torstai 22. maaliskuuta 2018

Uusimmat kosmetiikkaostokseni ja vähän kirjoista


En ole ostanut kosmetiikkaa kovinkaan paljon viime aikoina.  Ja  olen ostanut lähinnä ihon hoidon ja ihon meikkaamisen kosmetiikkaa.Kaipa olen ollut jonkinlaisessa talviunessa kosmetiikan ja vaatteiden suhteen. En ole tainnut koko talvena ostaa muita vaatteita kuin yhden talvitakin.

Lentoaseman tax-freesta ostin kaksi seuraavaa tuotetta.


Tämä primer on osoittautunut hyväksi. Antaa hyvän pohjan meikkivoiteelle ja häivyttää ihon epätasaista väriä ja pahimpia ryppyjä. Maksoi noin 50 euroa. Minulla on mahdottoman huono numeromuisti.


Meikkivoide oli hyvä ostos. Se ei ole paksua ja jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Jos haluaa lisää peittävyyttä meikkivoidetta voi kerrostaa. Maksoi noin 50 euroa.

Seuraavat tuotteet on ostettu Mikkelin Sokokselta.Olen muutaman vuoden käyttänyt YonKan seerumia ja yövoidetta. Päätin kokeilla edullisempaa vaihtoehtoa. Tuotteessa kiinnosti se, että vaikuttavat aineet ovat helmien sisällä, jotta ne pysyisivät mahdollisimman tehokkaina. Kun pumppua painaa, helmet rikkoutuvat. Minusta se on jotenkin jännää.(?) Kelpo seerumi. Tosin voimakas koivuntuoksu vähän häiritsee. Hinta oli 29,90 euroa.


Perinteinen paksu Nivean voide on jalkapohjieni hoitoon. Haluan että ne ovat kondiksessa talvellakin. Nivea on palvellut ja hellinyt monta vuotta jalkapohjiani.

Sitten kirjojen pariin. Jos kaunokirjallisuus ei kiinnosta. Ei kannata jatkaa tämän raapustuksen lukemista.


Viime viikonlopun pidin digitaukoa. Lukuunottamatta että postasin jutun lasten hemmottelusta. Luin oikein olan takaa petitoipilaana. Luin kaksi japanilaisten eturivin mieskirjailijoiden romaania. Japanilainen kirjallisuus on jostakin syystä sydäntäni lähellä. Etenkin Haruki Murakami. Odotan malttamattomana hänen seuraavaa romaaniaan. Ehkä eksoottisuus, japanilainen elämäntapa ja ajattelu kiehtoo. Jollakin ihmeen tavalla japanilaisessa kirjallisuudessa on jotakin samaa kuin suomalaisessa kirjallisuudessa.


Yasushi Inouen romaani Äitini tarina oli jotenkin järkyttävän tarkka kuvaus vanhenemisesta ja dementiasta. Romaani oli realistinen, mutta lyyrisesti kirjoitettu. Se jätti pysyvän jäljen mieleen.Yokio Mishiman Kultainen temppeli kuvasi herkästi ja tarkasti nuoren miehen sisäistä elämää. Romaani oli tiivis, monikerroksellinen. Olemassaoloa hätkähdyttävän tarkasti kuvaava eksistentialistinen romaani. Sekin jätti pysyvän jäljen.

Mikä on viimeisin kosmetiikkaostoksesi tai lukemasi kirja?
Lähteet: kuvat omat

4 kommenttia:

 1. Nuo lukemasi kirjat ovat kiinnostavia.

  Lasketaanko kosmetiikkaostokseksi Tummeli? Se on ollut jalkapohja-ja käsirasvani aina murkkuikäisestä saakka. Se on alunalkaen lehmien utarevoide, mutta vakiintunut monella muullakin kuin minulla käsivoiteeksi. Luen parhaillaan rinnakkain Mila Teräs, Viiva ja Clare Mackintosh, Annoin sinun mennä kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Tummeli on varmaankin nykyään kosmetiikkaa. Olen kokeillut sitäkin käsi- ja jalkarasvana. On minulle erittäin tuttu, kun olen maalaistalossa viettänyt lapsuuden ja osan nuoruutta. Sen mieto tuoksu vie lapsuuteen. Osaan lypsää sekä käsin että koneella.Rinnakkain lukeminen on kivaa.

   Poista
 2. Oi kuinka ihana tuo Guerlain, on mielestäni ylellisimpiä kosmetiikkamerkkejä minkä tiedän. Tuo Arden löytyykin ja tykkää miten nätisti tekee ihon. Nivea Creme purkkeja olen oikein kerännyt erilaisia ja hienoin on antiikkinen purkki, jonka ostin joskus 2001 antiikkikaupasta Latviasta. Ne purkit ne purkit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia, kommentista. Guerlain on hyvä merkki. Käytän myös sen huulipunaa. Joka on paras tähän ikään mennessä. Vautsi. Olet keräillyt Nivea Creme purkkeja. Varmasti ihania. Minullakin on rasia- ja purkkihulluus. Olen keskittynyt vanhoihin peltisiin suklaakonvehti rasioihin ja kahvipurkkeihin.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!