tiistai 12. marraskuuta 2019

Hemmottelen itseäni
Hemmottelen tällä hetkellä itseäni muun muassa lyhennetyllä versiolla korealaisesta kasvojenhoitorituaalista. Se on rauhan hetki. Teen rituaalin yleensä iltaisin paitsi saunailtoina. Rituaaliin menee aikaa oman tahdin ja nautinnon mukaan. Minulla noin 5-10 minuuttia. Rituaali tekee ihon selvästi kimmoisammaksi, kuultavammaksi ja heleämmäksi. Ja mikä ruusun tuoksu leijuukaan kylpyhuonessa! 

Testasin joitakin tähän liittyviä  luonnoskosmetiikkatuotteita yhdessä Ruohonjuuri luontaistuotteiden verkkokaupan kanssa. Minulla oli jo ennalta tuotteet, puhdistusöljy ja puhdistusvaahto, ihon kaksoispuhdistukseen.Ruohonjuuri perustettiin jo vuonna 1982, ja samalla sen yritysfilosofiaksi muotoutui nykyisinkin erittäin ajankohtainen ilmastonmuutokseen liittyvä  filosofia:
"Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään."

Ajatella, että tämä yritysfilosofia on jo vuodelta 1982 ja vielä hyvin  tärkeä ja ajankohtainen! Korealaisen ihonhoidon eli K-beatyn kymmenen ja yli tuotetta voi tuntua työläältä ja kalliilta. Mutta koko rutiinia ei tarvitse - ja kuka sen kieltää? - noudattaa kokonaisuudessaan. Voi oikaista tai käyttää vaikkapa yhtä, paria tuotetta. Kuitenkin ihonhoito tuottaa hyvän lopputuloksen.

Etelä-Korea on ollut jo pitkään ihonhoidon kärkimaita. Korealaisen ihonhoidon ydin ovat puhdistus, kosteutus ja tehokas suojaaminen. Jo pelkkä kaksoispuhdistus tekee ihosta heleämmän. Tämä ihonhoito on loistava kosteuttaja suomalaiselle pintakuivuuteen taipuvaiselle iholle.Näin menee lyhennetty versio korealaisesta kasvojenhoitorituaalista. Pitempi versio täällä.
 • Käytä ensin puhdistusöljyä. Se poistaa meikin ja ihotalin.
 • Pese kasvot vesipohjaisella puhdistusgeelillä, nesteellä tai vaahdolla tai jatka suoraan seuraavaan vaiheeseen.
 • Käytä puhdistuksen jälkeen kasvovettä. Se tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää kosteutusta. Kasvovesi taputellaan iholle.
 • Taputtele iholle hoitoneste (essence). Hoitoneste on kuin nestemäinen kosteusvoide. Hoitonestettä voi kerrostaa jopa seitsemän kertaa.
 • Levitä iholle seerumi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide, jos käytät sitä.
 • Kuori iho 1-2 kertaa viikossa pesun jälkeen.

Ruohonjuuren URANG-merkki on hienostunut ja laadukas korealainen luonnonkosmetiikka ihonhoitosarja, jossa perinteiseen korealaiseen ihonhoitorituaaliin yhdistyvät korkealaatuset raaka-aineet ja aromaterapia.

Nyt sitten testaamiini tuotteisiin.Ruususuihke, luomu, 100 ml, URANG, 36,95 €
Ylellinen ja laadukas ruusukasvovesi hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Ainutlaatuisen ylellisen tästä suihkeesta tekee se seikka, että sitä on saatavilla ainoastaan kerran vuodessa ruusujen sadonkorjuun jälkeen, millä taataan sen tuoreus ja teho.

Käyttö: Suihkuta kasvoille ja taputtele keveästi.


Elvyttävä, ruusu-essence,  50 ml, URANG, 44,95 €
Ruusu essence-geeli ihon tehokkaaseen kosteutukseen.
Ruusuvettä ja ruusun eteerisiä öljyjä sisältävä ihogeeli eli hoitoneste (essence) sopii käytettäväksi iholla korealaisen hoitorituaalin kasvoveden jälkeen tai käytettäväksi iholla seerumin tapaan. Se tuo ennen hoitoseerumia lisää kosteutta iholle.  Tekee kasvoista kuulaan kauniit ja tasaisen väriset vähentäen punoitusta ja elvyttää herkkää, kuivaa ja aikuista ihoa.

Iho suorastaan imi tätä hoitonestettä. Ja tuntui, että iho olisi turvonnut hyvällä tavalla.

