lauantai 12. tammikuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa Jolielta




Sain jolielta yhteistyönä testattavaksi luonnonkosmetiikkaa. Tässäpä sitä.

100% Pure 2no Skin Foundation, 49€
Tämä ylellinen seerumimeikkivoide on koostumukseltaan kevyt ja antaa raikkaan lopputuloksen. Voide on täynnä antioksidantteja, jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä iholla. Seerumin sisältämä skualaani kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kehäkukka lisää kollageenin tuotantoa ja E-vitamiini suojaa ympäristön vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

Minusta on todella hyvä, että meikkeihin lisätään hoitavia ominaisuuksia yhä enemmän. Aamulla ei tarvitse käyttää seerumia ennen tämän meikkivoiteen levitystä. Voide on sopivan ohutta ja jättää ihon luonnollisen ja heleän näköiseksi. Tykkäsin paljon ja olen käyttänyt meikkivoidetta joka päivä.






Couleur Caramel Silkkipuuteri, 30€
Väritön, ohut irtopuuteri mukautuu kaikkiin ihosävyihin. Silkkinen ja kevyt puuteri antaa hennon mattapinnan ja kiinnittää meikkipohjan koko päiväksi. Talkiton silkkipuuteri sisältää 90% mineraaleja. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote.

Vaihdoin iloiten Lumenen irtopuuterin tähän puuteriin. Puuteri on todellakin silkkimäistä. Ei jätä puuteroitua lopputulosta vaan luonnollisen ihon väriä tasoittavan lopputuloksen. Samoin se ei tuhtien puutereiden lailla tuo esiin ihohuokosia. Nyt puuteri on jatkuvassa käytössä.



puroBIO huulipuna, uusi ei vielä hintaa
Tämä huulipuna sisältää risiiniöljyä, joka kosteuttaa ja tekee huulista sileät ja pehmeät. Peittävä ja voidemainen huulipuna antaa puolimattaisen lopputuloksen. Täyteläinen väri jopa yhdellä levityksellä. Trendikäs viileän fuksian sävy.

Huulipunassa on runsaasti väripigmenttejä, koska se on valmis yhdellä levityksellä. Viileä fuksia on rohkean naisen väri. Minä olen huulipunahullu ja kai rohkea, kun tykästyin tähän punaan. Minulla on paljon huulipunia ja olen niitten tunnekäyttäjä. Riippuu aamun tunnetilasta, mitä huulipunaa käytän.

Kure Bazaar Kynsilakka, 19,50€
Tämän kynsilakan ainesosina on käytetty muun muassa puuvillaa, maissia, perunaa ja vehnää. 10-free-koostumus on kynsilakaksi mahdollisimman puhdas ja haitta-aineeton, mutta kuitenkin nopeasti kuivuva ja kynnellä kestävä.

Minä olen käyttänyt kynsissäni vuosikaudet french manicurea, joka jättää kynnet hiukan vaaleiksi,  mutta luonnollisen, hoidetun näköisiksi. Kesäisin lakkaan varpaankynnet yleensä punaisiksi, joten säästän tämän punan ensi kesälle. Kokeilin sitä yhteen kynteen ja se oli ohutta ja helposti levittyvää. Ja lupausten mukaisesti se kuivui nopeasti. Minulle riitti yksi levityskerta. Mainio kynsilakka.




Beauty Made Easy After Party
Tämä tuote on jauheena, jolla luot kasvonaamion itse. Naamio rentouttaa ja palauttaa ihon terveen hehkun, raikkauden ja pehmeyden. Naamion sisältämä kurpitsa auttaa palauttamaan sopivan kosteustasapainon iholle, ja kurpitsan hedelmäliha sisältää runsaasti A-vitamiinia - tehokasta antioksidanttia. Kurpitsassa on runsaasti beetakaroteeneja, jotka parantavat ihon tervettä hehkua, raikkautta, pehmeyttä.

En ole ollut kosteissa juhlissa paljonkaan, vain parissa pikkujouluissa  - tuntuu että niistä on jo todella kauan aikaa  -  jotka oli kyllä aika kosteat. Mutta minulle ei niin kosteat, että olisin tarvinnut tätä naamiota aamulla. Kuvauksen mukaan kyllä tehokas tuote.

