tiistai 19. maaliskuuta 2019

Design Seppälän korvakorut


                                            Lehti-korvakorut

Design Seppälä valmistaa käsityönä ja ekologisesti koivuvanerisia koruja ja sisustustuotteita. Yhteistyössä Design Seppälän kanssa esittelen tässä postauksessa kahdet korvakorut, jotka on minun makuuni - suuret ja luonnonläheiset. Korut ovat osa Seppälän Luonto collectionta.


                              Varpu-korvakorut

Mutta aivan aluksi Design Seppälän tarina.
Susanne ja Jarno asuvat satakunnassa kahden lapsensa kanssa. He ovat naimisissa ja ovat olleet teiniajasta asti yhdessä. Edelleen rakastuneina. Susanne on koulutukseltaan merkonomi/lähihoitaja ja Jarno erikoispintakäsittelijä.

Pariskunnalla oli palo ryhtyä yrittäjiksi, ja kaksi vuotta sitten se toteutuikin. He aloittivat korumuotoilun.

Jarno sanoo, ettei olisi nuorena uskonut tekevänsä niitä asioita, joita nyt saa tehdä. Jarnon mukaan visuaalinen silmä kehittyy jatkuvasti, ja on jännittävää verrata uusia designeja vaikka vain muutaman kuukauden vanhoihin luomuksiin. Kauniit asiat pysäyttävät ja se on yksi hänen tavoitteistaan.Design Seppälän koruissa kohtaa toisaalta skandinaavinen moderni ja toisaalta rönsyilevä ote. Jarno tekee koruja myös kustomoituna. Asiakkailla on vapaat kädet toteuttaa visioitaan hänen kanssaan.

Tyttäret kulkevat välillä mukana myyntitapahtumissa tai auttavat tuotteiden kanssa. Joten yritystä voisi pitää jo perheyrityksenä. Jarno on yrityksen graafinen taiteilija ja Susanne toimitusjohtaja. Hän pitää huolen siitä, että asiat pyörii. Susanne on myös yhteydessä asiakkaisiin ja jälleenmyyjiin. Yrityksen asiakaspalvelu on ensiluokkaista.

Susanne antaa Jarnolle välillä ideoita  ja Jarno luo ne valmiiksi. Jarno hoitaa laserleikkauksen ja hionnan. Susanne korujen öljyämisen, kokoamisen ja postittamisen.

Pariskunta rakastaa vapautta, jonka yrittäminen antaa. Joskus voi nukkua aamulla pitkään ja hitaasti heräillen.

Parin unelma on, että koruja olisi myytävänä joka kaupungissa ja ehkäpä joskus ulkomailla. Nyt heillä on verkkokauppa ja paljon jälleenmyyjiä.

Design Seppälän puiset korvakorut on Jarnolle ja Susannalle  ylpeyden aihe. Valmis koru kämmennellä synnyttää suuren ilon. Jarno ja Susanne toivoo, että asiakkaat voisivat tuntea samaa iloa kantaessaan koruja.

Varpu-korvakorut, 20€
Puiset, kauniit, tyylikkäät Varpu-korvakorut 2mm koivuvanerista. Lukko nikkelitöntä koruterästä. Korun puuoosan korkeus 6cm. Saatavilla myös kaulakoruna.
Lehti-korvakorut, 20€
Puiset, kauniit, tyylikkäät Lehti-korvakorut koivuvanerista. Lukko  nikkelitöntä koruterästä. Korun puuosan korkeus 5,5 cm, leveys 4 cm.           

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä korviksia,nykyään tulee käytettyä tosi vähän korvakoruja kun takertuvat hiuksiin.Muutama vuosi sitten kun oli lyhyet hiukset niin kuin sinulla korvikset jotenkin täydensivät lookia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos pihakeiju kommentista. Tuota en ole tullut ajatelleeksi, että isot korvikset tarttuu hiuksiin. Mutta niinhän se kaiken järjen mukaan on. Lyhyet hiukset sitten kaipaavat isoja korviksia kuten sanoit, että ne täydensivät lookia.

  VastaaPoista
 3. On Kauniita ja ihan sun tyyliä. ��Mukavaa tiistaita Marja��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia kommentista. Juu, on tosiaan minun tyyliä. Hyvää keskiviikko päivää sinulle.

   Poista
 4. Näyttävät korvakorut ovat sinun juttusi. Sopivat hienosti kampaukseesi.
  Hyvännäköisiä koruja Design Seppälän Jarno suunnittelee.
  Hyvää illan jatkoa ja huomista Marja!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kirsti kommentista. Kuten Tiialle sanoin, että isot korvikset on minun tyyliä ja ne tosiaan sopii lyhythiuksiselle. Kivaa keskiviikko päivää sinulle.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!