maanantai 7. kesäkuuta 2021

Minusta aivan ihmeelliset aurinkovoiteet
Sain Ruohonjuurelta testiin aurinkovoiteita. Olin aivan ihmeissäni,  että luonnonkometiikassakin on aurinkovoiteita, ja kaukana ovat tahmaiset, öljyiset aurinkovoiteet, jotka miltei tirisivät iholla kuin liha grillissä. 


Nyt luonnonkosmetiikassa aurinkovoiteilla on monia ominaisuuksia. Voiteet kosteuttavat ihoa. Niissä on anti-age ominaisuuksia ja ne jopa antavat sävyä iholle. City CC-voiteessa on aurinko- ja saastesuoja. Ja totta kai ne suojaavat hyvin auringolta. Levittäytyvät helposti eivät tahraa. Ne kuivuvat nopeasti, eivätkä jätä ihoa valkoiseksi. Huipputuotteita siis!


En ota varsinaisesti aurinkoa. Saan rusketusta puutarhatöitä tehden ja lenkeillä. Kun tässä välissä oli kaksi aurinkoista päivää testasin näitä aurinkovoiteita.


Ruohonjuuri luontaistuotekauppa on perustettu jo vuonna 1982. Se on edelläkävijä, ja tuotevalikoima on hyvin kattava.
Madara-tuotemerkki on lähtöisin Baltian alueen Latviasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus koskemattomilla ja luonnonvaraisilla niityillä.


Madara sai alkunsa neljän nuoren naisen - Zanen, Lotten, Paulan ja Lienen - intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Naisten unelma sai nimensä Matara-kasvin mukaan, joka on kasvanut pohjoisen Latvian niityillä ja merenrantojen dyyneillä vuosisatojen ajan ja jota viisaat naiset ovat käyttäneet kauneuteen ja lääkitsemiseen. Lopulta siitä tuli luonnollisen elämäntavan, kauneuden ja voimakkaiden pohjoisten kasvien symboli.Aurinkovoide, Plant stem cell age, SPF 30, kasvoille, 40 ml,  Madara,  32,95€

Plant stem cell  aurinkovoide kosteuttaa ja suojaa auringolta. Se on suunniteltu erityisesti kasvojen iholle. Suojakerroin on 30. Nyt se on tarjouksessa.


Voide:

-levittyy helposti

-kuivuu nopeasti

-ei tahraa

-ei jätä ihoa valkoiseksi


Voiteessa on mukana hiukan sävyä, joka tasoittaa ihoa ja suojaa palamiselta tehokkaasti. Se suojaa ihon kollageenia, ehkäisee valovanhenemista ja uudistaa ihoa. Aikuisen iholle suunnitelussa aurinkovoiteessa on myös hyaluronihappoa, joka suojaa ja tehokosteuttaa ihoa.


Testasin tätä aurinkovoidetta, kun oli muutama aurinkoinen ja lämmin päivä. Haravoin pihaa talon eteläpuolella. Voide suojasi hyvin palamiselta, ja antoi iholle kaunista sävyä.CC-voide, Hyalyronic anti-pollation, light, SPF 15, 40 ml, 31,95 €,   Madara 

Tämä voide on ihoa ilmansaasteilta ja auringolta suojaava. Yhtenä tehoaineena on hyaluronihappo, joka uudistaa ihoa. Tuotteissa on kaksi pohjoismaisen vaalealle iholle tarkoitettua värivirheitä peittävää voidetta.


"Anti pollution" eli iholle saastesuojaa tarjoavat tuotteet ovat nyt trendikkäitä kosmetiikkamaailmassa - eikä ihme: monissa maailman suurkaupungeissa ilmansaasteet haittaavat sekä hengitystä että ihon hyvinvointia.


Tämä aurinkovoide oli minulle sopiva, koska haluan nykyään myös päivettyä. SPF on  15. Se sopi minulle hyvin, eikä iho palanut kun tein puutarhatöitä kolme tuntia, vaikka suojakerroin on 15. Voide tuntui melkein luksukselta, oli meikattu olo, koska voide peittää kasvojen värivirheitä. Käytän muutenkin meikkivoiteena vain CC-voidetta meikatessani.
Aurinkovoide, Plant stem cell antioxidant, SPF 30, 100 ml, 20,95€,  Madara

Tämä koko vartalon iholle tarkoitettu aurinkovoide ei tahraa, levittyy helposti, eikä jätä ihoa valkoiseksi. Suojakerroin on 30.


Madaran aurinkovoiteissa on muiden tehoaineiden lisäksi isoampiaisyrttiä, joka suojaa ihon kollageenia, uudistaa ihoa ja ehkäisee valovanhenemista. Voide sopii koko perheelle. 

2 kommenttia:

  1. Harvoin hyödyn kosmetiikavinkeistä, mutta paljon ulkona olevalle nämä ovat tervetulleita. Kiitos sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsti. Aurinkotuotteet ovat tervetulleita paljon ulkona oleville. Itsekin saattaisin palaa puutarhatöissä, jos en käyttäisi mitään suojaa.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!