perjantai 10. heinäkuuta 2020

12 kysymystä kesästäni

 Löysin tämän haasteen tiia koivusalon blogista. Haaste on kepeä kuin poutapilvet kesän taivaalla. Kuka tahnsa voi vastata tähän haasteeseen.

1)Mekko vai shortsit? Ehdottomasti mekko. Olen mekkoihmisiä. Mekko on kepeä ja viilentää kesällä. Kesämekko on usein kukkamekko.

2)Myöhään nukkumaan vai aikaiset aamut?
Kumma kyllä, että olen kesällä välillä yökyöpeli ja nukun pitkään, välillä taasen olen aamunvirkku aikaisin nukkumaan mentyäni. Pidän kyllä eniten aikaisista kesäaamuista. Lintujen laulusta, raikkaasta ilmasta ja loppukesällä sumuisesta maisemasta.

3)Ravintola vai piknik.
Piknik läheisten kanssa veden äärellä herkkuja nauttien.

4)Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?
Meidän perheessä vain minä pidän pavlovasta. Mutta pidän myös mansikkakermakakusta muun perheen kanssa.

5)Päivä rannalla vai huvipuistossa?
Sellaisella rannalla jossa voi myös uida ja veneillä. Tuulenvirettä ja aurinkoa. Huvipuistot kun ovat meluisia ja täynnä porukkaa.

6)Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?
Nyt korona-aikaan tietenkin matka kotimaassa. Mutta muuten ehkä ulkomailla uusissa maisemissa, mieluiten  lämmössä, kauneudessa ja kulttuurielämyksissä. Hiilijalanjälki vaan kolkuttaisi omatuntoa.

7)Tramboliini vai löhötuoli?
Löhötuoli hyvän kirjan kanssa.

8)Kirja vai sarja?
Ehdottomasti kirja, en esimerkiksi katso televisiota, Nextlifiä ja muita sellaisia.

9)Sandaalit vai tennarit?
Sandaalit korkeilla koroilla, vaikka liikavarpaitani särkisi.

10)Pionit vai lupiinit?
Tykkään niin paljon kukista, että valitsisin molemmat, mutta jos on pakko valita yksi, valitsen pionin. Se on niin runsas ja kaunis.

11)Festarit vai kotibileet?
Kiersin nuorena festareita aika paljonkin, nautin musiikista ja yleisöstä. Festariromanssejakin solmittiin. Teltassa oli jännittävää nukkua. Nyt olen sen verran kokenut akan kuvatus, että viihtyisin paremmin kotibileissä melko pienellä porukalla, jotta kaikkien kanssa ehtisi jutella.

12)Hehkuva kesämeikki vai ilman meikkiä?
Juhliin meikki. Tavallisessa arjessa korkeintaan huulipunaa ja kulmaväriä.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun teit tämän ja hyvin samanlaisia vastauksia, paitsi etten ikinä ole käynyt festareilla ja en nykyään käytä juuri koskaan korkkareita, paitsi juhlissa ja kiilakorkoja. Mekot ilman muuta. <3

  Mukavaa tiistaita Marja. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Tiia. Tämä oli hauska haaste. Kiitos siitä. Mekot tosiaan ovat niin ihania, myös talvellakin. Hyvää viikonjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiva kysely ja oivat vastaukset!
  Päätin tulla kertomaan sinulle, että vaaka näyttää nyt 13,4 kilon pudotusta. Hiljaa hyvä tulee...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Arkeilija. Upeaa lukea, että painonpudotuksesi sujuu hienosti.Ja sekin että jaksat kesällä laihduttaa, kun on niin paljon herkkuja tarjolla. Minun laihdutukseni on loppu. Käyn välillä vaalla, jotta pidän tuon 68 kilon. Sujuu hyvin, vaikka olen luopunut pätkäpaastosta.

  VastaaPoista
 5. Vastasin nyt vasta näihin kysymyksiin. Jos haluat katsoa, kurkkaa tänne - https://floral-passions.blogspot.com/2020/08/summer-memories-playful-questionnaire.html

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!