keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Ihastukseni pukukoruihin eli harakan pesä


Bling-blingin käyttö on tosin vähentynyt vanhetessa.

Oikeastaan huolestuttavan paljon.

Blingistä pitävää naista pidetään yleensä tyhmänä ja pinnallisena.

Vaatteista pitävää naista pidetään yleensä tyhmänä ja pinnallisena.

Pidetään vaan.

                       Nämä korvikset kuuluu luokkaan: arkipäiväiset ja löytyy aina sopivat.

Minua ei paljon hetkauta muitten mielipiteet. Tavallaan se on huvittavaakin. Jos olen sonnustautunut kunnolla pukukoruihin, olen vähän bimbo. Bimbona on hauskaa. Mutta ei se minun älykkyysosamäärääni laske. Vaikka olen tietty tyhmä ja pinnallinen.
Vapauttavaa.

                      Harkan kaulakoruja.
En välitä muiden mielipiteistä ulkoisissa asioissa. Mutta syvemmissä asioissa en halua loukata ketään.

Tässä nyt harakan tykötarpeita. Aluksi korviksia. Pidän hopean- ja kullanväriset erillään. Helpompi valita päivän vaatteisiin. Vain osa koruista on oikeasti kultaa tai hopeaa.


      Rasiat on minulle rasiahullulle tärkeitä jo sinänsä.


                                      Tässä suuria kultaan taittuvia korvakoruja.                      Tässä hopeanvärisiä.

                   
  Tässä sitten käsikoruja,Seuraavaksi
kaulapukukoruja.

Tykkäätkö sinä käyttää pukukoruja?Lähteet: kuvat omat

14 kommenttia:

 1. Eihän noissa nyt niin valtavasti kimallusta ole. Käyvät ihan arkeenkin.

  En ole koskaan ajatellut jotain näyttävääkin korua käyttäessäni, että minua pidettäisiin tyhmänä sen takia? En tietenkään lastaa koko koruarsenaalia päälle kerralla. Se näyttäisi jo vähän huvittavalta, vaikkei toki älykkyysosamäärääni vielä laskisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli kommentista. Käyvät tosiaan arkeenkin. Jos asu ei ole hyvin värikäs ja näyttävä. Silloin se ei tarvitse mielestäni ainakaan kauhean näyttäviä koruja.

   Poista
 2. Itse rakastan myös pukukoruja ja olen tehnyt niitä valtavat määrät itsekkin. Tulee vain pidettyä hyvin vähän kun töissäkään ei voi olla koruja kun ne häiritsee toimintaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa kommentistasi. Voin vain kuvitella, miten kauniita koruja olet tehnyt. Olet vaatteiden tuunauksessa ällistyttävän taitava.

   Poista
 3. Tykkään käyttää koruja, mutta aika harvoin niitä kuitenkaan käytän. Minulla on harvoin sellaista toimintaa, missä ne eivät olisi tiellä tai eivät joka tapauksessa joutuisi takin alle piiloon. En ole korujen kanssa kovin hyvä tuttava siis.

  ... Huomaatko, Marja, että viestini tulee taas oikeaan paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eeva, kommentistasi. Minäkin käytän aika vähän noita koruja. Se tapa on jännä kyllä tullut vanhetessa. Ehkä sitä ei muutenkaan enää kauheasti ajattele, miltä näyttää. Kunhan on hyvä mieli. Huomasin viestisi sijainnin muutoksen. Se johtuu siitä, että kommentit ei ole enää Google+:ssa vaan taas bloggerissa. Jotenkin ihmeen lailla satuin järjestämään sen Google+:n. Ei harmainta aavistusta miten.

   Poista
 4. En ole koskaan kuullut, että kauniista vaatteista ja koruista pitävää naista pidettäisiin tyhmänä tai pinnallisena. Olen kyllä kuullut, että häntä kutsutaan naiselliseksi. En ole oppinut käyttämään koruja, vaikka aikoinaan isäpuoleni sisar antoi minulle niitä melkoisen määrän. Joitakin mieheni antamia käytän, joskin harvakseen niitäkin.
  Kysymys: Mitä teit, kun Eevan kommentin alla on vastaa-mahdollisuus? Liittyykö se jotenkin asetuksiin?
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Kirsti, kommentista. Hyvä jos ei pidetä pinnallisena bimbona. Vaan naisellisena matamina. On kaunis ele käyttää miehesi antamia koruja. Niin, tuosta Eevan kommentin sijainnista. Olin jostakin tutkimattomasta syystä siirtänyt kommentit Google+:aan. Ihme kyllä osasin mennä bloggerissa asetuksiin, jossa vaihdoin kommentit takaisin bloggeriin.Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ystäväni Kirsti.

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana korukokoelma! Mä tykkään kaikesta värikkäästä ja kiiltävästä, vähän niinkuin harakka :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi. Kiva tavata toinen harakka.

  VastaaPoista
 8. Tykkään kyllä koruista, mutta jostain syystä niitä tulee käytettyä melko vähän. Viime aikoina on tosin tullut hankittua useampi pari korviksia :)

  Sinulla on kyllä kadehdittava kokoelma :) Kivaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnea kommentistasi. Minä olen jo viisikymppinen, joten olen ehtinyt kerätä melko paljon rihkamaa harakanpesääni.

   Poista
 9. Korujen käyttö on vähentynyt huomattavasti viime vuosina omalla kohdallani. Itsekin tykkään pitää kullan ja hopean erillään!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentistasi Heidi. Minäkin tykkään pitää hopeiset ja kultaiset pukukorvikset - no on siellä joitakin aitojakin - erillään. Koska käytän niitä vaatetuksen mukaan. Kylmiin vaatesävyihin sopii hopea. Lämpimiin kulta.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!