Käyttöohje: Hiero 1-3 pumppausta puhtaille kasvoille hellävaraisesti. Tätä voi kerrostaa niin paljon kuin haluaa.Pink Everlasting-tehoseerumi, 35 ml, URANG, 64,95 €
Tehoseerumi aikuiselle iholle
"Heitä hyvästit velttoudelle ja ikääntymisen merkeille kasvoillasi tämän vaaleanpunaisen unelman avulla. Tehokatraassa loisteliaasti sävyttelee muun muassa immortella kukan kukkaisvesi, meriperäinen kollageeni ja rohtosammakonputkiuute. Roppakaupalla aminohappoja sisältävä seerumi edistää ihon kimmoisuutta ja napakkuutta lisäten sen kosteuspitoisuutta sekä  se myös elvyttää ja virkistää kasvojen ihoa."

Seerumi on todella tehoseerumi. Se kirkastaa selvästi ihoa ja tekee siitä kimmoisamman.

Käyttö: hiero hellästi puhdistuksen ja hoitonesteen jälkeen tai erillisenä seerumina.Ruusu-keramidi-kasvovoide, 50 ml, URANG, 47,95 €
Tehokkaasti kosteuttava kasvovoide
Ihana täyteläinen ruusuvettä ja ruusun eteerisiä öljyjä sisältävä ylellinen kosteusvoide helpottaa välittömästi kuivuuden tunnetta ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta hetkessä. Tehoaineet yhdessä keramidien kanssa lukitsevat kosteuden ihoon saaden sen tuntumaan kimmoisemmalta ja hoidetulta, muttei kuitenkaan tahmaiselta. Tämä kosteusvoide on hyvin täyteläinen ja riittoisa.S.O.S.-hoitovoide (multibalm), 15 ml, URANG, 26,95 €
S.O.S.-hoitovoide on kuivan ihon ylin ystävä.
"S.O.S.-voide on monikäyttövoide, joka on aivan erityisesti tarkoitettu kuivaa ihoa hellimään. Voide sisältää muun muassa kehäkukkaöljyä ja tamunaöljyä, jotka hoitavat, kosteuttavat ja korjaavat ihoa." Sopii niin kasvoille kuin käsiin, jalkoihin ja huuliin. Tämä on sen verran rasvainen ja tymäkkä voide, että sitä voi käyttää silloin tällöin kasvojen iholle. Hyvä jalkapohjille.

Kirkastava savinaamio, 105 ml, URANG, 39,95 €. 
Täyteläinen, kuoriva ja puhdistava savinaamio.
Naamion tehoaineena ovat luontaiset jojobarakeet, savi, niasiiniamiini ja alfa-bisabooli tekevät ihon heleäksi, kirkkaaksi ja syväpuhtaaksi hetkessä. Naamio poistaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja epäpuhtauksia.

Tämä kasvonaamio puhdistaa ihon kunnolla. Kuorivaa naamiota suositellaan korealaisessa hoitorituaalissa puhdistuksen jälkeen 1-2 kertaa viikossa. Tämä naamio on niin tehokas, etten suosittelisi sen käyttämistä yli kaksi kertaa viikossa. Liika puhdistuskin on liikaa, eikä iho siitä tykkää.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle. Hiero kevyesti koko kasvot läpi, ja sen jälkeen levitä päälle vielä toinen ohut kerros. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Suositellaan erityisesti mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon paikallisesti. Ei herkille ihoaluille.


6 kommenttia:

 1. Fantastiset tuotteet, korealaiset osaa. Täälläkin kiinnostaisi tämä brändi. 😍

  Ihanaa päivää Marja. 💙

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiia kommentistasi. Tuotteet ovat todella hyviä. Ja miten rauhoittava tuo kasvojenhoitorituaali onkaan. Myös tulokset näkee heti.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaita ja naisellisia kuvia! Voisinpa näitä kokeilla, kunhan entiset tuotteet on loppu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos riitta k kommentistasi. Tämä korealainen ihonhoitorituaali tuntuu todella hyvältä, ja tekee ainakin minun iholleni jotakin. Meikkaan vähän ja vähän viitseliäämmin hoidan kuitenkin ihoa. Mutta valitettavasti sitäkin vähän kausittain.

  VastaaPoista
 5. Kuvat kuin naistenlehdestä ja varmasti tuotteetkin ovat hyviä.
  Voisi vaikka toivoa pukilta, kun jotakin kosmetiikkaa saan kumminkin.
  Mukavaa jatkoa tähän viikkoon Marja!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kirsti kommentistasi. Minun tietsikkani alkaa olla liian vanha. Kuvat näyttävät hyviltä puhelimessa, mutta kun lataa ne sieltä tietokoneelle, ne himmentyvät ja kärsivät. Taitaa kai olla uuden tietokoneen aika. Jos saan aikaiseksi. Tietsikan lataaminenkin kestää. Kiva jos kuitenkin tykkäsit kuvista. Voin kokemuksella sanoa, että nämä tuotteet ovat hyviä. Ja on rauhoittavaa käyttää niitä iltaisin. Aamulla käytän vain vettä, seerumia ja kosteusvoidetta.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!