maanantai 23. marraskuuta 2020

Alteyan ruusuihonhoitotuotteita testissä

 




Testasin yhtistyössä  Ruohonjuuren kanssa luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteita ja voi, miten ihanaa ruusuntuoksua, ruusuisia unelmia sainkaan.

Ruohonjuuri on laajin luontaistuotteiden ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa Suomessa. Valikoima on valtava ja kattava. Tilaan  kaikenlaista ruoasta luonnonkosmetiikkaan Ruohonjuurelta.

Ruohonjuuri perustettiin jo vuonna 1982. Se on edelläkävijä ekologisuudessaan ja ilmastonmuutoksen vastaisessa toiminnassa.Yritysideaksi muotoutui seuraava: " Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään."

Aluksi jotakin Alteya Luonnonkosmetiikka-yrityksestä:



Alteya Organics- Luonnonkosmetiikka

Tuotteiden ruusu ja laventeli kasvavat luomuna Balkanin vuoristossa Bulgariassa. Yritys on viljellyt ruusuja 1900- luvun alusta lähtien. Viljelijä valmistaa myös itse tuotteet. Ruusutuotteet ovat valmistajalle sydämen asia. Sarjan ihonhoitotuotteissa käytetään ruusun ja laventelin lisäksi paljon muitakin ihon kauneutta edistäviä luonnonyrttejä.

En testannut laventelia sisältäviä tuotteita, koska olen suureksi harmikseni allerginen laventelille. Se on aivan mahtava yrtti ihonhoidossa.

Nyt tuotteisiin.

Ruusuvesi (Organic Bulgarian Rose Water) 120 ml, 7,95€, Alteya


Ruusuvesi on ylellisesti ruusuntuoksuinen, ja piristää niin väsynyttä ihoa kuin mieltäkin. Ruusuvesi tasapainottaa ja syväpuhdistaa ihoa.


Bulgarian ruusulaaksossa kasvaneista Damascena-ruusuista valmistettu ruusuvesi on yksi maailman arvoistetuimmista.


Ruusuveden hyödyt ihonhoidossa:

-syväpuhdistaa ja tasapainottaa

-aknen ehkäisyyn

-ihon toimintoja uudistava, anti-age vaikutteinen, hidastaa ihon   vanhenemista

-virkistää, kosteuttaa, stimuloi ihoa


Käyttö:

Käytä ruusuvettä kasvoveden tavoin puhtaalle iholle aamuin illoin. Ruusuvesi sopii myös vartalon iholle ja hiuksille. Suihkuta ruusuvettä puhtaisiin hiuksiin. Käytä päivittäin, niin lisäät tukkaasi upeaa kiiltoa ja kauneutta.


Käytän ruusuvettä hoitonesteen (essence) tapaan. Imeytän sitä ihoon suihkuttaen ja taputellen kolme kerrosta. Jo tuoksu piristää harmaina marraskuun päivinä. Saatankin suihkutella sitä kasvoilleni ja hiuksille heti herättyäni. Mikä ihana päivän aloitus!


Minulla on ihossa ongelma sen epätasainen väri, jota ruusuvesi tasapainottaa, ja tuntuu myös, että se on silentänyt ja kaunistanut ihoani. Alteyan  ruusuvesi on ollut minulle jo vuoden verran vakituote jo ennen tätä testiä, ja tulen käyttämään sitä jatkossakin.  Nautin siitä! Jos tykkää joulusta ja joululahjojen antamisesta ruusuvesi on loistava lahjaidea.  Voi antaa ruusun tuoksua ja piristystä ympäri vuoden.



Irisoiva seerumi (Organic Iridescent Light Serum Rose&Mullen), 30 ml, 24,95€, Alteya

Alteya Organics irisoiva ja kevyt hoitoseerumi saa väsyneenkin ihon hehkumaan elinvoimaisena ja kauniina. Seerumi uudistaa ihoa ja saa sen kirkastumaan ja virkistymään. Irisoivan seerumin käyttäjän kasvot säteilevät terveyttä ja elinvoimaa.


Mitä tarkoittaa irisoiva? Irisointi on optinen ilmiö, jossa pinnan näkyvä väri vaihtelee katselukulmasta riippuen. Seerumin nimi juontaa juurensa sen sisältämästä tulikukkauutteesta, joka imee uv-säteitä tehokkaasti muuntaen ne hehkuvaksi valoksi kasvoilla.


Seerumi teki ihosta hehkuvan ja kuulaan. Pintakuiva ja punertava ihoni tuli ravituksi ja virkistyi. Paljon plussaa siitä, että se yhdessä kosteusvoiteen kanssa imeytyi helposti, eikä meikkivoiteeni rullaantunut sen päällä. Meikkaaminen oli helppoa.



