maanantai 18. maaliskuuta 2019

Kuusi erilaista tapaa kohentaa kasvojen ilmettäMinä voisin aivan hyvin harkita jotakin esittelemistäni hoidoista. Paitsi en täytehoitoa tai botuliinitoksiinia. Kaikissa näissä hoidoissa mennään jo kasvojen pintaa syvemmälle, mutta ei kuitenkaan kauneusleikkaukseen asti.1) Phformula A.G.E. pinnoitushoito
    Pinnoitus hapolla

Lupaus
Aktivoi ihon toimintaa, ikääntyvälle, samealle iholle.

Millainen iho (hoidossa olevalla naisella)
Herkkä, pintakuiva iho, jossa ryppyjä, couperosaa ja pigmenttimuutoksia

Näin hoidettiin
Hoitaja siveli viuhkamaisella siveltimellä kuorivaa ainetta, joka testasi ihon  herkkyyttä. Iholla tuntui kuumotusta ja kihelmöintiä. Iholle levitettiin siveltimellä C-vitamiinia kirkastavana tehohoitona. Tämä ei tuntunut miltään. Lopuksi levitettiin rauhoittava naamio 15 minuutiksi.

Lopputulos
Heti hoidon jälkeen iholla ei ollut punoitusta vaan iho tuntui kiinteämmältä ja raikkaammalta. Viiden päivän jälkeen iho oli vähän heleämpi kuin ennen hoitoa.

Hinta
100-125 €/30-60 min

Testaaja
Päivi 59 v

2)Probioottinen esse-kasvohoito
   Tehokas ja rentouttava.

Lupaus
Piristää, kirkastaa, raikastaa.

Millainen iho
Iho hieman väsähtäneen tuntoinen sekaiho, jossa couperosaa

Näin hoidettiin
Hoito aloitettiin kaksoispuhdistuksella ja kuorinnalla. Sitten seurasi tehoampullihoito, johon liitettiin dekolteen ja niskan voimakas hieronta. Kasvojen ja silmänympärysihon naamiohoidon jälkeen iho viimeisteltiin tehoseerumilla ja voiteella. Hoidossa käytettiin essen sertifioituja luonnonkosmetiikka tuotteita.

Lopputulo
Hoidon jälkeen iho näytti saaneen uutta hehkua ja kimmoisuutta.

Hinta
90 €/60 min

Testaaja
Nina 53 v3) Juonteen silotus pistoksella
    Eroon rypyistä.

Lupaus
Kulmakarvojen välinen ryppy silottuu ihoon pistettävällä aineella.

Millainen iho
Normaali iho. Ongelmana syvä niin sanottu Sibelius-ryppy kulmakarvojen välissä.

Näin hoidettiin
Sairaanhoitaja kertoi, että uurteen häivyttämiseen tarvitaan uurteen täyttävää hyaluronihappoa ja lihaksia lamauttavaa botuliinitoksiinia. Lopulta tutkimuksen jälkeen päädyttiin pelkästään botuliinitoksiiniin.

Lopputulos
Silottumisen sanotaan näkyvän kahden viikon päästä. Viiden viikon jälkeen uurre näyttää hieman tasoittuneen.

Hinta
220 €/30 min 
Testaaja
Tuija 60v4)Nannic - radiofrekvenssihoito
   Napakkaa energiaa.

Lupaus
Kiinteyttää ja napakoittaa ihoa ja ryhdistää kasvojen linjoja.

Millainen iho
Ongelma ei ole ihon kunto vaan veltostuminen, juonteet ja rypyt suupielissä, silmänympärysiholla, otsalla. Myös leukalinja pehmennyt ja perinnölliset poskipussit hyvällä alulla.

Näin hoidettiin
Ennen käsittelyä tehtiin entsymaattinen kuorinta, jotta hoidossa käytettävät aineet imeytyvät paremmin. Selän alle asetettiin vastaelektrodi, joka yhdessä sähköisen hoitopään kanssa muodosti magneettikentän. Kasvojen ongelmakohtiin laitettiin kohottavia, elvyttäviä ja rasvaa poistavia seerumeita, jotka hierottiin rauhallisesti ihoon. Hoitopään lämpö tuntui miellyttävältä. Pitkä käsittely päättyi merilevänaamioon.

Lopputulos
Hoidon jälkeen iho hehkui. Olo oli rentoutunut ja kaunis. Napakoituminen jatkuu ihossa muutaman päivän. Parhaan lopputuloksen saa 3-5 kerran sarjahoidolla.

Hinta
125 € ensimmäinen kerta, jatkohoidot 148 €
Hoitoaika 1,5 t

Testaaja
Vuokko 59 v

5)Skinpen - mikroneulaus
   Iho sileäksi neulauksella.

Lupaus
Parantaa ihon kimmoisuutta, ihovaurioita ja ihon rakennetta. Stimuloi kollageenituotantoa. Hoitaa ryppyjä, ihomuutoksia, arpia,couperosaa, ruusufinniä.

Millainen iho. 
Pintakuivuutta ja hieman couperosaa. Iho punoittaa herkästi.

Näin hoidettiin
Hoitaja teki mikroneulauksen kynällä, jonka päässä oli pienen pieniä neuloja. Hoidettavalle kohdalle laitettiin seerumia, jonka jälkeen kynää liikuteltiin iholla. Neulat eivät pistäneet vaan kutittelivat.

Lopputulos
Heti hoidon jälkeen iho punoitti hieman. Punoitus laski nopeasti. Muutoksia näkyi heti: iho on heleä, raikas, sileä. Suurin muutos on ihon sävyssä.

Hinta
220 €/Noin tunti

Testaaja
Pauliina, 42v

6) Take ten - sähkölihasjumppa kasvolihaksille

Lupaus
Kohottaa ja kiinteyttää. Sarjahoidossa lihasmassa kasvaa ja lihasten muoto muuttuu.

Millainen iho
Normaali, pintakuiva iho. Piirteet kaipasivat pientä kohotusta.

Näin hoidettiin
Ihon puhdituksen jälkeen hoitaja laittoi iholle 10 anturia. Antureihin johdettiin sähkövirtaimpulsseja, joiden tehoa nostettiin pikkuhiljaa tuntemusten mukaan. Kasvoilla tuntui hieman nipistelyä ja väreilyä. Kasvolihakset liikkuivat impulssien voimasta aivan kuin jumpassa. Hoito ei tuntunut epämiellyttävältä. Hoidon jälkeen iho pyyhittiin kasvovedellä  ja levitettiin kosteusvoide.

Lopputulos
Kasvoilla oli selvästi parempi väri. Iho ikään kuin heräsi eloon. Ilme virkistyi. Kiinteytys näkyy todennäköisesti useamman hoitokerran jälkeen.

Hinta
65 €/noin 30 min, kokeiluhinta 35 €

Testaaja
Jaana 58 v

 Voisitko sinä kokeilla jotakin näistä hoidoista?


Lähteet: Hyväterveys 9/2018, kuvat Pexel2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia hoitoja, joista monestakaan en ole kuullutkaan.
    Muuten voisin muita, paitsi täyte- tai pistoshoitoa, mutta en ikimaailmassa olisi valmis maksamaan noiden hoitojen hintoja. Tässä iässä ei taitaisi mikään niistä täyttää annettuja lupauksiakaan :)
    Hyvää maanantaita Marja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsti kommentistasi. Minustakin kaikenlaiset pistämiset eivät ole kivoja. Ihosi on hyvä ikäiseksesi, varmasti noilla hoidoilla olisi vaikutusta. Hyvää viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!