sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kesäkukkia kattiloissa, sankoissa ja potissa

Etupihallamme ei ole tilaa kesäkukka- tai perennapenkeille miehen autojen levittyätymisen vuoksi. Lisään kesäkukkien multaan kanankakkaa, niin ei tarvitse olla heti lannoittamassa. Istutin kesäkukat - jo vähän malttamattomana  - viime torstaina. Seuraavaksi otoksia niistä. Kerrankin osaan tehdä lyhyen postauksen.

  Pienet ja söpöt korisekrassin taimet odottelemassa kesää.

2 kommenttia:

  1. Hei, eilen satuin huomaamaan juttusi, jossa esittelet kukkasiasi. Minä myös tungen taimia kaiken maailman purnukoihin. Mikäs sen hauskempaa kuin yhdistellä vanhaa ja uutta, siroa ja rosoista. Aloitin kuvista ilahtuneena seurata blogiasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kristiina, kommentistasi. Se ilahdutti kovasti, koska saan vain vähän kommentteja, ja nekin yleensä negatiivisia. Olen blogitaipaleeni alussa ja ilmeisesti etsin sitä omaa ääntäni. Kirjoittelen nopeasti ja spontaanisti. Teksteihin tahtoo siksi jäädä kirjoitusvirheitä, joita pahoittelen. Mukava tavata ihminen, jolla on samantyyppinen kiinnostus laitella taimia vanhoihin purnukoihin. Ja kohta on oikea kesäkin ja voi seurata kasvien kasvua!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!