tiistai 29. toukokuuta 2018

Ihastuin Samaskorun korvakoruihin


    Tammenterho korvakorut-savutammi ja ruostumatonta teräs-koko 2,5x1,5 cm-hinta 14.90 e.


Olen korvishullu kuten korkkarihullukin. Korvakoruja on kerääntynyt liuta ja toinenkin. Mutta joihinkin niin ihaniin korviksiin törmätessäni, ne on jokin sisäinen pakko ostaa.  Toki hinta asettaa rajat korvishulluudelleni. Ostan lähinnä niin sanottuja pukukoruja. Oikeastaan saan aitoja hopea- ja kultakoruja lahjaksi  vain mieheltäni. Osa koruistani on perittyjä.

Kun näin netissä sattumalta aika näyttäviä ja edullisia Samaskorujen kuvia, ihastuin täysin niiden maanläheisiin väreihin ja valmistusmateriaaleihin, lähinnä koivuun ja savutammeen. Pidin somia kissakorvakoruja monta päivää peräkkäin. Tumman ruskeina ne sopivat kaikenväristen vaatteiden kanssa.Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä www.samaskoru.fi kanssa. Testiin tuli kahdet korvakorut ja yksi riipus.

    Kissat sydämellä korvakorut-savutammi  ja ruostumaton teräs-normaali hinta 14.90 e, touko-
    kuun loppuun tarjous 5 e.


Samaskoru on koonnut koruistaan SamasDesing-malliston, jossa on kauneimmat ja persoonallisimmat korut.


   Sudenkorento kaulakoru-savutammi ja ruostumaton teräs-riipuksen koko 5,5x3,5 cm,
    kaulaketjun pituus 45 cm-hinta 14.90 e.

Samaskoru perustettiin vuonna 2014. Korut suunnitellaan ja valmistetaan Joensuussa yrityksen omalla pajalla. Ne kootaan käsin valmiiksi tuotteiksi. Koruja tehdään puusta, akryylista ja myös hopeoituja ja kullattuja teräskoruja on saatavilla. Koruja ja sisustustauluja voidaan valmistaa mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan, täysin yksilöllisesti.


                  Suomen kansalliskukka kielo sopii Samaskorun yritysideaan.

Koruihin halutaan sisäistää vaikutteita suomalaisesta luonnosta, eläimistä ja kulttuurista. Suomalainen koivu onkin yksi raaka-aineista samoin kuin savutammi.

Puukorut valmistetaan laserleikkaamalla, joten korun toisella puolella on näkyvissä vähän polttojälkeä, joka tuo vain elävyyttä koruun. 

Koruissa voi olla myös  rippunen iloa ja huumoria. Etenkin eläinkoruissa. Ja mikäpä estää lemmikin omistajaa ostamasta valmiista valikoimista erilaisia kissa- ja koirakoruja.  Puettuna koru tuntuu heti jotenkin yksilölliseltä ja omalta.

10 kommenttia:

 1. Hei Marja! Olen harkinnut noita kissakorviksia toiselle tytölleni lahjaksi. Hänellä on pienet valmistujaiset tänä kesänä kristillisen opiston musiikkilinjalta. Kanadassa asuvalle tytölleni vein jo akryylisen pääskyssetin. Itselläni on koivuiset kolibrikorvikset! Hankin kyllä vielä settiin kaulakorunkin. Että suosiota on Samaskoru saanut. Savutammi kuulostaa ihanalta. Koruissa viehättää luonnollisuus ja keveys. Edelleen tämä Suomen luonnon ihmeellinen lämpötila jatkuu myös! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Merja, kommentistasi. Jotenkin ihmeellistä, että sinäkin pidät Samaskorun koruista. Kissakorvikset on hyvä lahja tyttärellesi. Minuakin viehättää puukoruissa maanläheiset värit, koivu ja savutammi, ja se että ne eivät ole liian raskaat.Sinä uskallat jo uida. Pitäisi yrittää itsekin, kun on tämä lämpövirtaus. Mukavaa tiistai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että tällaisia tehdään. Minä kaipaisin kyllä enemmän väriä. Ehkäpä heiltä löytyisi sellaisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on tosiaan paljon värillisiä myös!

   Poista
 4. Heikkona sudenkorentoihin ja tietenkin kissoihin, aivan ihanat. Mutta arvaa mitä, laitoin korviin reiät tyttären kanssa, kun olin päälle 30vee ja ei olisi pitänyt en vieläkään käytä korviksia. ;)

  Ihanaa iltaa Marja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia, kommentistasi.Minä tykkään Samaskoruista etenkin niiden maanläheisyyden vuoksi. Tiedätkö, minulla aivan sama juttu kuin sinulla. Laitatin reiät korviin reilusti päälle kolmikymppisenä samalla kun tyttärelleni laitettiin reiät. Hän pelkäsi kovasti, että se sattuu kauhean paljon. Päätin sitten toimia esimerkkinä ja vain hymyilin kun minulle laitettiin reiät.Tytär uskoi sitten, ettei se paljoa satu. Korvishulluuteni puhkesi täyteen kukkaansa vasta nelikymppisenä.

   Poista
 5. Hienoja koruja, joista varmasti löytyy monelle mieleiset.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Kirsti, kommentistasi. Varmasti löytyy jokaiselle mieleiset. Etenkin nuoret takuulla tykkäävät värikkäistä koruista, esimerkiksi vaaleanpunaisista pääskykorviksista. Minua vanhempaa naista viehättää nuo maanläheiset värit.Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania puisia korvakoruja. Itse olen myös tällä hetkellä innostunut puisista koruista. Etsinnässä onkin kauppa, jossa myydään kotimaisia korvakoruja. https://www.sussie.fi/tuote-osasto/korvakorut/

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi Unknown.Kiva, että tykkäsit. Puiset korvakorut ovat kauniita ja jotenkin pehmeitä. Minulle aina parempi, mitä isommat ovat.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!