perjantai 3. marraskuuta 2017

Perjantain asu ja jorinaaOlen ollut vähän puusta pudonnut loman jälkeen. Olen sanonut oppilaille muun muassa "huomenta" iltapäivällä.

Olen saanut naurukohtauksen oppitunnilla.


Olen riidellyt mieheni kanssa siitä, että kummalla meistä on enemmän töitä. Omasta mielestäni minullapa juuri. Mutta täytyy myöntää. Vaikka mies on osa-aika työtön, hän työn luonteen takia joutuu tekemään aika paljon töitä.


En ole löytänyt ruokakaupassa pankkikorttia, ja ostokset on jäänyt kassalle. Kotona on selvinnyt, että pankkikortti on miehelläni. Hän teki yhtenä lomapäivänä ruokaostokset puolestani.


Olen taas häirinnyt opetusta ATK:n peruskurssilla kysymystulvillani. Tapani mukaan pitäisi saada tietää kaikki Nyt ja Heti. En suinkaan ole ainut häirikkö. Kyllä muutkin kurssilaiset kyselevät yhtä mittaa. Kurssilla on usein huvittava kaaos.


Kuvien talvitakki on vuosia vanha. Merkiltään Aino. Se on jännästi rypytetty. Värikkäät napit piristävät. Ja niin kuin usein toppatakit se paksuntaa muhkeaksi.


                                          Emäntä itse. Siltä ainakin eleistä vaikuttaa.

Kuten kuvien perusmurjottavista ilmeistä näkee, että mies kuvasi ei Arja.

Myönteisiä oppimiskokemuksia tällä viikolla ATK:n parissa:
Opin käyttämään tietokoneen mosaiikkikuviota erääseen käännökseen. Olen vähän jyvällä siitä, miten näytöllä oleva juttu siirretään viiva kuvakkeella alareunaan. Ja kun haluaa takaisin siihen juttuun. Sen kun klikkaa alhaalla olevaa symbolia. Kerrassaan kätevää! En tiedä, menikö tuo termilnologia oikein. Ehkäpä pieniä edistyksen merkkejä on ilmassa.


Tunika on monta vuotta vanha. Merkiltään Desigual. Tykkään tämän merkin vaatteista, koska ne ovat värikkäitä kuosiltaan. Kiva kun tunikassa on taskut. 

Lempivärini on tummanpunainen. Mutta tykkään kovasti myös vihreästä.Suomalaiset käyttävät pukeutumisessa minun mielestäni aivan liian vähän vihreää väriä verrattuna Keski-Eurooppaan ja Britteihin.Kengät merkiltään Kiomi. Korkeahkoista koroista huolimatta ne on hyvät jalassa. Johtunee siitä että ne on tymäkät tolppakorot.


Hyvää viikonloppua kaikille!Lähteet:kuvat omat

14 kommenttia:

 1. Huomenta Marja, lähdet tyylikkäänä töihin, kuten aina. Tuo toppatakki näyttää, paitsi pirtsakalta, niin lämpimältä. Kuten sanot, me suomalaiset pukeudumme melko värittömästi. Onneksi on myös teitä, jotka uskaltavat näkyä. Kommelluksien viikko kohta takana, missähän ajatuksesi ovat olleet. Epäilemättä jossain mukavassa. Mukavia viikonlopun hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Toppatakki on tosiaankin lämmin. En sanoisi että "lähden tyylikkäänä töihin" vaan värikkäänä. Kun on sellainen fiilis. Mukavaa viikonloppua sinulle.

   Poista
 2. Hyvännäköinen tuo Desigualin tunika, olen ihastellut merkin kuoseja ja värejä ennenkin. Sopii sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Nina.Minäkin tykkään Desigualista juuri värien ja kuosien takia. On tullut vuosien mittaan ostettua aika monta Desigualin tunikaa ja mekkoa. Kivaa viikonloppua sinulle.

   Poista
 3. Kivan pirtsakalta tyyliltä näyttää ja yhdyn edelliseen, tunika sopii sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jane kommentistasi. Kiva jos sinun mielestä sopii minulle.

  VastaaPoista
 5. Wow ja olet kyllä niin näyttävä nainen. Tuo mekko on aivan ihana ja tänä syksynä on ollut mieltymys vihreään ja kappas kurpitsan sävyyn, vaikka omakin lempiväri on punainen. Juu ja tuota unohtelua on liikkeellä. Kävin juuri pankkiautomaatilla nostamassa rahaa, yleensä aina vahingossa nostan visalla ja menee kuluja, mutta nyt muistin onneksi nostaa pankkikortilla, tosin pankkikortti oli mennyt vanhaksi vuonna 2016. ;) Noh löytyihän se uusikin pankkikortti sieltä lompuukista, mutta kaikkea se ihminen jemmaakaan, toisaalta eihän se ole ihme naiselta, jonka käsilaukku on roskis.

  Aurinkoa viikonloppuusi Marja <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Tiia, kommentistasi.Mielenkiintoinen väri tuo kurpitsan sävy. Varmasti sinulle vaaleana ihmisenä sopii hyvin. Jos sinun käsilaukku on roskis, niin minun on yllättävien tavaroiden löytötavaratoimisto. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Desigualilla on kyllä kivoja asuja!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Riikka kommentista. Desigualilla on ihanan värikkäitä vaatteita.

  VastaaPoista
 9. Emännällä on tosi makee tunika. Wau! Kristiina

  VastaaPoista
 10. Kiitos Kristiina kommentista. Tykkään siitä itsekin. Lähinnä vihreän värin takia.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!