maanantai 1. kesäkuuta 2020

Haaste: joitakin juttuja minusta


Törmäsin tähän haasteeseen Outi`s life blogissa.   "Tehtävänä on kirjoitella käyttämällä oman sukunimen ensimmäistä kirjainta otsikko sanojen alle, mitä ne tuovat mieleen. Ensin vain yksi sana ja perustelujakin voi esittää." Haasteen voi napata nyt kuka tahansa bloggaava ihminen. Jutun kuvat ovat vanhoja, koska en ole viime aikoina ottanut selfieitä.

Haastevastauksiin voi käyttää vain sukunimen ensimmäisellä kirjaimella tehtyjä sanoja, vastauksia. Minun vastaukseni täytyy alkaa l:llä Liljestrom kun olen. Tämä haaste oli melkoisen vaikea, piti aivan tihrustaa, kaivella,  ryhmystellä, etsiä l-sanoja. Kokonaisuudessaan hauska.

Tähän bloggerohjelmaan on tullut uusi käyttöjärjestelmä tai sellainen...Nyt pitää vain harjoitella tätä. En tästä tekstistä onnistunut poistamaan kuvaa. Voi, hemmetti tätä digiä...

Vaate
Leggingsit.

Kirjoitetaankohan tuo sana noin? Käytän aika usein leggingsejä pitkähköjen tunikoiden tai lyhyiden mekkojen kanssa. Yläosa, sen muoto ja pituus, määrittää, valitsenko leggingsit, kangashousut tai farkut yläosan jatkeeksi. Minulle on parhaita leggingsejä aivan oikeat urheiluleggingsit. Ne kestävät aikaa ja istuvat hyvin.


Juoma
Limsa. 

Juon silloin tällöin sokeritonta kolaa. Joskus vain tulee himo siihen. Katselen kateellisena tytärtäni, kun hän juo sokeri keltaista Jaffaa. Mutta hänellä ei ole minkäänlaisia paino-ongelmia. Hän itse sanoo, että olisi lisäpaino aivan tervetullutta hänen kokoonsa 34, että lihaksia pienenisi. On uskomatonta, että joku haluaa lihasten pienentymistä.Tyttärelläni on minun mielestä upeat lihakset päästä varpaisiin. Jos tehdään yhdessä juoksulenkki, en pysy hänen kintereillä lainkaan. Ehkä tytär on parempi minä.
Paikka
Lehto.
Kuljen paljon  metsissä, täällä on paljon metsäautoteitä ja polkuja, mitä seurata. Runsaan metsälehdon täyteys viehättää minua. 

Ruoka
Lehtikaali.

Olen aivan hulluna lehtikaaliin. Se on niin monipuolinen ja ruteisen makuinen vihannes. Pidän siitä etenkin salaateissa sillään ja paistettuna wokeissa. Kylvin tänä vuonna kasvimaalle myös lehtikaalia ja toivon, että saan satoa, vaikka en kasvata sitä taimesta. Kuten yleensä olen tehnyt. Tulisipa lämmin kesä ja sopivasti sadetta.
Eläin
Leijona.

Leijona symboloi minulle äidin rakkauden mahtavaa voimaa. Olen aina lasteni puolesta leijona emo, joka suojelee heitä kaikelta pahalta.

Kukka
Lilja.

Jo sukunimeni mukaisesti, Liljavirta, pidän liljoista. Sekä näyttävänä leikkokukkana että puutarhakukkana. Liljat säilyy maljakossa niin pitkään.
Tytön nimi
Leeni.

Pojan nimi
Lasse.
Ammatti
Opettaja.
Kotona olen ruoanlaittaja, kokki, siivooja, ulkotyöntekijä, suhteiden hoitaja (naapurit ja muut), saunanlämmittäjä ja kuuntelija.

Hei, arvoisa bloggaaja lukija, vastaa tähän haasteeseen. On kiva, kun joutuu miettimään itseään sukunimen alkukirjaimen rajoissa. Ei tutusti, turvallisesti.
8 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus ja kylläpä olet kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mentaalimatkaaja. Olisi kiva, jos osallistuisit haasteeseen. Kaunis en ole. Vaan 54-vuotias akka. Kuvat olivat viime kesältä.

   Poista
 2. Kiva haaste. Saatan joskus ottaa kopin.
  Olet upean näköinen nainen!
  Ihanaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Kirsti. Voi ei, en ole upea kuten Mentaalimatkaajan kommenttiin kirjoitin. Samoin sinulle, ihanaa kesää. Nyt se viimein on!

   Poista
 3. Hauska haaste. Kauhulla jo ajattelin omalla alkukirjaimella vastailemista. Täytyy miettiä, uskallanko ottaa haasteen vastaan. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erikoiset Asiantuntijat. Juu, oli se vähän vaikeaa keksiä vastauksia omalla sukunimen ensimäisellä kirjaimella. Sinullakaan ei ole se kovin helppo kirjain, mutta vastaisit haasteeseen.

   Poista
 4. Mahtavaa kun teit tämän. Aivan huikean naulitsevia ja upeita kuvia susta Marja. Olen tainnut sanoa tämän ennenkin, mutta olet todella näyttävä ja upea nainen. <3

  Kivaa kesäkuun alkua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. En kestä kehuja ulkonäöstä. Sielun tilasta kestäisin. Enkä ole mitenkään upea tätä nykyä, vaan minulla on laihdutuksesta entistä enemmän kapeat kasvot, ja naama on alkanut roikkua, se tosin kuuluu tähän akan ikään. Väistämätöntä. Ihanaa kesän alkua sinulle!

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!