tiistai 5. kesäkuuta 2018

Kasvojen hoitoa: mikroneulauskuurin kokemuksia.Aikaisemmin ajattelin, että mitään ihon mikroneulausta ei tarvita. Kyllä hoitovoiteet ja seerumit imeytyvät huokosten kautta kuitenkin. Mutta naisen mieleni ailahtelevaisuuden takia, tulin heti toisiin ajatuksiin, kun luin, mitä kaikkea mikroneulaus voi saada aikaan. Pienet rypyt siliävät. Ihohuokoset pienentyvät. Iho kiinteytyy ja kirkastuu. Kollageenin tuotanto lisääntyy. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Neulausta voi tehdä kasvoille, silmänympärysiholle ja koko vartalolle. Kukapa nyt ei nättiä ihoa haluaisi. Sain kokeilla mikroneulausta yhteistyönä hyvinvoinnin. fi kanssa.

                                          0,5 mm mikroneulaimen hinta on 29, 95 e.

Instagramissa pyörivistä mikroneulausmainoksista saa aivan ja täysin liian huolettoman kuvan mikroneulauksesta. Ensiksikin olisi parasta tehdä se kosmetologin pakeilla. Mutta se maksaa maltaita. Ja jos tekee itse, hyvinvoinnin.fi verkkokaupasta saatuja tarkkoja ohjeita on noudatettava. Muutoin iho voi pahimmassa tapauksessa jopa tulehtua.

Kasvoille mikroneulauksen voi tehdä kuurina 4-6 kertaa mikroneulaten. 4 ensimmäistä hoitokertaa tehdään kahden viikon välein. Ja kaksi seuraavaa  kuukauden välein. Minä mikroneulasin nuo neljä kertaa kahden viikon välein.

Mikroneulauksen jälkeen ihoa vähän kirveli ja iho punoitti. Seuraavana aamuna iho oli rauhoittunut. Verta ei missään vaiheessa tullut. Ohjeiden mukaan aurinkoa ei saisi ottaa kahteen viikkoon mikroneulauksen jälkeen.

Tässäpä ohjeita joita noudatin kärsimättömälle luonteelleni ihmeen kuuliaisesti ja tarkasti. Ja mitkä olivat tulokset?
Mikroneulaimen lisäksi hoitoon tarvitaan desinfiointiainetta, ihon puhdistusainetta, kasvoseerumia tai kosteusvoidetta.
 • Valitse kasvojen iholle 0,5 mm mikroneulain.
 • Pane käsiisi kertakäyttöiset suojakäsineet.
 • Desinfioi mikroneulaustelaa 5-10 minuuttia.
 • Puhdista iho.
 • Levitä iholle seerumi tai kosteusvoide.
 • Rullaa ihoa mikroneulaustelalla edes takaisin kahdeksan kertaa samalla paineella koko ajan. Kasvoalueet pitäisi rullata neljään eri suuntaan.
 • Lopuksi levitä iholle seerumia tai kosteusvoidetta.
 • Käytön jälkeen huuhtele mikroneulain kylmällä vedellä ja laita se sterilisoitumaan 20 minuutiksi. Kuivumisen jälkeen laita mikroneulain omaan koteloonsa.
 • Nyt voit poistaa suojakäsineet.
 • Vaihda puhdas tyynyliina tyynyllesi.
Entäs ne mikroneulauksen vaikutukset iholleni? Pienet rypyt eivät hävinneet. Huokoset pienentyivät. Ihosta tuli kiinteämpi ja kirkkaampi. Aion tehdä mikroneulauskuurin vastaisuudessakin. Mitäpä nainen ei tekisi kauneutensa eteen.


4 kommenttia:

 1. Paljon olen tästä microneulauksesta kuullut.
  Kiva lukea kokemuksesi vempaimen käytöstä. On aivan loogista, että tällaista välinettä käytettäessä puhtaus on A ja O.
  Nautinnollista päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kirsti, kommentistasi.Mikroneulausrullan käyttäminen oli mielenkiintoinen kokemus. Teen kuurin vielä joskus uudestaan. Mukavaa päivää sinulle koleudesta ja tuulesta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Hei Marja! En ollut kuullutkaan että tuollaista voi tehdä itse. Harjoitan kyllä ihon kuorintaa ja sairaanhoitaja - kosmetologisiskoni sanoikin että ihoa pitää kuoria joka päivä. Teen sitä eräällä luontaistuotteella. Jospa joskus teen tuonkin.. Mukavaa tuulista päivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Merja, kommentistasi. Kiva että postaus toi uutta tietoa sinulle. Minulle taas uutta tuo että iho pitäisi kuoria joka päivä. Kuorin vain kerran viikossa joko naamiolla tai kasvoharjalla. Kivaa keskiviikko päivää sinulle!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!