sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uuden vuoden aaton vaatteet ja selityksiäJouluna söin liikaa. Herkuttelin liikaa. Olin ähkyssä liikaa. Onneksi joulu on seuraavan kerran vasta vuoden päästä. Mutta mahtuuhan siihen väliin tämä uusivuosi, vappu ja juhannus.

                   Kille-kissa ilmaantuu usein jostakin valokuviin.

Yritän taas keekoilla vaatepostauksessa. Huomaa taas, että kuvat on miehen ottamia. Ei paljon hymyä irtoa. Milloin minä opin olemaan näissä valokuvissa? Yleensä olemaan. Tai jopa luontevasti olemaan. Lisäksi kaikki kuvat ovat tässä postauksessa melkein samanlaisia.
Mekko on viime talven omituisen mekkokauteni jäljiltä. Halusin silloin vähän 1950-luvun tyyppisiä mekkoja. Merkiltään Anna Field Zalandolta. Hankin hulluudessani aika monta tämän tyylistä mekkoa. Tykkään kyllä vanhasta hyvästä ajasta - 1950-luvustakin. Mutta mieluummin oikeana ja aitona vintagena. Täällä seuduin ei vain ole vintagekauppoja.


Tykkään itse mekon helman väreistä. Tänä uutena vuotena ollaan kotona perheen kanssa. Yksi ystävä tulee pieniin pippaloihimme. Nyt taas syödään, mutta kevyesti. Kasvispiirakkaa ja salaattia. Juodaan kuohuviiniä. Hyvässä lykyssä pysyn valveilla vuoden vaihtumiseen asti. Olen luonnoltani niin iltauninen ja aamun virkku. Monesti on jäänyt ilotulitus katsomatta. Kun olen vedellyt sikeitä kissojen kanssa.
Kengät on vanhat. Mistä lie. Merkkikään ei enää näy.

Kippis uudelle vuodelle. Kiitos kaikesta sydämestä kaikille lukijoille tästä vuodesta! Hyvää uutta vuotta!

Miten sinä juhlit uutta vuotta?

14 kommenttia:

 1. Kuvissa on aina vaikea olla. Mutta ei haittaa, hyvin asu näkyy kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa L kommentistasi. No, hyvä, jos asunäkyi tarpeeksi kuvissa aina murjottavan naisen päällä.

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta sinullekin, Marja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellista uutta vuotta sinulle Eeva. Ensi vuonna varmasti tapaillaan blogeissamme.

   Poista
 3. Todella kaunis mekko, itse pidän kanssa samantyylistä mekoista.

  Minulta menee kanssa usein ilotulitukset sivu suun, kun olen jo nukkumassa siinä vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi tuulanneli. Mukava jos pidät mekkona kauniina. Sinäkin siis olet illan torkku ja aamun virkku. Onnellista uutta vuotta sinulle!

   Poista
 4. Minä lähden viettämään uutta vuotta kymmityttöni kanssa. Poksautellaan raketit lapsiystävälliseen aikaan jo aiemmin illalla :)

  VastaaPoista
 5. Onnellista uutta vuotta sinulle kummitytön kanssa.

  VastaaPoista
 6. Vähän minä kadehdin sinulta tuota Killeä. Meillä on mummonmökissä kolme kissaa, joista vain yksi tykkää olla kuvattavana. Ihanat värit mekon helmaosassa. Kiitos tästä vuodesta. En suuremmin juhli vuodenvaihdetta. Yhdessäoloa perheen kanssa. Kun muut menevät poksauttelemaan raketteja, olen koirien turvana sisällä. Ne pelkäävät pamauksia. Onnellista ensi vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Kille-poika on jännä siinä, että kun olen murjotuksen vallassa valokuvattavana, huomaan vasta myöhemmin valokuvia katsellessa, että Killehän siinä. Rouva-Serefiinan lempiharrastukset ovat mietiskely, nukkuminen ja syöminen. Hän on jo vanha ja sairas rouva. Meillä on pienet pirskeet uuden vuoden kunniaksi. Ei mitään suurta tai trendikästä. Onnellista ja valoisaa vuotta 2018 sinulle.

  VastaaPoista
 8. Todella kiva mekko, kauniit värit. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentistasi Belladonna. Minustakin helmassa kauniit väriyhdistelmät. Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2018.

  VastaaPoista
 10. Tosi kivan näköinen mekko, ihanat värit ja istuvuus :) Oikein ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommentistasi. Onnellista uutta vuottan myös sinulle.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!