maanantai 1. tammikuuta 2018

Jokapäiväinen meikkini


Kuulostaa ylevältä otsikolta - tuo jokapäiväinen. Totuus on karumpi. Meikkaan yleisesti ottaen aika vähän. En meikkaa lainkaan silmiäni. Kuvittelen, että rillit kuitenkin peittää ne. Mutta olen lukenut, että meikkiasiantuntijat nimenomaan painottavat, että rillipään pitäisi meikata erityisesti silmänsä. Jotta silmät tulisivat esiin. Mutta taidan olla vaan hieman meikkilaiska.Aivan ensiksi aamulla pesen kasvot kylmällä vedellä. Levitän YonKan seerumin ja Fruitelia voiteen. Annan voiteiden hetken imeytyä. Levitän primeriä. Meikkivoide on aika uusi ja lisään siihen Lumenen hehkuvoidetta.Kulmakarvoihin laitan aluksi kulmakynää pienin viivoin ja harjaan ne mahdollisimman tasaisiksi. Se on ikuista säätöä - ainakin minulle - saada kulmakarvoista hyvät ja symmetriset. Lopuksi levitän päälle geeliä.

 Tupsuttelen T-alueelle irtopuuteria.    Kaikkien tuotteiden merkit taitaa näkyä kuvissa, muuta ei tämän uudehkon suuren ihastukseni  
    huulipunan.
    Se on Guerlinen Kiss Kiss Matte.

Nyt syksyllä ja talvella käytän myös voidemaista poskipunaa posken korkeimmalle kohdalle.

Arkimeikkini on nopea. Vie aikaa viisi minuuttia. Juhlameikkiin satsaan enemmän ja meikkaan myös silmät.


                            Tässä arkimeikkini lopputulos. Sori, että kuvaan ilmestyi jostakin
                             valoja ja varjoja.

Miten kauan sinulla kestää meikata aamulla?

Lähteet: kuvat Pexel, omat

9 kommenttia:

 1. Kun luin, mitä kaikkea teet kasvoillesi, olisin kuvitellut aikaa kuluvan paljon enemmän kuin tuo viisi minuuttia. Arkimeikkisi näyttää kevyeltä ja luonnolliselta. Minä en osaa meikata. Arkena en meikkaa lainkaan Joskus harvoin esim. teatteriin mennessäni, yritän tehdä meikin tapaisen. Hyvää päivän jatkoa Marja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Aikaa säästyy, kun en meikkaa silmiäni. Minäkään en käytä meikkiä kotona arkioloissa.

   Poista
 2. Itse en meikkaa juuri ollenkaan ja olen myös kuullut, että silmälaisen kanssa pitäisi meikata näkyvämmin. Itselläni on keltaiset linssit, joten sekin hiukan rajaa sitä mitä ennen olen käyttänyt. Näyttää niin hölmöltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa L. Minäkin olen jostakin lukenut, että rillipäiden pitäisi meikata silmät huolella. Mutta kun olen kosmetiikkalaiska.

   Poista
 3. Olen tainnut kehua tuota huulipunan sävyä jo aikaisemmin. Sinulla on kauniita punia.

  Itse teen kunnon varjostukset ja silmämeikin lasien kanssa silloin kun meikkaan ja yritin valita lasit joissa silmät tulevat esiin ja sangat ei peitä meikkiä. Pitäisi käydä silmälasiostoksilla. Ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi! ⚘⭐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minun pitäisi käydä etsimässä uudet lasit, kun ei näe mitään
   😁

   Poista
  2. Kiitos, Teresa kommentistasi. Sinä osaat tehdä varjostukset. Katselin sellaiseen kerran ohjetta ja vaikutti minulle epäkäytännölliselle ihmiselle liian vaativalta. Rillien osto on iso ja näkyvä ostos. Tsemppiä, että löydät hyvin.

   Poista
 4. Itse en meikkaa arkisin - vain juhliin ja erikoistilaisuuksiin, ja silloinkin 15min riittää aivan hyvin :)

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anna kommentistasi. Hienoa että pystyt olemaan meikkaamatta arkisin. Minä en lähde ihmisten ilmoille meikittä. Se on asia, jolle en voi mitään.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!