perjantai 17. marraskuuta 2017

Perjantain työvaatteet ja digiblondin elämää


Taas on viikko vierähtänyt edellisestä vaatepostauksesta. Rauhallinen viikko.                                                    Nämä korvikset yritin laittaa, mutta en
                                                    saanut kiinni toiseen korvaan. Näissä
                                                    on omituinen lukitus.

Peruutin tuossa syksymmällä - taas vaihteeksi - toiseen autoon. Tällä viikolla sain vakuutusyhtiöltä 394 euron laskun. Harmitti. Harmitti hemmetisti. Mutta sellaista on autoilevan naisen elämä.


Kuvat ovat ystäväni Arjan ottamia hänen kodissaan Nurmaalla.  Yksi kuva meillä kotona otettu.Vihreä mekko on uusi, merkiltään  King Louie Zalandolta. Se on taas numeroa liian suuri. Tilaan ja ostan usein vähän liian suuria vaatteita. Mutta en saa aikaiseksi palauttaa Zalandolle. Menee se näinkin. On lihomisvaraa.


Tekniikasta olen muun muassa oppinut sen verran, että osaan käyttää kännykän kameran yläkulmassa olevia merkkejä: salama, automaattinen salama, ei salamaa. Tähän asti hipaisin niitä miten sattuu. En tajunnut niiden merkitystä. Onneksi on teknisesti ja muutenkin fiksumpia kavereita.


Olen myös kerrankin ihan  kunnolla oppinut, miten tietokoneen näkymä voidaan siirtää eräänlaiseen varastoon viiva-painikkeella. Ja se löytyy sitten alapalkista. Digiblondi kerrankin tajuaa jotakin kunnolla.


Digiohjaajani Tapsa neuvoi minulle Google analytics järjestelmän asetusta. Se oli hyvin vaikeaa hänellekin. Entäs sitten minulle digiblondille? Hui, hai!

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!Lähteet: kuvat Arja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!