetiikkaa koko vartalolle. Sen kategorioihin kuuluvat muun muassa uutuudet, ihoanalyysi, lahjaideat, ihonhoito, meikit, vartalo, hiukset. Kauneustoimittajan artikkelit ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia.

Naturellea kiitellään asiakaspalvelusta, nopeasta toimituksesta ja suosituksista.

Naturelle on laatua ja ylellisyyttä. Se tarjoaa luonnonkosmetiikan huippumerkkien parhaat tuotteet.


Mahalo
Bean Mask Kasvonaamio, 80 €
Bean Mask Kasvonaamio on ylellinen hoitotuote, joka virkistää ja herättää ihon. Herkullinen yhdistelmä kaakaota, vaniljaa ja kahvia on suljettu havajilaisen raakahunajan entsyymien joukkoon. Aktivoiva koostumus parantaa ihon omia puolustusmekanismeja. Naamio syväpuhdistaa, kirkastaa, pehmittää ja kuorii hellävaraisesti ihoa. 

Mahalo tuotemerkki korostaa ihonhoitoa mindfulnessin kaltaisena rauhoittavana kauneusrituaalina. Ja sitähän se parhaimmillaan onkin: rauhallinen ihon puhdistus, seerumin ja hoitovoiteen levittäminen vain siihen hetkeen keskittyen ja nauttien.

Tämä kasvonaamio edustaa todella luksusta väristään huolimatta. Se lunasti lupauksensa. Ainoa negatiivinen puoli tuotteessa oli, että sen peseminen iholta pois kesti kauan aikaa.


Edible Beauty
Gold Rush Eye Balm, 48 €
Korjaava, kirkastava ja kosteuttava silmänympärysvoide 24 karaatin lehtikullalla. Tämä on luksusvoide silmänympärysiholle. Se vähentää myös turvotusta ja tasoittaa silmänalusia kirkastaen ja luoden nuorekkaan, säteilevän katseen.


Yllätyin, kun voiteessa todellakin oli kultahippuja. Noin viikon käytön jälkeen en ole huomannut muutoksia silmieni ympärysihossa. Ehkä ei vain toimi jo minun vanhenevalla iholla kyllin tehokkaasti. Voi hyvinkin sopia nuoremmalle silmänympärysiholle.


Juice Beauty
Green Apple Brightening Gel Cleanser Puhdistusgeeli, 35 €
Tämä puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti, kuorii ja kirkastaa ihoa. Se jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Puhdistusgeeli sopii erityisesti ikääntyneelle iholle. Geelissä vaikuttavat runsaasti antioksidantteja sisältävät ja kirkastavat luomuomenan ja -sitruunan hedelmähapot.

Tämä puhdistusgeeli todellakin kuorii ja kirkastaa ihoa, eikä sen käytön jälkeen kasvoja kiristä kuten monien muiden puhdistustuotteiden käytön jälkeen vaan iho on pehmeä. Se sopii hyvin vanhenevalle iholleni, koska siinä ei ole voimakkaan karkeita  kuorivia ainesosia.  Geelin tuoksu on miellyttävän sitruunainen.








Neal`s Yard Remedies

Wild Rose Beauty Balm Villiruusu balmi, 52 €
Hoitava ja ravitseva balmi kaikille ihotyypeille. Tämä on kulttituote, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Balmi on hyvin monikäyttöinen:sitä voi käyttää puhdistustuotteena, kevyenä naamiona ja intensiivisesti ravitsevana voiteena. Pakkaus sisältää puuvillaliinan, jota voi käyttää muun muassa puhdistusliinana, lämpimällä vedellä kosteutettuna tehostamaan naamion vaikutusta.

Kuvasin tämän voiteen rasiankin, koska se on niin tyttömäisen kaunis. Tästä voiteesta pidin hyvin paljon ja siitä tulee yksi suosikkivoiteeni. Se sopii parhaiten yövoiteeksi, koska se jättää ihon  kiiltäväksi ja rasvaiseksi. Voide on hyvin paksua ja riittoisaa. Ihon puhdistajanakin voide on verraton. Testasin sitä naamiona ja se jätti ihon ihanaisen pehmeäksi ja kirkkaaksi. Tuoksu on suloisen vienon kukkainen. Ei mikään ihme, että voide on kulttivoide ympäri maailman.



6 kommenttia:

  1. Tämä esittely tuli kreivin aikaan, kiinnostuin tuosta Bean mask - kasvonaamiosta, niitä käytän silloin tällöin vaikka en muuten kovin hinnakkaasti itseeni satsaakaan. (Keväisin multasäkki saattaa nimittäin tuottaa paremman ilon kuin rasvapurkki ;DD.)Kävin lukemassa erinomaiset arvostelut joten taidankin ehtiä tilaamaan itselleni joululahjaksi tuon tuotteen, ilman kemikaaleja ja lisäaineita, mikä ominaisuus on parasta mitä ihollensa voi antaa. Suosin ihonhoidossa tuoksuttomia, joten postimyynnistä tilatessa ei aina voi olla varma mikä toisen mielestä ”tuoksuu” ja mikä ei, mutta tässä tuotteessa tuoksu ei jää varmaankaan iholle koska se huuhdellaan pois.
    Kiitos vinkistä ja linkistä, ja nyt tilaamaan..
    Hyvää lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuulikki, kommentistasi.Mahalon tuotteet ovat kalliita. Mutta niissä on paljon enemmän vaikuttavia aineita kuin hyvin halvassa luonnonkosmetiikassa. Ihana tämä puutarha rakkautesi.Tuoksu ei jää iholle.Kiva että innostuit tuosta Bean mask-kasvinaamiosta. Et pety. Sunnuntain rauhaa.

      Poista
  2. Vinkkasin tyttärilleni blogistasi, kun monet heistä vannovat luonnonkosmettikan nimeen.
    Minä itse tyydyn katselemaan tuotteiden kuvia.
    Hyvää lauantai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Kiitos että vinkkasit blogista. Kyllähän kuvien katselu on aivan hyvä asia. Sunnuntain rauhaa sinulle.

      Poista
  3. Neil's Yard on ihan ensimmäinen luonnonkosmen brändi johon olen tutustunut joskus sata vuotta sitten Lontoossa. Tykkään valtavasti brändin visuaalisesta ilmeestä.

    Kivaa viikonloppua Marja <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Tiia, kommentistasi. Visuaalinen ilme on minustakin kaunis. Ja merkin tuotteet ovat aina taatusti hyviä. Hyvää sunnuntai päivää sinulle.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!