tiistai 23. huhtikuuta 2019

Jolien luonnonkosmetiikkaa



En olekaan vähään aikaan testannut luonnonkosmetiikka verkkokaupan Jolien kuukausiboxia. Nyt on hyvä aika arvioida huhtikuun kuukausiboxia.




Aquis-hiuspanta, 16 €
on leveä ja pehmeästä materiaalista valmistettu hiuspanta, joka suojaa hellävaraisesti hiukset eikä tee painaumia hiuksiin. Hiuspanta on helppo kiinittää tarralla, jolla sen saa mukavan napakaksi, eikä se valu kuorintaa, naamiota ja meikkiä tehdessä.


Neal's Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish
Täytyy myöntää, etten ollut koskaan aikaisemmin tehnyt vartalonkuorintaa. Olen ajatellut, että saunassa irtoava iho on omanlaisensa kuorinta. Vähän puuhaahan se aloittelijalta vaati, mutta lopputulos oli palkitseva: iho oli pehmeä ja tuoksuva. Tuote sisältää arganpähkinän kuorta ja riisijauhetta kuorivina ainesosina. Sheavoi ja soija- ja kookosöljyt kosteuttavat. Lisäksi tuote sisältää ruusun, geraniumian ja Ylang Ylangin eteerisiä öljyjä tuoksun ainesosina. 


Zuii Organic Flora Tanning Foam, 39,90 €
Tuote oli helppo ja nopea levittää. Jo yhdellä kerralla sain kultaisen rusketuksen sääriini.  Bambumehu, raakakaakao  ja viinirypäleen siemenuute hoitavat ihoa. Väri voi säilyä 7-10 vuorokautta.


Absolution La Creme Gommante-kasvokuorinta, 31,90 € 
on ollut yksi Jolien historian suosituimmista tuotteista. Minä olen vierastanut mekaanisesti kuorivia voiteita, koska ne ovat jättäneet ihon santapaperin kuivaksi ja kireäksi. Tässä tuotteessa ei mekaaniset ainesosat olleet karkean rouheita ja iho jäi jopa kosteututeksi. Tuote sisältää mekaanisesti kuorivien ainesosien lisäksi entsymaattisesti kuorivia hedelmähappoja, jotka puhdistavat, kirkastavat ja elvyttävät ihoa ja saavat ihon hehkumaan. Hedelmähapot ovat peräisin kasviuutteista, esimerkiksi mustikasta ja sitruunasta.

Boxissa oli myös näyte Patyka Hydra-Booster Serumista.
Seerumi on kosteuttava ja kirkastava ja tuo iholle terveen hehkun. Tuote sisältää mineraalirikasta vettä MontBlancin jäätiköltä, valkohytykkäsientä, hyaluronihappoa. Tuote teki ihon ihmeen tasaiseksi. Se myös silminnähden kirkasti ihoa.
Täyspakkaus 34,90 €

Mikä tuote kiinnosti sinua?

5 kommenttia:

  1. Zuiin meikit ovat niin ihania. <3 Neil's Yard ihan ensimmäinen luonnonkosmeostoni Lontoosta, kun olin 14vee eli vuonna 1983, hih. Tämä brändi on siksi jäänyt sydämeen.

    Ihanaa uutta viikkoa Marja. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia kommentista. Zuiin meikit on tosiaankin ihania, samoin Bohon ja Kjaer Weisin. Käytän näitä merkkejä eniten meikeissä. Ihon hoitoon onkin sitten aivan eri meikit.

    VastaaPoista
  3. Näistä minulla olisi tuolle hiuspannalle käyttöä :)
    Hyvää illan jatkoa Marja <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kirsti kommentistasi. Hiuspanta onkin tosi kätevä kasvoja hoitaessa. Testattu on jo monta kertaa. Se pitäisi pestä 30 asteisessa vedessä.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!