perjantai 7. kesäkuuta 2019

Jolien luonnonkosmetiikkaa


En ole muistanut esitellä toukokuun  Jolien kuukausiboxia. Nyt esittelen tuotteet, joita olen testannut.


100% Pure Bright Eyes Hydrogel Mask
Tämä on kirkastava, kofeiinipitoinen silmänympärysnaamio, joka virkistää ja vähentää silmänympärysihon turvotusta. Runsaasti kosteutta iholle tuova naamio madaltaa silmäpusseja kofeiinin avulla. Naamion voimakkaasti kosteuttava materiaali - hydrogeeli  -,muodostuu 95% luomulaatuisesta aloe verasta ja 5% kasviperäisestä selluloosasta.

Eipä tämäkään silmänympärysnaamio  madaltanut silmäpussejani, vaikka niin lupasi. Turvotusta ja kosteutusta se vähensi oikein hyvin. Juhliin lähtiessä naamio paikallaan,
Patyka Detox Charcoal Mask
Naamio on kasvojen tehohoito, joka puhdistaa likaa ja tukkeutuneita ihohuokosia. Raikkaan sitrukselta tuoksuva naamio syväpuhdistaa ihohuokoset jättäen ihon raikkaaksi. Hiili imee itseensä ylimääräistä talia ja vähentää epäpuhtauksia. Vihreä savi korjaa ja uudistaa ihoa, sinkki puhdistaa.

Naamio on tehokas puhdistaja. Sen jälkeen iho on heleä ja virkistynyt.

Uoga Uoga Make it Happen
Raikas ja virkistävä suihkusaippua aamun pesuhetkiin. Viilentävä minttu ja pirskahteleva lime auttavat aloittamaan päivän virkeänä ja raikkaana. Oliiviöljy ja aloe vera ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.

Suihkusaippua tuoksuu miltei taivaalliselle. Jo sen vihreä väri piristää.Kure Bazaar
Kynsilakan koostumuksesta 85% on peräisin luonnosta, ja lakka on käytännössä niin luonnonmukainen kuin kynsilakalle on mahdollista. Ainesosina on käytetty muun muassa puuvillaa, maissia, perunaa ja vehnää. Kynsilakan koostumus on peittävä, 1-2 kerrosta riittää.

Ihmettelen miten kynsilakka tehdään, kun se on aivan yhtä hyvä kuin synteettiset kynsilakat. Mainio kynsilakka.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!