maanantai 21. lokakuuta 2019

15 asiaa joista pidän


Törmäsin tähän haasteeseen Kristiinan blogissa Kauniimpaa kuin koskaan. Haasteessa pitää  pelkästään vain yhdellä sanalla kertoa mistä pitää.  Tähän haasteeseen voi osallistua kuka tahansa blogin pitäjä.En kirjoittanut esimerkiksi perhe, ystävät, terveys, koska tämä haaste on kepeä, eikä "tärkeintä elämässäni". Asiat eivät ole minkäänlaisessa tärkeysjärjestyksessä. Noh, niin.

1.Puutarhanhoito2. Lukeminen

3. Liikunta4. Metsä5.Blogi


  
6. Kukat

7. Kahvi


8. Kokkaaminen
9. Viini


              Sangriaa kesällä.10. Maailmanparantaminen

11. Vanhat tavarat
12. Luonnonkosmetiikka13. Kaunokirjoittaminen

14. Salmiakki

15. Greta Thunberg

16 kommenttia:

 1. Hei. Aika vaikea haaste, kun kivoja asioita on maailma pullollaan. Vastauksistasi pääsee kuitenkin kurkistamaan arvomaailmaasi. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina kommentistasi. Maailmassa on kyllä paljon tykkäämisen aiheita. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Mielenkiintoinen, monipuolinen, terveellinen, hemmotteleva ja älyllinen - näin näyttäytyy sinun maailmasi minulle.
  Kivaa ja mielekästä maanantaita, Marja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva kommentistasi. Kirjoitin pitämisiä aivan siinä järjestyksessä kuin mieleen tuli.Olisi kiva lukea myös sinun vastauksiasi.

   Poista
 3. Minä pidän melkein kaikista samoista kuin sinä, vaan en kokkaamisesta enkä leipomisesta! Enkä salmiakista! Puutarha ja kirjat ovat mulla ykköshurahdukset. Kiitos kauniista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riitta k kommentistasi. Nimenomaan puutarhanhoito ja kirjat ovat kai ne tärkeimmät. Sinäkin voisit vastata tähän haasteeseen! Olisi kiva lukea.

   Poista
 4. Hyviä ja kivoja asioita mistä pidät. Hyvää viikon alkua😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Unknown. Kivoja asioita on monen moisia. Mukavaa viikonalkua sinulle!

   Poista
 5. Olipa kiva lukea vastauksiasi, ja suurinpiirtein tiesinkin mitkä asiat ovat sinulle mieleisiä. Kiva haaste jossa selityksiä ei tarvita, pelkkä sana riittää. Eikä tarvitse miettiä tärkeysjärjestystä, sekin helpottaa. Voisinkin napata tämän haasteen sinulta, kun on tuolla minun blogimaailmassa ollut vähän hiljaista. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle Marja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tuulikki. Tämä oli tavallaan vaikea haaste, kun tykkään niin monesta jutusta. Mutta kun kirjoitin, mitä mieleen tuli, kaipa ne tärkeät tykkäämiset tuli sanottua. Tämä ei ollut mielestäni sitä, mikä on elämässäni tärkeintä. Samoin sinulle hyvää syksyn jatkoa.

   Poista
 6. Tykkäämisesi kertovat sinusta paljon <3
  Listasi on lähes identtinen omani kanssa.
  Salmiakin ja viinin jätän väliin, en siksi, etten tykkäisi, mutta salmiakki nostaa verenpainettani ja viinistä saan päänsärkyä. Miksi kiusata näin tuttua ihmistä?
  Mukavaa maanantai-iltaa Marja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Kirsti. Kaipa nämä tykkäämiset kertovat minusta, ainakin osittain. Kirjoitinkin Tuulikille, että nämä ovat vain tykkäämisiä, ei elämän tärkeimpiä asioita.Meillä on Kirsti jännän paljon yhteistä. Tiedä vaikka ollaan kaukaisia, läheisiä sukulaisia. Voi hitsit, kun salmiakki ja viini ei sovi sinulle. Mutta ainahan voi keksiä vaihtoehtoja nautiskeluun. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 7. Jestas miten samoja asioita olisin voinut itsekin kirjoittaa! Ihanat kirjapinot - niitä löytyy minultakin mutta olen vain armottoman hidas lukija, joten ei ne pinot nopeasti hupene. Lasillinen punaviiniä silloin tällöin on niin parasta, etenkin näin pimeän tullen.
  Leppoisaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit/Sopusointuja kommentistasi. Mielenkiintoista että meillä oli samoja tykkäämisiä. Nyt syksyn tullen kotoilu tulee taas ajankohtaiseksi. Tuntuu - kuten sanoit -,että lasillinen punaviiniä pimeässä kylmenevässä illassa on niin ihanaa.

   Poista
 8. Kiva haaste ja aika monta kohtaa listaltasi voisin itsekin omaan listaani laittaa. No - on sentään muutama eroavaisuuskin, esim. olen surkea kokki ja puutarhanhoitaja;) Mutta nautin kyllä hyvästä ruuasta ja hoidetuista puutarhoista!
  Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of The Mess kommentistasi. Hyvästä ruuasta voi kernaasti nauttia ilman omaa kokkaamista. Joskus - tosin hyvin harvoin - mies kokkaa meille, ja se on suuri ilo juuri tyhjentyneessä pesässä. Mukavaa syksyä sinullekin!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!