keskiviikko 16. elokuuta 2017

Kesävaatteita - vielä on kesää jäljellä


Kesää on jäljellä vielä - noin niin kuin periaatteessa - koko elokuu. Mutta pihaan tipahtelee hiljalleen keltaisia koivun lehtiä. Ilmassa on syksyn tuoksua. Maassa syksyn kosteutta. Työt on alkaneet. Lyhyt on Suomen kesä.

Pasteeraan kuvissa aina vaan myrtyneen näköisenä pönttöuunin edessä. Milloin opin hymyilemään vaatepostauksessa? Ajan kanssa. Ehkä.
Tämä ensimmäinen mekko on Anna Fieldin joskus kauan sitten ostettu. Lisää mekkokuvia:

                    Vähän hymyn irvistystä löytyy, kun saan
                    tehdä jotakin. Mekko vaan näköjään nousee
                    korkeuksiin.

Minulla alkaa aina syksyn tullen runosuoni sykkiä. Voitte hypätä seuraavan runon ohi. Lupaan, että en tule laittamaan tähän blogiin liiemmälti runoja. Vaikka niitä pulputtaa mielen kellareista joka päivä. Ei ne oikein sovi tähän blogikirjoittamis genreen. Hypätkää vain runon ohi. Ja katsokaa loput vaatteet. Melkeinpä suosittelen. Runo on tietysti syksystä:

Huudan sinua aurinko

Äkkiä maa on jäässä
on kuollut maa.
Minä huudan sinua aurinko.
Minä itken sinua aurinko.
Missä olet?
On ääneni jäinen nyt,
on ääni niin kylmä, raskas rinta.
Hiukset hajalla maata kohti
minä ripotan tuhkaa
on kuollut maa.
Missä olet aurinko?

Ja niin tapahtui,
niin sen laittoi taivaan väki:
kun syttyi taivaassa sota
kylmän enkeli tiputettiin maahan
ja nyt se makaa maassa.
Se kylmää maan
maan kuolettaa.
Ja tiputettiin kylmän käärme
se vesiin meni
ja jäädytti vedet.
Minä huudan sinua aurinko.
Minä itken sinua aurinko.
Missä on kultainen hevosesi
missä kultainen rumpu?

Noh, niin taas itse asiaan. Seuraavaksi Desigualin tunika. Zalandolta tilattu keväällä. Leggingsit vanhat even&odd. Myös kuntosalikäytössä. Kuvien laatu sitä ja tätä. Ja siltä väliltä.


     
Mustat niitti-solkipuukengät on kirpparilta. Kuten seuraava pellavatunika. Caprit ovat vanhat. Merkki Cream. Kengät tänä keväänä ostetut. Merkki Glamorous Zalandolta. Ovat olleet jalassani aikaisemmassakin postauksessa. Kirpparitunika on mielestäni nätti. Värin ja pitsisomisteiden takia. Merkki Marks&Spencer. Laadukas ja käyttämätön.


Niin, syyssesonki alkaa. Ehkä ostan pari uutta tunikaa. Kun viihdyn niissä niin hyvin. Mistään ei kiristä. Olo hyvä.

Oletteko te mahdolliset lukijat jo tehneet syysvaateostoksia?10 kommenttia:

 1. En ole tehnyt vielä varsinaisesti mitään syysvaateostoksia, ja tuskin teenkään, koska sain ystävältäni kassillisen vaatteita, kun pidettiin "vaatteidenvaihtokirppis" (kirjottelen siitä vähän lisää perjantain postauksessa :)). Musta oli kiva lukea sun runo!! Lisää vaan niitä, mukavaa vaihtelua "perinteisempään" blogitekstiin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina kommentistasi.Tuohan on hyvä idea "vaatteidenvaihtokirppis". Voisi joskus kokeilla. Kyllä minä lähinnä pöytälaatikkoon ja terapeuttisessa mielessä rustaan noita runoja. Kiitos kuitenkin että oli kiva lukea.

   Poista
 2. Jotain syysostoksia olen tehnyt :)
  Hankin yhden mekon, paidan ja leggarit, niillä pärjää pitkälle :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elisa Lpp kommentista. Minä odottelen melkein aina kauden alennusmyyntejä ja ostan vasta sitten. Eikä tässä mitään akuuttia tarvetta uusille vaatteille olisi. Pari tunikaa riittänee.

  VastaaPoista
 4. Hauskat asukuvat, kun samalla hyppäsit kuntopyörän selkään ja kahvakuulailit :) Kivaa vaihtelua pelkkiin poseerauskuviin! Tuo kirppistunika on kaunis!

  En ole vielä syksyn hankintoja tehnyt, mutta muutama tunika on itsellänikin mielessä. Ne kun on niin kivoja :)

  Ja anna vaan runosuonen sykkiä, jos mieli tekee! Sinun blogihan tämä on, joten laita vain runoja tulemaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minnea Muru kommentistasi. Minulla on niin paha kamerakammo, että vähän helpottaa, kun teen jotakin. Kuntopyörä ja kahvakuulat sattuivat olemaan siinä hollilla. Hetken mielijohteesta - impulsiivisena ihmisenä - käytin niitä. Runosuoni taitaa pulputtaa suoraan pöytälaatikkoon. Ehkä jotain tosi lyhyitä haiunomaisia voisin julkaista, jos niitä tulla pulputtelee.Tunikat on tosiaankin kivoja ja rentoja. Tykkään väreistä, vähän maalailenkin. Siksi vaatteeni on usein värikkäitä. Kivaa elokuun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Olet tehnyt vaatelöytöjäkin kirppikseltä. Vau! Hienoja asuja. Anna vaan runosuonen pulputa. Jos jotakuta ei miellytä, jättäköön väliin. Minusta runoja on mukava lukea. Itse kuljen melkeinpä tyttärien vanhoissa vaatteissa. Kun on monta tytärtä, jotka käyttävät vaatteita lyhyen aikaa ja sitten kierrättävät keskenään ja lopuksi äidille, ei ole tarvetta ostaa. No alusvaatteet ja kengät hankin sentään itse. Hyvää loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi, Kirsti. Olen ostanut vaatteita kirpparilta koko aikuisikäni muun roinan ohessa. Kyllä annan runosuonen pulputtaa, mutta lähinnä siis pöytälaatikkoon. Minä en mahdu tyttärien vaatteisiin. On nääs aika suuri kokoero. Muuten kyllä voisin heidän vanhoja vaatteita käyttää.

  VastaaPoista
 8. Minä en ole itselle kerinnyt mitään ostaa syksyä varten; kengät, kumisaappaat, sadetakki ja muutama tunika olisi ostoslistalla..

  VastaaPoista
 9. Kiitos Elina kommentistasi.Kyllähän tässä vielä ehtii. Uskottelen itselleni, että vielä on täysi kesä.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!