maanantai 17. joulukuuta 2018

Valonan kauniita korvakoruja vaikka joululahjaksikin                   Pisara korvakorut.
                            
Ihastuin korvishulluna Elina Mäntylän keveisiin ja ilmaviin korvakoruihin. Sain testata niistä kahdet yhteistyössä Valonan kanssa, jossa on myös korujen, sisustus- ja lahjatavaroiden verkkomyynti.Elina Mäntylän Valona yritys täytti juuri kymmenen vuotta.  Yritys valmistaa laser-leikkaamalla kotimaisia sisustus- ja lahjatavaroita sekä koruja. Materiaalina on yleensä suomalainen koivuvaneri. Myös metallilanka tuotteita kuuluu tuotantoon.
Taidekäsityöläinen  ja muotoilija Elina Mäntylä saa inspiraationsa luonnosta, jossa hän liikkuu paljon, muun muassa hiihtämällä ja purjehtimalla.

Elina Mäntylän huomio kiinnittyy usein valoon ja onhan yrityksen nimikin Valona. Valon ihmettely ja tarkkailu inspiroi Mäntylän suunnittelemaan ilmavia ja keveitä koruja, joissa valo voi liikkua vapaasti.
                              Timantti korvakorut.

Elina Mäntylä kokee kauneuden tuottamisen arvokkaana asiana ja hän innostuu helposti uusista tekniikoista ja materiaaleista. Juuri innostus saa tekemään sellaista, mitä ei ole vielä tehty ja toteuttamaan sen mahdollisimman hyvin materiaalein ja ympäristöä kunnioittaen. Elina Mäntylä on voittanut ideoillaan jo kaksi muotoilupalkintoa.

Elina Mäntylä käyttää kotimaisia muotoilumateriaaleja ja hänen tuotteillaan on jo Avainlippu- ja Design from Finland merkkien käyttöoikeudet.


                         Timantti korvakorut 26,50 €

                                    Pisara  korvakorut   26,50 €                       

9 kommenttia:

 1. Kaikenlaista kaunista tuntuu puustakin syntyvän kun on konstit, tuo keveys on varmaan miellyttävää ja kotimaisuus. Mukavaa jouluviikon alkua Marja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pihakeiju, kommentistasi. Minä tykkään isoista korvakoruista, mutta jos ne on metallia - harvoin arvometallia - korvanreiätkin venyy vähän rumasti.Nuo koivuvanerikorvikset on hyvin kevyet, eivätkä venytä korvanreikiä. Todella mukavat korvissa. Ja nätit. Hyvää maanantaita ja joulunalusviikon alkua sinulle.

   Poista
 2. Todella kauniita ja tulee jouluhimmeli mieleen. <3 Sopii tyyliisi Marja. Hei Marja haluatko laittaa sähköpostia tiia68@gmail.com eli ihan viittaan siihen mitä kirjoittelit blogiini, kiltteydestän ja että on joku... no kyllä sinä tiedät.

  pus päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia, kommentistasi. Vai jouluhimmeli! Tykkään aina vaan isoista korviksista. Tiia, minä saatan olla hyvinkin väärässä, enkä halua loata sinun ajatuksiasi ja elämääsi. Niin on parempi kaikin puolin, sillä enhän todella tunne sosiaalista elämääsi ja sen kaikkia kuvioita. Asia oli vain minun tunne, tuntemus. Ei mitenkään välttämättä totta. Mukavaa maanantaita ja joulunalusviikon alkua sinulle.

   Poista
  2. <3 Marja jäi jo vaivaamaan <3 Hyviä unia <3

   Poista
 3. Kauniita puusta tehtyjä koruja, ja varmasti kevyet korvissa. Nuo ovat tosiaan mainio joululahjavinkki. Itse en saa töissä koruja käyttää, joten usein unohtuu korvisten laitto kokonaan, jos on jonnekin menossa.
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuulikki, kommentistasi. Ovat tosiaan kevyet korvissa ja vaikka ovat isot, eivät venytä korvanreikiä. Surku ettet saa töissäsi käyttää korviksia. Mutta sille on varmasti hyvät syyt. Iloisen odotuksen siivittämää joulunalusviikon alkua sinulle!

   Poista
 4. Vau! Sinustahan on kuoriutunut varsinainen malli, jolle sopivat näyttävät korut.
  Valonalla on kunnioitettava toimintaperiaate ja kauniita tuotteita, joita voin hyvin harkita lahjoiksi.
  Ihanaa maanantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Mielenkiintoista jos minusta kuoriutuu malli sen takia, että olen erittäin väsynyt. Kuvat otettiin iltapuolesta koko päivän kaiken maailman härdellin jälkeen. Ja minä olen aamuvirkku! Korvikset on ihanan kevyet, vaikka ovat suuret mieltymysteni mukaisesti. Kivaa maanantai iltaa sinulle!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!