perjantai 1. maaliskuuta 2019

Päivän vaatteet ja herkkujaTänään päivän postaus on iloisen kirjava sekametelisoppa. Luin Fazerin tiedotteesta  kevään keksiuutuuksista, jotka ovat kaupoissa huhtikuussa. Vaikka en ole kunnon sokerihiiri,  välillä nautin makeaa hyvää. Mieluiten leivonnaisia ja keksejä.

Mutta ensiksi päivän vaatteisiin. Mekko on ostettu kirpparilta jokunen aika sitten. Onnistuin jotenkin hävittämään kuvia tiedostosta. Eli muutamalla kuvalla mennään. Ja ne tietty edustaa meidän epäselvää koulukuntaa.
Fazerin kekseistä  Jaffa ja Tutti Frutti ovat liittoutuneet ja ilmestyvät yhdessä keksihyllylle. Fasupala-pusseissa on yllätyksiä: pätkis ja salmiakkipantteri. Dominon minikeksit sopivat myös vegaaneille. Uusina makuina on Tyrkisk Peber-salmiakki ja Cola. Pätkis on saanut oman keksinsä Pätkis suklaa keksin.

Digiblondille oli erittäin kova taisto saada nämä kuvat Fazerin tiedotteen sähköpostista omaksi tiedostoksi ja sitten vielä kuviksi. Tuli taas sadateltua. Lähinnä omaa osaamattomuutta mutta myös tätä digimaailmaa, jossa en todellakaan kulje sulavasti vaan kompuroin aivot mustelmilla.
Tykkäätkö sinä makeasta ja minkälaisesta makeasta?

Hyvää viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

 1. Sinulla on valtava vaatekokoelma, Tykkään tästäkin asukokonaisuudesta.
  Täällä on netti reistaillut viime aikoina, joten digiaikaan olen ollut hieman turhautunut itsekin.
  Hyvinhän sinä loppujen lopuksi sait nuo uutuuksien kuvat esille. Siellä on monta makua, joista tiedän meidän nuorison ilahtuvan.
  Oman makeanhimon tyydytän esim. marja- tai omenapiirakan avulla. Siinä on se hyvä puoli, että ennen kuin saan leivonnaisen pyöräytetyksi, himo onkin saattanut mennä ohi.
  Oikein mukavia viikonlopun rippeitä ja hyvää ensi viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Kirsti. Minulla on melko iso vaatekokoelma, josta puolet on jo kuolleen siskoni vaatteita. Ja lopuista iso osa kirpparilta hankittuja. Ehkä noin kolmasosan olen ostanut uusina jo melko kauan sitten. Viime vuonna ostin kaksi uutta vaatetta. Yritän nykyäään elää mahdollisimman ekologisesti. Vaateteollisuus lisää ilmastonmuutosta yhtä paljon kuin lentäminen ja laivaliikenne yhteensä.Hyvä keino sinulla makeanhimoon. Muutkin ovat tyytyväisiä siihen, kun saavat koko piirakan itselleen.Hyvää viikon jatkoa sinulle!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!