perjantai 28. kesäkuuta 2019

Jolien luonnonkosmetiikkaa

Joliella on luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvä verkkosivusto, verkkokauppa, kivijalkamyymälä ja kauneushoitola, jota ollaan laajentamassa suuren kysynnän vuoksi. Uudeksi nimeksi tulee Jolie shop & spa.

Jolien kesäkuun boxi on matkaboxi. Se muun muassa huoltaa kädet ja jalat kesäkuntoon ja tarjoaa aurinkosuojaa.


JOIK-tehonaamio käsille ja jaloille kuorii ja hellii käsien ja jalkojen ihoa. Hienojakoinen merisuola poistaa kuollutta ihosolukkoa. Oliiviöljy, aprikoosinsiemenöljy ja manteliöljy pehmentävät ihoa. Kädet ja jalat jäävät käytön jälkeen silkkisen pehmeiksi kuin manikyyrin tai jalkahoidon jälkeen.

Kuorin ensimmäistä kertaa jalkapohjani ja kädet. Kuorinnan pesun jälkeen jalkapohjat olivat liukkaat, ja piti kävellä rauhallisesti pois suihkusta. Jalat ja kädet kirkastuivat ja pehmenivät ilmiselvästi.



ULTRASUN on auringonsäteilyltä suojaava mineraaliaurinkosuoja. Se palauttaa optimaalisen kosteustason ja vähentää auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Koostumukseltaan erittäin kevyt, lähes näkymätön voide imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä sitä rasvaiseksi.

Ihmettelen, miten luonnonaineista voi tehdä aurinkosuojan, mutta  luonnonkosmetiikan tekniikka on varmaankin huippukehittynyttä. Aurinkosuojaa piti lisätä välillä enemmän kuin synteettistä suojaa, mutta se suojasi ihoa hyvin.


Whamisan Sheet Maskit ovat suosittuja, tehokkaita ja geelimäisiä kertakäyttönaamioita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällä parantaen niiden säilyvyyttä ja luonnollista kykyä puhdistaa ja kosteuttaa ihoa.

Naamio tuntui ylelliseltä ja se totta tosiaan pehmensi ihoa tehokkaasti. En ihmettele, että Whamisa naamiot ovat niin suosittuja.


Novexpert Micellar Water Hyaluronic Acid on misellivesi, joka puhdistaa kasvoilta meikin, ilmansaasteet ja kuolleen ihosolukon. Hellävarainen koostumus sisältää aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa puhdistuksen aikana. Puhdistuksen aikana hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon samalla, kun probiootit tukevat ihon normaalia tasapainoa.

Olen tähän asti käyttänyt misellivettä ihon vaahdolla tai geelillä  puhdistamisen jälkeen. Ainoastaan tämä tuote yksin riittää puhdistamaan ihon. Tuotetta oli matkakoko.


True Organic of Sweden All You Need Is Me on palkittu tehovoide kuivalle ja karhealle iholle. Voide sopii käytettäväksi  esimerkiksi huulille, kynsinauhoille, kantapäille, erilaisiin ihovaivoihin, auringonpolttamiin ja hyönteisten puremiin. Hyvä tuote myös huulikiilloksi ja hius- ja hiuspohjanaamioksi. Risiiniöljy ehkäisee kuivuutta ja ihottumaa. Mehiläisvaha lukitsee kosteuden ihoon. Vitamiinipitoinen oliiviöljy auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kimmoisana. All You Need Is Me on nimensä veroinen monitoimivoide.

Voide on ihanan paksua ja täyteläistä. Kokeilin sitä huulivoiteena ja kantapäiden ihoon. Tarkoitus on kokeilla sitä myös hiusnaamiona. Uskomattoman monipuolinen voide. Tuotetta oli boxissa matkakoko.

Mikä tuote kiinnosti sinua eniten?


4 kommenttia:

  1. Jolien kosmetiikka on tuttua, ihan ok tuotteita. Aurinkoista viikonloppua☀️☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina kommentistasi. Sinullekin tuttua kosmetiikkaa. Itse siirryin vuosi sitten kokonaan luonnonkosmetiikkaan Jolien kanssa.

      Poista
  2. Ihania tuotteita, paljon omia lemppareita (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Suvi Maarit kommentistasi. Jolien tuotteet ovat yleesä hyviä, välillä vain turhan kalliita. Onneksi on myös edellisempia merkkejä kuten Boho ja Zuii.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!