maanantai 13. toukokuuta 2019

Ainokaisen ihanat Matka korvakorut ja riipus

Sain tehdä yhteistyötä Ainokaisen kanssa.
Ainokainen tuotemerkin luojasta Netta Kervisestä on moneksi. Hän on voittanut vuonna 2009 Suomen ensimmäisen Eco Stylisti kilpailun; ollut Berliinin muotiviikoilla ekovaatteiden osastossa; hän on ollut monessa tunnetussa suomalaisessa elokuvassa puvustajana. Ja ekologisten vaatteiden lisäksi hän suunnittelee ja tekee ekologisia koruja.

Ainokainen on vuonna 2008 perustettu ekologiseen suunnitteluun erikoistunut vaate- ja korumerkki.

Netta Kervinen rakastaa tarinoita. Näin hän kuvaa työtään suunnittelijana:
"Suunnittelijana haluan luoda uniikkeja ja ajattomia malleja joissa on vahva tunnelma. Rakastan kontrasteilla leikittelyä. Ainokaisella on oma maailmansa, jossa elokuvallinen, elegantti tunnelma kohtaa pohjoiset maisemat. Myös musiikki, vanhat valokuvat, seikkailut, yllättävät materiaalit, luonto ja unohdetut paikat antavat inspiraatiota työlleni."

Ainokaisen korujen ja vaatteiden valmistamisessa  pyritään käyttämään mahdollisimman huolella valittuja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Tuotteet valmistetaan käsityönä Espoossa.

Ainokainen Matka korut valmistetaan kotimaisista poronsarvista ja korumetallista. Suunnittelija puhdistaa, sahaa, hioo ja kokoaa kunkin korun yksilöllisesti käsityönä.

Porot uusivat sarvensa vuosittain tiputtamalla vanhat sarvet talviaikaan pois. Koruissa käytettyjen sarvien väritys ja muoto vaihtelevat työstettävien sarvien mukaan. Korun pituus on noin 9 senttimetriä.

Matka korvakorut:

Matka riipus:

Mitä pidät Ainokaisen koruista?

4 kommenttia:

 1. Vaikka en ole koruihminen, peukutan näille.
  Hyvä valinta heille, jotka koruja käyttävät.
  Oikein hyvää päivän jatkoa Marja <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti kommentista. Minä en ollut nuorena koruihminen. Nyt olen korvishullu, ja noihin korvakoruihin ihastuin oitis. Mukavaa alkuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat korut Marja ja ehdottomasti huolisin kaikki, noh korvisreiät menneet umpeen, mutta nämä korut ovat ihan minunkin makuun. <3

  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia kommentista. Korut on ihania minunkin mielestä.Huh, korvisreikäsi on menneet umpeen. Minä en miltei voisi elää ilman korviksia

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!