8 kommenttia:

  1. Ihanilta vaikuttavia tuotteita olet saanut kokeiltavaksi.
    On hienoa löytää tuote, joka sopii itselle.
    Hyvää lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti kommentistasi. Minä muutin siirtymässäni luonnonkosmetiikkaan aluksi kaikki ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkaan. Olen vielä vähän vaiheessa noiden meikkien kanssa. Se on aika helppoa minulle, koska en meikkaa silmiä kuin vain juhlatilaisuuksiin. Löysin nyt hyvän, kevyen meikkivoiteen ja ihanan puuterin. Hehkuvoiteenkin olen löytänyt. Samoin kaksi täysin minun makuuni soveltuvaa huulipunaa. Huultenrajauskynäkin on. En tarvitse enää kuin kulmakynän. Ja sitten ehkä silmämeikkejä juhlatilaisuuksiin. Jolien kanssa on ollut kiva tehdä yhteistyötä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

      Poista
  2. Ihania juttuja kaikki, etenkin huulipunahullun mielestä puna. Johan oli, että Jolienkin osti Transmeri ja toki aiemmin meni jo Natural Goods Company. Itse käytänkin iloisesti kaikkea kosmetiikkaa iloisena sekamelskana eli sekakäyttäjä. :)

    Ihanaa viikonloppua Marja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kommentistasi. Minäkin olen vielä sekakäyttäjä silmämeikin suhteen. En ole alkanut vielä etsiä luonnonkosmetiikan ripsaria, rajauskynää ja luomiväriä, ehkä valokynäkin pitäisi olla, koska käytän silmämeikkiä vain juhlatilaisuuksissa. En ole käyttänyt mitään pohjustusvoiteita tai peitevoidetta silmien alueelle. Kasvomeikissä on primeri.Mielenkiintoinen on tuo luonnonkosmetiikka. Aluksi hämmästyin kun merkkejä on aivan yhtä paljon kuin synteettisessä maailmassa. Sinulla on tietojakin tuosta yritysmaailmastakin.Luonnonkosmetiikassa käy nyt varmaankin kova kuhina, kun ihmiset ovat ymmärtäneet eettisyyden ja ekologisuuuden. Tulevaisuudessa - ja jo nyt osittain - luonnonkosmetiikkaa voi ostaa Prismasta ja muista tavarataloista. Sulassa sovussa synteettisten tuotteiden kanssa.Tokmannilla oli jo Mossan luonnonkosmetiikkaa.Hyvää viikonloppua sinulle.

      Poista
    2. Piti vielä sanoa, että meidän aikuinen tytär käyttää vain luonnonkosmea, mutta valokynä on Lumenen. Totesi, ettei vaan löydy hyvää valokynää tai löytyykö lainkaan luonnonkosmesta. :)

      Boho ja Zuiin meikit ovat todella laadukkaita, saattaisit löytää kyseisltä brändeiltä hyviä apuja. Bohon ripsari on monen mielestä maailman paras, kuten meidän tyttären ja Pinkit korkokengät Maijun. <3

      Ihanaa sunnuntaita Marja ja blogissa on isolla profiilikuvan yhteydessä sähköpösti, jos henkilökohtaista asiaa tulee joskus. :)

      Poista
    3. Tiia,kiitoksia vinkeistä. Ostan varmaankin tuon Bohon ripsarin, jos tyttäresi ja Maiju on sen hyväksi havainneet. Pääsen todella helpolla näin. Ei tarvitse tilata ja pettyä, ja taas tilata ja pettyä. Tuo valokynä hommapani miettimään. Ehkä pitää vain alkaa kokeilemaan.Kjaer Weisin ja Dr. Hauschkan meikkeihin olen aina ensitilauksesta ollut tyytyväinen. Pitää katsastaa, onko niillä valokynää. Testaan myös Zuii:n tässä valokynä asiassa. Se oli taas esimerkki minun epäkäytännöllisyydestä, että minä en muka löytänyt blogistasi sähköpostia.Uuden viikon iloa sinulle!

      Poista
  3. Itsellä ainoat meikit ovat meikkivoide, rajauskynä silmille ja kulmakynä, joskus poskipuna ja puuteri - kaikki minulle sopivilta merkeiltä ja joita en vaihda. Nykyisin olen niin innostunut kaikenlaisiin kasvinaamioihin - se Mavalon oli aivan huippu!! Pitääpä vielä tutkiskella tuota jauhemaista kasvonaamiota - kuulostaa lupaavalta..
    Hyvää lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulikki kommentista.Kiva että olet löytänyt merkin, johon olet tyytyväinen. Mitäpä sitä sitten vaihtamaan. Minä en meikkaa silmiä, kun on nuo rillit. Meikkiasiantuntijat sanoo aivan toisin, että silloin pitäisi juuri meikata silmät. Vain juhlatilaisuuksiin niitä kömpelösti meikkailen. Sitäkin enemmän sitten huulipunanaisena panen huulipunaa huuliin. Primeri, meikkivoide, jauhepuuteri, jota jutussani kehuin, joskus poskipunaa ja kuultovoidetta. Meikkausta enemmän olen kiinnostunut ihonhoidosta. Kivaa viikon alkua sinulle!

      Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!