keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Yllätys kassissaniTutustuin yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa yllätyskassiin. Ruohonjuuri on luonnontuote- ja luonnonkosmetiikkayritys, joka on toiminut hyvin ekologisesti jo vuodesta 1982. Kassi todellakin yllätti. Vaikka se maksaa 19,90 €, on siinä tuotteita yli 40 €: n arvosta. Ja kukakapa ei pitäisi yllätyksistä. Ja tulisi niistä iloiseksi. Myös minä.


Jokainen kassi on sisällöltään erilainen, uniikki, kuin muut. Kassissa on muun muassa luonnonkosmetiikkaa, terveellisiä herkkuja, luomu- ja terveysruokaa ja siinä on yleensä 4-5 tuotetta. Jutussa on tuotteiden oikeat hinnat, jos niitä tilaa yksittäin. Sitten kassiin.


Laponie of Skandinavian Face Cream-kasvovoide, 31,95 €
Kasvovoide on geelin ja voiteen yhdistelmä ja siinä on vaikuttavina aineina kaurajauhe, kauraöljy, rypsiöljy ja unikonsiemenöljy. Pakkaus on alumiininen ja siinä on mahdollisimman pienet korkit muovin välttämiseksi.

Pakkauksessa oli vain englanninkielinen teksti. Olisin kaivannut suomenkielistäkin, koska onhan sarjakin kuitenkin kotimainen.

Laponie of Scandinavian-sarjan tuotteita on vähän ja ainesosia on vähän aivan tarkoituksella. Mutkaton ja pelkistettykin ihonhoito toimii.

Sarja on suunnattu etenkin herkälle iholle, mutta tuotteet ovat mieluisia myös kosmeettista minimalismia kannattaville. Yksinkertaisuus, minimalismi on nyt kosmetiikassa uusi trendi, ja uskon, että siitä tulee vielä suosittu.

Sarjan perustaja Kristiina käyttää päivittäin vain kolmea tuotetta: Milk Cleaner -puhdistusmaitoa, Toner Spray -kasvovettä ja kasvoöljyä. Hän sanoo: "Kasvovoidehan on öljyn, veden ja hoitavien ainesten yhdistelmä, enkä ole itse kokenut sitä välttämättömäksi." Kristiinalla on hyvin mielenkiintoisia ajatuksia  esimerkiksi herkästä ihosta ja Anti Age -kosmetiikasta Ruohonjuuri-lehdessä (1/2020)


Milk Cleanser -puhdistusmaito 17,95 €
Tämä putsari poistaa myös silmämeikin, se on tehokas, mutta sopii myös herkälle iholle. Vaikuttavina aineina ovat rapsiöljy ja ksylitoli. Toimii.English Tea Shop tarjoaa herkullista, korkealaatuista, ammattitaidolla ja ajatuksella tehtyä luomuteetä. Se pohjautuu yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa.


Herkullinen  mintturakeinen tumma-, vegaani- ja luomusuklaa vie kielen ja sydämen mennessään. Hinta 4,95 €.


Super Fudgion luomusuklaapatukka on namia maitosuklaata. Vaikka laihdutan, söin kerralla koko patukan. Hinta 1,99 €. Lurps!


Khadi Amla-hiusöljy, 14,50 €
Kassin ulkopuolelta en voi olla hehkuttamatta ja milteipä ylistämättä Khadin Amla-hiusöljyä. Sillä tulee aivan mielettömän kiiltävät hiukset ja se hoitaa myös päänahkaa ja hiusjuurta, tekee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen hiuksista elinvoimaisemmat ja ilmavat. Mikään hiustenhoito ei ole koskaan toiminut näin hyvin.

Tämä hiusöljy valittiin Parhaimmaksi hiustuotteeksi Ruohonjuurella vuonna 2016.

Tuoksuvaa öljyä levitetään hiuspohjaan ja hiuksiin. Sen annetaan vaikuttaa vähintään 30 minuuttia. Itse annan vaikuttaa pari tuntia ennen pesua. Öljyn voi antaa  vaikuttaa myös yön yli. Supermaxituplahyvä  tuote. Käytän tätä aina ja aina. Lopun elämääni.

7 kommenttia:

 1. Aivan upea sisältö! English Teashop ihan lemppareita ja Laponien ihonhoitotuotteet ovat monessa palkittuja. Ainoastaan Khadi ei ole tuttu.

  Ihanaa viikon jatkoa ja kiva yhteistyö sinulle Marja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tiia.Olin sisältöön hyvin tyytyväinen, ja Ruohonjuuren kanssa on aina mukava tehdä yhteistyötä. En tiennytkään, että Laponien kosmetiikka on myös palkittu. Kivaa torstaita sinulle!

   Poista
 2. Saikin hienon yllätyksen. Osa on tuttuja lähinnä tyttären hyllyssä nähtyinä.
  Nyt alkoi tuo hiusöljy kiinnostaa.
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Kirsti. Yllätys oli upea! Yllätyskassi on ylikin hintansa väärti. Khadi hiusöljy on aivan uskomattoman tehokas jo ensimmäisellä käytöllä. Suosittelen.

   Poista
 3. English TeaShopin teet ovat minunkin makuuni! Muut tuotteet olivatkin vieraampia. Paitsi nimi Laponie on tuttu - jostakin 1980-luvulta! Ehkä ei ole sama tuotesarja kyseessä kuitenkaan! 😊 Mainio tapa päästä tutustumaan erilaisiin tuotteisiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Suvi. Olet käynyt Ruohonjuuren myymälässä, sinä onnekas. Minä en ole koskaan, koska asun niin kaukana ja katveessa. Olen melkeinpä uneksinut käymisestä siellä. Ehkäpä joskus Helsingin reissulla avautuu taivas maan päälle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista Erikoiset Asiantuntijat. English Tea Shop on todella monipuolinen teesarja. Sinullekin siis tuttu. Ehkä se 1980-luvun Laponia oli korusarja. Muistan itsekin nimen. Oli myös sellainen laulu, ehkä euroviisukarsinnassa tai Syksyn sävelessä kuin Lapponia. Mutta en ole varma. Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!