maanantai 17. kesäkuuta 2019

Kotona taas: Puuhailua.Pidän yleensä viikonloput somettomina. Nyt vähän lipsuin, kun vastasin yhteen kommenttiin ja kommentoin toista. En sinänsä kovin pahasti.Kotona on ollut kaikenlaista pientä puuhaa. Kylvin kasvimaan ja istutin kesäkukat ruukkuihin ja kattiloihin. Kuten kuvasta näkyy, etupihalle ei mahdu kukkapenkkiä saatikka kasvimaata. Kuvassa ei näy  kahta autoa, joilla juuri nyt tytär ja mies ajaa.

Tein raparperista piirakkaa, hilloa, mehua ja osan pakastin. Raparperimehu on niin hyvää ja raikasta.Siivosin  jotenkin kotivirkaomaisesti ja samalla  pari ruokakaappia, joista löysin jo unohtuneta superfoodeja. Ei kun sitten marjoista chiahyytelöä tekemään.Rakastamiani kirjoja on tullut iltaisin  luettua. Siri Hustvedt kirjoittaa täsmällisen kaunista ja ilmavaa virkettä.


Olen laittanut ruokia, joita ei sairaalassa saanut. Esimerkiksi thai currya ja papusalaattia.


Olen kulkenut kuin kuningas maanteitä ja metsäpolkuja.              Puolukka kukkii.

  Tervakukat ovat täydessä kukassa.


                           Kosken kuohua. Jos video nyt toimii.

8 kommenttia:

 1. Ompa mukavaa kun olet päässyt kotiin.Kivaa juhannusalusviikkoa sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihakeiju. Kotona on parasta. Mukavaa juhannusviikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Video toimii ja ihanan positiivinen fiilis tässä jutussa. Niin iloinen, että olet päässyt kotiin. <3 haleja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia kommentistasi ja haleista.On niin positiivista ja ihanaa olla kotona taas.

   Poista
 3. Onpa kiva, että olet kotona <3
  Olet touhunnut jo vaikka mitä.
  Siri Hustvedt on minustakin loistava kirjoittaja.
  Kaikkea hyvää sinulle tähän juhannusviikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsti kommentistasi. Touhuttu täällä vähäsen ollaan. Aivan kuin kotirouvana oloa. Ruoanlaittoa, pesukoneiden täyttämistä ja tyhjentämistä, leipomista ja siivousta. Ja tietty ulkotöitä. Upeaa että sinäkin pidät Hustvedtista. Rauhallista ja lempeää juhannusviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla kotonaolostasi! Paljon sait jo aikaiseksi ja hyviä kuvia otit, erityisesti papusalaatti näytti makoisalta :) . Jännä miten sitä mielellään kuunteleekin kosken ja kaikenlaisen vesisateen ääntä.

  Hustvedia on kyllä mukava lukea, mutta Austerin kirjoihin tulee palattua useammin. Nyt luen dekkareita, koska kesä. Aurinko paistaa ja sääskiä piisaa - hyvää juhannusta sinne sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anonyymi kommentistasi ja kotiinpaluun toivotuksista. Olen suuri papujen ja linssien ystävä. Kunhan saisi vielä lihaa syövän tyttären syömään näitä ruokia kunnolla. Mies on onneksi tätä nykyä kasvissyöjä. Auster on myös yksi suosikkini vuosien takaa. Tykkään hänen rennosti soljuvasta tekstistä. Ja ironisesta, itseironisesta ja toisin paikoin hyvin hauskasta kirjoitustyylistään ja juonenkuljetuksesta. Hustvedt ja Auster - kuten tiedät - ovat naimisissa. Ensin kirjoitti vain mies, ja sitten vaimo alkoi loistaa. Loistakoon yhdessä vielä kauan. Toivon kovasti, että Auster julkaisisi vielä edes kirjan tai pari. Mukavaa juhannuksen odotusta sinullekin.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!