perjantai 16. maaliskuuta 2018

Päivän vaatteet

ATK-oppimiskokemus tällä viikolla: Tietokoneesta on hävinnyt kokonaan maaliskuun kuvatiedosto. En ole varmasti itse poistanut. Koska en osaa. Kone taitaa elää omaa elämäänsä. Ehkä se on ajatellut, että tämä on tyhmä tiedosto. Poistan sen. Mutta kun ne kaikki on minun mielestäni melko tyhmiä. Miksi juuri maaliskuu on tyhmin? Vastaapa tähän koneseni.Mekko on Anna Fieldin vuosia vanha. Tykkään sen raikkaista väreistä. Säpsäkkä tytär toimi taas valokuvaajana. Enkä taaskaan jaksanut - nyt hyvästä syystä - noudattaa hänen napakoita ohjeitaan. Joten kuvat muistuttavat toisiaan.Miehen kanssa vähän kiistoja. Tulin sairaalasta toipilaana ja miehellä oli flunssa. Molemmat kipeitä. Mutta kumpi kipeämpi? Kuka hoitaa kotihommat? Mies ei vaan ymmärtänyt sairauteni vakavuutta. Astiat ei sentään lennelleet, kun en jaksanut niitä heitellä - olen siis tosi huonossa hapessa. Mies lähti jo varmuuden vuoksi pakoon yläkertaan.Sitten minä päätin ottaa lempeä hoitaja -roolin. Käskin miehen soittaa työpaikalleen ja ilmoittaa olevansa flunssassa.Kolme päivää voi olla pois töistä  omalla ilmoituksella. Mies suostui soittamaan. Sitten tarjoilin hänelle kahden tunnin välein Sinkki tehokuurin tabletin. Pidin hyvää huolta. Johan miehen asenne muuttui. Lauhkea kuin lammas. Tasavertaisina - minä hänen kainalossaan - valitimme vaivojamme kuin hyvin vanha pariskunta.Mitä tästä opin? Suuttumukseen ei aina kannata vastata samalla mitalla vaan toimia aivan toisin päin. Hyvä tuo hyvää. Paha pahaa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähteet: kuvat omat

6 kommenttia:

 1. Toinen toistaan tukien, sairaanakin. Romanttista. Pakko oli nauraa vakavalle asialle, kun totesit, ettet jaksa heitellä astioita. Mekko ja neilikat sopivat hienosti yhteen. Tässä mekossa kauniit sääresi pääsevät oikeuksiinsa. Hyvää viikonloppua myös sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Olemme tätä toinen toistaan tukien asiaa harjoitelleet koko viikon. Ja totta tosiaan on ollut sävyisää. Ehkäpä romanttistakin kuten sanoit. Ollen kyllä todella kipeä, kun astioiden rikkominen ei jaksa kiinnostaa. Mukavaa viikonloppua sinulle! Minä idän kahden päivän täydellisen digi-tauon.

  VastaaPoista
 3. Ai miten kaunis mekko. Menee tunikastakin kylmemmillä ilmoilla!

  http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirsihannele kommentistasi. Olen pitänyt mekkoa myös tunikana. Käy sekä mekoksi että tunikaksi. Tuntuu kivalta, kun joku pitää minun - yleensä värikkäitä vaatteita - kauniina.

   Poista
 4. Ensinnäkin ihana mekko, tykkään tuollaisesta selkeästä värikkäästä kuvionnista. Toisekseen, ehkä teillä oli se, että kumpikin kaipasi vähän huomiota ja mukavampi sitä on toistensa kainaloissa voivotella niitä vaivojaan.

  Mukavaa viikkistä ja toivottavasti voitte paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia, kommentistasi. Tuntuu mukavalta, kun pidät mekosta. Värikäshän se taas on.Juu, kumpikin kaipasi huomiota sairauksien takia. Mutta kyllä mies on helppo pehmittää. Sovussa on hyvä elää.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!