lauantai 29. joulukuuta 2018

Ruohonjuuresta eettiset ja ekologiset kosmetiikkatuotteet


  
Kun löysin netistä Ruohonjuuren verkkokaupan, olin syvästi tyytyväinen. Viimeinkin muun muassa luonnonkosmetiikan verkkokauppa, joka toimii hyvin eettisesti ja ekologisesti.

Joka kuukausi yhden kampanjatuotteen koko tuotto lahjoitetaan asiakkaiden valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Ruohonjuuri-rahastosta jaetaan kerran vuodessa Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahoja toimintaan, jotka edistävät energian ja raaka-aineiden harkittua käyttöä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä ja maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä.


Jos jokin hyvin tunnettu yritys toimisi kuten Ruohonjuuri, sitä mainostettaisiin ja toitotettaisiin. Ruohonjuuri ei toitota vaan toimii.

Ruohonjuuri on luontaistuotekauppana todella edelläkävijä. Se on jo 36 vuotta vanha!

1980-luvulla sen yritysfilosofiaksi kirjoitettiin: "Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään."

Tämä filosofia on hyvin ajankohtainen nykyään. Tai erittäin ajankohtainen.Esimerkiksi ilmastonmuutos ei ole vain jokin etäinen asia. Se tulee vaikuttamaan jokaisen ihmisen elämään ja arkeen.


Ruohonjuuren tarjontaan kuuluu ruoka, terveys, kauneus, koti, tarjoukset, ajankohtaista. Se on siis hyvin laaja-alainen luontaistuotekauppa.

Ruohonjuuressa myydään vain sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kauneutta pintaa syvemmältä, viisautta ja voimaa. Ruohonjuuresta löytyy laadukkaita ja suosittuja merkkejä.

Seuraavaksi esittelen yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa luonnonkosmetiikkaa. Kirjoitan aluksi kaupan tuotekuvauksen ja sitten lyhyesti  oman kokemukseni tuotteestaEvolve hyaluronic serum.  36,95€
Tämä seerumi on valittu tänä vuonna Ruohonjuuren parhaimmaksi ihonhoitotuotteeksi. Isoon suosioon noussut, etenkin kosteuttavasta tehostaan kiitosta saanut hyaluronihapposeerumi sisältää suuren määrän, 200 mg, hyaluronihappoa pulloa kohden. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Se saa ihon näyttämään nuoremmalta, iho virkistyy ja sen väri tasoittuu. 

Minulle seerumi ei jostakin syystä sopinut. Olisinkohan vähän allerginen sen jollekin ainesosalle? Kun illalla laitoin seerumia kasvoihini, aamulla kasvot olivat epätasaisen väriset. Oli punaisia laikkuja siellä täällä. Sitkeästi jatkoin seerumin käyttöä vain iltaisin - en olisi uskaltanut käyttää aamulla, ehkä kasvoni olisivat pelmahtaneet kirjaviksi jossain vaiheessa aamua tai päivää - , mutta aamuisin aina sama juttu: Kasvot olivat laikukkaat. Eli jollekin tämä seerumi sopii loistavasti, mutta minulle ei mahdollisen allergisen reaktion takia. Harmi. Sen tiedän entuudestaan, että olen allerginen laventelille.Mossa Vitamin cocktail naamio&yövoide.  18,95 €
Tätä tuotetta voi käyttää pelkkänä naamiona tai naamion ja yövoiteen yhdistelmänä. Se ravitsee ihoa entistä ehommaksi hellävaraisesti. Naamio-yövoide sisältää kahdeksaa eri kasviuutetta, hyaluronihappoa; C- ja E-vitamiineja, jotka saavat väsyneen ihon säteilemään välittömästi.

Ihastuin Mossan Vitamin coctailiin naamion ja yövoiteen yhdistelmänä. Herätessä ihossa oli selvä ero entiseen. Iho oli pehmeä, tasaisen värinen. Oli mukava lähteä töihinkin, kun iho oli säteilevä ja raikas.Tomato Blush - Virkistävä kasvonaamio. 5,75€
Tämä ylelliseltä tuntuva kasvonaamio sisältää oikean vitamiinicoktailin, joka antaa iholle tervettä hehkua. Limeuute virkistää ja kirkastaa ihoa. Tomaattiuute tasoittaa ihoa ja tekee siitä raikkaan ja levänneen tuntuisen.

Tämä naamio on hintaansa nähden hyvin ylellisen tuntoinen. Ja niin oli vaikutuksetkin minulla. Iho kirkastui, tasoittui, hehkui.


Muotoiluvaahto. 13,55€
Sante
Lämpövaikutteinen Santen muotovaahto antaa hiuksille luonnollista pitoa, kiiltoa ja tuuheutta. Muotovaahto ei tahmaa hiuksia. Tuotteen kasviperäiset, luonnonmukaiset ainesosat suojaavat hiuksia ympäristön rasitukselta.

Tämän muotovaahdon kevytvaahtoinen koostumus oli vaihtelua synteettisten napakkavaahtoisten ja voimakastuoksuisten muotovaahtojen jälkeen. Toimi aivan yhtä hyvin kuin synteettiset muotovaahdot. Jatkossa käytän tätä.


Suolasuihke hiuksille. 15,95€
Unique Haircare
Unique suolasuihke valittiin Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi vuonna 2015 hiustenhoitotuotteiden sarjassa. Se on ylellinen, keskipitävä muotoilusuihke kaikille hiustyypeille.

Unique Haircare tanskalaisen Unique tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sisältävä luomuhera, joka vahvistaa, elvyttää, suojaa hiusta pintaa syvemmältä.

Minusta suolasuihketta  maltillisesti annostellen voi käyttää hiuslakan asemasta. Eikä tarvitse kärsiä synteettisen hiuslakan vahvasta tuoksusta. Suolasuihke tuoksuu miedosti kukkaiselta. Lopputulos on sama molemmissa. Hyvä tuote minulle jatkossakin.

Ruohonjuuri lähetti yllätyslahjaksi kauniin kassin.


Ostaisitko jonkin esittelemistäni tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Nuo hiustuotteet ovat kiinnostavia, itse pidättäydyn hyviksi havaituissa luonnonkosmetiikan merkeissä ja käytän ulkoisesti kasvoille hyvin vähän mitään, joskus olen kommentoinutkin aiheesta. Ruohonjuuren kestävän kehityksen periaate on loistava. Hyvää viikonloppua Marja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pihakeiju kommentistasi. Hiustuotteet ovat todella hyviä ja ovat nyt molemmat päivittäisessä käytössä. Ruohonjuuren toimintafilosofia on aivan upea. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!