torstai 29. maaliskuuta 2018

Huono kampaajalla kävijä kampaamossaOlen niin sanotusti huono kampaajalla kävijä. En esimerkiksi muista käydä säännöllisesti. Tukkani kasvaa mallista pois. Yhtenä päivänä sitten huomaan, että tukkani on melkoisen kauhea. Se vika lyhyissä hiuksissa on, että pitäisi rampata kampaajalla vähintään kahden  kuukauden välein. Nyt menin kampaajalle harvinaisesti iloisin mielin, kun pääsin toipilaana oikeaan elämään kodin ulkopuolelle.


              Ennen kampaajaa mallista pois kasvaneet hiukset.

Miksi en tykkää käydä kampaajalla? Ehkä siksi, että oman pärstän tuijottaminen peilistä on jotenkin kiusallista. Taidan olla tosi omituinen. Kun niin monet tykkäävät käydä kampaajalla ja kokevat sen hemmotteluksi. Minulle se on yhtä piinaa.Jos menen vain hiusten leikkaamiseen, se onneksi kestää vain puolisen tuntia. Mutta leikkaus sekä värjäys voi kestää kaksikin tuntia. Olen lisäksi vähän kärsimätön luonne. Ja istuttava kaksi tuntia paikoillaan. Ettei tarvitsisi omaa naamaansa tuijotella, luen tarjolla olevia lehtiä.Ja se että monet uskoutuvat kampaajalleen. Minä en. Uskoudun miehelleni ja ystäville. Olen tosi hiljainen asiakas. Joka kiemurtelee tuolilla.

Minulla oli ennen pitkät tai puolipitkät permanentatut hiukset. Pari vuotta sitten tyttäreni puhuivat minut ympäri - itse asiassa jankuttivat aiheesta - leikkauttamaan lyhyet hiukset. Tyttäreni selittivät minulle, että lyhyet hiukset nuorentaisivat minua. Mutta en kyllä ole huomannut mitään muutoksia keski-ikäisen kasvojen ihossa. Kaipa lyhyet hiukset jotenkin vain kohottavat kasvoja.


               Lopputulos.

Minulla on ristiriitainen suhde hiusten värjäämiseen. Tavalliset värithän on aikamoisia myrkkyjä. Vähän huonolla omatunnolla silti värjäytän hiuksia raidoilla.

Niin monet naiset valittavat kampaajalla käynnin jälkeen, että nämä hiukset on nyt niin kaameat. Pelkästä huojennuksesta - että pääsen vihdoinkin pois kampaamosta - minä olen yleensä tyytyväinen lopputulokseen. Niin tälläkin kertaa.

Tykkäätkö sinä kampaajalla käymisestä?
Lähteet: kuvat omat

4 kommenttia:

 1. Marja. Kyllä hiuksesi näyttävät nyt tosi hienoilta kampaajan jälkeen. Itsekään en tykkää tuikottaa naamaani toisten kanssa yhdessä. Käyn kampaajalla joka on samalla koulu. Aki Korpisen hiusmuotoilukoulu. Kaksi henkilöä tuijottavat mknua peilistä itEni lisäksi. Käyn saman oppilaan kammattavana. Tyttö on loistava persoonallisuus. Opettaja vaihtuu välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Merja, kommentistasi. Huh, sinulla vielä kaksi ihmistä peilistä tuijottamassa. On varmasti kiva, että on aina sama kampaajaoppilas hiustesi parissa. Minulla kampaajat vaihtuvat. Menen vähän minne vaan kiusaantumaan. Hyvää kiirastorstaita sinulle.

   Poista
 2. Lopputulos on upea. Sinulle sopivat lyhyet hiukset. Olen huomannut monen "nuortuneen", kun he ovat luopuneet pitkistä hiuksista. Ehkä tyttäresi olivat oikeassa?
  En tykkää käydä, enkä käy kampaajalla. Minulla on tosi kiivas hiusten kasvuvauhti. Lyhyellä tukalla pitäisi käydä kerran kuussa. Harmittelisin rahan ja ajan kulua. Mies leikkaa silloin tällöin pitkästä tukastani 10 - 20 cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Ehkäpä suulaat tyttäreni olivat oikeassa. Jotenkin lyhyet hiukset kohottaa kasvoja. Toisaalta on ikävä kiharaisia, pitkiä kutreja. Niiden taakse saattoi tarvittaessa piiloutua. Sehän on hienoa, että hiuksesi kasvavat nopeasti. Kertoo elinvoimasta. Suloista että miehesi toimii kampaajanasi. Rauhaisaa kiirastorstaita sinulle.

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!