Kosteuttava kasvovoide (Organic Pure Moisture Face Cream Rose&Mullein) 50ml, 21,95€, Alteya

Tämä kasvovoide tuo kimmoisuutta ja ihanaa hehkua iholle. Se on täyteläinen ja elvyttävä monitaituri, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Kasvovoidetta käyttämällä huomaa eron ihon kirkkaudessa, kimmoisuudessa ja hehkussa hyvinkin nopeasti.


Voide tuntui ylellisen täyteläiseltä ja yhdessä seerumin kanssa se tasoitti ihoni väriä ja lisäsi sen elinvoimaa ja hehkua. Voide myös ravitsi ja tasapainotti ihoani hyvin, kun käytin sitä viikon ajan aamuin illoin. Ihoni suureksi iloksi.



Ruusu-ihmesalva, Rose Otto (Organic Rose Otto Wonder Balm), 40 ml, 10,95€, Alteya

Ihmeiden aika ei ole ohi. Jos et usko, testaa tätä monitoimivoidetta. Ihoa tehokkaasti kosteuttava voide herättää horteesta kuivuudesta kärsivän ihon.


Ruusu-ihmevoide on kuivien kohtien sankari, josta hyötyvät esimerkiksi rohtuneet huulet, kuivat kädet ja jalkapohjat kuin muutkin ihon kuivat paikat. Sitä on hyvä laittaa pakkasilmalla kasvojen suojaksi.Voide sisältää laadukkaita eteerisiä öljyjä, jotka tasapainottavat ihoa.


Minulla on ollut tämä ihmesalva jo ennen tätä testausta käytössä noin puoli vuotta. Kesällä en tarvinnut voidetta kuin vain jalkapohjiin ja auringon punoituksiin. Nyt syksyllä jalkapohjat ovat todella kuivat ja kantapäät halkeilevat, onneksi tämä voide pehmittää ja ravitsee niitä. Olisin pulassa ilman sitä.


Käytän ihmesalvaa myös huulirasvana, käsivoiteena ja kosteuttavana kasvonaamionakin; välillä myös yövoiteena, jos kasvojen iho on erityisen väsynyt, kuiva ja samea, ja tuntuu  kaipaavan kunnon kosteutusta ja ravintoa. Tuntuu, että on vain mielikuvitus rajana, mihin kaikkeen tätä ihmesalvaa voi käyttää. Salvaa on myös muuten vain hyvä olla kotona kaiken varalta. Lisäksi sen purkki on hyvin kaunis ja vintagehenkinen. Tämä on oivallinen joululahja joka kotiin!


Tässä vielä kaikki ihanuudet.




6 kommenttia:

  1. Tuosta tykkään,että yhdellä tuotteella on monta eri käyttömahdollisuutta. Vaikka en mikään kosmetiikan suurkuluttaja ole, purnukoita tuppaa kasaantumaan liikaa.
    Mukavaa uutta viikkoa Marja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Kirsti. Monitoimituotteet säästävät kukkaroa ja jos ovat synteettisiä, säästävät luontoakin. Luonnonkosmetiikastahan ei jää jäämiä luontoon. Ja mikä erinomaista, usein rasiat ovat pahvia, kierrätettyä muovia tai lasia. Olen koukussa luonnonkosmetiikkaan, ja olen käyttänyt vain sitä melkein kolme vuotta. Merkkituntemustakin alkaa kehittyä. Ja tiedän mikä sopii minulle.

    VastaaPoista
  3. Nuo ruusujutut ovat minunkin suosikkejani,olleet jo kauan,mutta ei juuri tuo sarja. Ruusun tuoksu vaikuttaa positiivisesti myös hengitysilmassa tuoksulyhdyssä. Olet löytänyt varmaan hyvän sarjan,onneksi olkoon. Minun hoitorepertuaarissani onkin ihana ruusuinen hemmotteluhoito jota ostetaan paljon lahjaksi,ruusuista alkuviikkoa Marja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Pihakeiju. Ruusu onkin vanhimpia kauneudenhoidossa käytettäviä aineksia hunajan ohella. Ja miten sen tuoksu nostaakaan mielialaa. Tilasin elämäni ensimmäisen tuoksulyhdyn, nyt odottelen sitä ja eteerisiä öljyjä. Pidän todella paljon appelsiinista ja sitruunasta ruusun ohella. Oi, sinulla on täydellinen ruusuhemmotteluhoito! Kyllä kelpaisi, mutta olen menossa ayurveda-lääkärille, ja siihen menee rahaa, kun pitää mennä Helsinkiin saakka.

      Poista
  4. Upea esittely ja hyvin kaunis sarja. Alkoi houkuttelemaan tuo balm jo rasian vuoksi ja juuri oikein kuiviin kohtiin.

    Ihanaa tiistaita Marja. <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos Tiia kommentistasi. Sarja on aivan ihana, ja minä rakastan ruusun tuoksua. Tuo tuoksuvaloa tähän harmauteen. Monitoimi-salva on todella hyvä. Olen käyttänyt sitä melkein puoli vuotta juuri niihin kuiviin kohtiin. Myös rasia on söpö.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!