perjantai 7. heinäkuuta 2017

Shoppailua Tallinnan alennusmyynneissä

Oltiin tyttären kanssa Tallinnassa viime perjantaista maanantaihin. Tyttö ei edelleenkään halua kasvojaan tähän blogiin. Niinpä munaan vain itseni "this is my life" jutuissa. Junalla lähdettiin ensiksi Helsinkiin ("Mäntyharjun tytöt lähti reissulle").


                                            Reppu selässä on helppo liikkua.

Voi kun en voinut kikkailla niin kovasti tykkäämilläni korkkareilla, mutta on helpompi kävellä kaupasta kauppaan näin. Mutta olenko minä oikeasti minä ilman korkkareita? Siinäpä suuri eksistentiaalinen kysymys.

Sitten varsinaiseen asiaan eli aleshoppaamiseen.

 Ensimmäinen kauppa. Ostin 30% alennuksella kauniin värisen laukun. Sille oli ihan oikea tarve.
Seuraava kauppa oli Boss.


                             Nättejä kenkiä mutta minulle liian matalakorkoisia.

                                                 
Näitä edellisiä en ostanut vaan tyydyin ihailemaan. Bossin vaatteissa ei ole paljonkaan isoja kokoja.

Seuraavat hapsu korkkarit ostin 50% alennuksella, merkki Tamaris. So last season. Tiedän. Minäkin akka Mäntyharjulta jotakin muodista.
Hedelmiä, kahvia, vettä ja pullaa välipalaksi.
Tajusin juuri tätä kirjoittaessani, että olen someillut, postannut aika lailla viimeisen parin kuukauden aikana. Pidän tämän postauksen jälkeen parin päivän tauon. Vaikka valmiiden Pexel-kuvien kanssa raapusteluuni ei kulu kuin vain tunti päivässä. Pieni tauko missä tahansa rutiiniksi muodostuneessa asiassa tekee aina hyvää. Hope so, että maltan. Olen melko puhelias naisihminen ja sama puheliaisuus vaivaa tässä kirjoittelussakin. Pidän hetken kielen keskellä suuta. (Mitähän tuokin kirjaimellisesti tarkoittaa? Luulisi käyvän työlääksi...koko ajan pitää kieltään..).Jaarittelu sikseen!

Olen myös perusluonteeltani välillä liiankin perusteellinen. Mutta samalla myös kärsimätön. Jo kauan sitten edesmennyttä ukkianikin sanottiin hoppulan-Jaskaksi. Geneettistä osittain. Ukistakin muistan sen, että hän oli aina tulossa ja menossa. Kiireinen. Vauhdikas.

Tallinna aleshoppailu juttu alkaa olla nyt lopussa:
Kotona taas. Uusi Superdryn bomber-takki päällä. Ihastuin sen kiinalaisteemaan ja sain sen 40% alennuksella. Näytän sitä jossakin tulevassa postauksessa enemmän - tykkään siitä niin paljon. Näyttää olevan uusi laukkukin jo käytössä. Täti ihminenhän siinä kävellä köllöttelee. Ja ajattelee, että säästinpä paljon rahaa. Vaikka itse asiassa tuhlasin. Se on tämä naisen logiikka tämmöinen. 

8 kommenttia:

 1. Ihania shoppailuja! Tallinnassa olisi kiva joskus käydä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. Shoppailu on aina ihanaa. Etenkin alennusmyynneissä kun luulee kovasti säästävänsä, mutta kuitenkin oikeasti tuhlaa rahaa. Jos innostuu oikein olantakaa kaikenlaisista löydöistä. Se on menoa sitten...Tallinnassa olin ihmeen järkevä, vaikkakin tuolla naisen logiikalla ajattelin. Kivaa wiikendiä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva shoppailureissu teillä :) Tallinna on kyllä kiva paikka vierailla ja missäpäs ei olisi mukavaa alennusmyyntien aikaan! :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja löysit ja ihana shoppailupäivä. Minulle tulee aina nuukkuus ja ostelukrapula. Pitää olla tosi hyvä alennus, että ostan, paitsi jos kyse on käsityötarvikkeista. 💖 Blogista on hyvä pitää taukoa, jos alkaa tuntua että on pakottava tarve.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Teresa. Oli tosiaan kaikkinensa kiva reissu. Olenkohan shoppailu(psyko)paatti, kun minulle ei tule tunteisiin menevää ostelukrapulaa? Tosin en koskaan - etenkään vaatteita - hulluna ostele. Kivaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Ihania ostoksia! Tauko tekee varmaan hyvää! Itsekin pidän nyt kesälomalla vähän taukoa sekä töistä että bloggaamisesta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Minnea Muru kommentistasi. Ihana oli shoppailupäivä. Tässä on nyt pari päivää taukoa pidetty luonnossa kulkien ja ulkotöitä tehden. Silti mieleen tulee uusia jutun aiheita ja tekisi mieli kirjoittaa. Kai tämä joskus tasaantuu. Olen vielä jonkinlaisessa alkuinnostuksessa, vaikka olen jo (?) kirjoittanut kohta kolmisen kuukautta. Mutta olen aina tykännyt - lapsuudesta asti - kirjoittamisesta ja muusta vähän luovasta puuhastelusta. Hyvää kesälomaa ja taukoa sinulle! Nyt on niin kauniit ilmatkin.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!