perjantai 22. lokakuuta 2021

Antipodesin seerumi

 


Testasin yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa uusi-seelantilaista Antipodes seerumia. Ruohonjuuri on jo vuonna 1982 perustettu luontaistuotekauppa, jonka valikoima on suuri luonnonkosmetiikasta elintarvikkeiksi.  Toimitus on nopea, ja paketti saapuu parissa päivässä.

 

Ruohonjuuri on ekologisen ja eettisen luontaistuotekaupan edelläkävijä. Sen arvopohja on vieläkin hyvin ajankohtainen. Ruononjuurta perustettaessa vuonna 1982 sen yritysfilosofiaksi muotoutui: "Ruohonjuuren toiminta perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään."

Nyt kuva ensimmäisestä Ruohonjuuren kaupasta.Luonnonkosmetiikan kevyt, vesipohjainen antioksidanttipitoinen seerumi hellii ihoa. Sen on tieteellisesti ehkäisevän hapetusstressiä jopa 90 prosenttia.  Seerumi sisältää muun muassa boysenmarjaa, mustaherukkaa, kiiviä, Vinanza-viinirypälettä ja acaimarjaa.


Kun levitin ensimmäistä kertaa seerumia kasvoille, hullaannuin sen uhkeasta tuoksusta. Siinä tuoksuu muun muassa mesiangervo, vadelma ja kirsikka. Ihanat kesäiset tuoksut!


Seerumin nestemäinen koostumus tuntui yllättävältä, koska olen tottunut geelimäisiin seerumeihin tai öljyihin. Seerumi imeytyi hyvin, ja kasvoille tuli kiinteämpi tunto. Vaikka seerumi on tarkoitettu etenkin rasvaiselle iholle, se sopi minun sekaiholle ja sopii varmaankin myös kuivalle iholle.2 kommenttia:

  1. Ruohonjuuresta löytyy ihania tuotteita! Tuota seerumia pitäisi kyllä kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Kristiina. Ruohonjuuri on erittäin monipuolinen, ihana kauppa. Seerumi tuntuu hyvältä.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!