maanantai 21. syyskuuta 2020

Seitsemän asiaa minusta

 Huomasin tämän haasteen  Outis lifen blogissa. Eli kirjoitan seitsemän asiaa minusta.


1. Olin nuorena punkyhtyeen laulajana. Sain siitä nimen karju-Marja, koska laulamiseni oli lähinnä karjumista. Minulla oli nahkahousut ja punainen sänkitukka.
2. En tykkää siivoamisesta, kampaamossa käynnistä, kosmetologilla käynnistä, hierojalla käynnistä, tietenkään en  myös hammaslääkäristä. Kärsimättömänä ihmisenä hermoilen, jos kaupassa on liian pitkä jono. Sen sijaan pidän puutarhan ja kasvimaan hoitamisesta. Ja nyt on satokausi! Kille-kissa on aina apuna tai työnjohtajana puutarhahommissa. Ihanaa, suloista Siiri-kissaa emme päästä vielä ulos. Siiri-kissi ajattelee, että kantarellit ovat hänen lelujaan.


3. Tykkään olla metsässä. Nyt voi kulkea metsän rauhassa etsien puolukoita, mustikoita ja sieniä. Metsä raikastaa ajatuksia, ja samalla rauhoitun.

 4. Miltei rakastan kokkaamista,  leipomista ja säilöntää. Kokkailussa sävellän, en noudata reseptiä turhan tarkasti. Ruokani maistuu hyvin ainakin peheelleni ja ystäville.
5. Luen paljon, noin kolme tuntia illasta. Sekin rauhoittaa ja mieli voi liidellä vapaasti  vieraissa ja mielenkiintoisissa maisemissa ja elämissä.

6. En pidä sitten yhtään silittämisestä ja ikkunoiden pesemisestä. Mieluummin lukisin ja pohtisin filosofiaa ja psykologiaa.


7. Olen kahvisieppo. Voin juoda sitä kymmenenkin isoa kuppia päivässä.6 kommenttia:

 1. Täälläkin sävelletään ja säädetään ja tulee mitä tulee, mutta ei ikinä kyllä mitään kaunista. ;) Karju-Marja oli huikea uusi tieto wow.

  Hierojalla käynti on kiusallista, mutta jahka antaa myöten ja rentoutuu, niin ihan parasta.

  Kärsimätön täälläkin toivottaa kivaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tiia. Niinpä, Karju-Marja. Voi sitä nuoruuden vimmaa, rohkeutta ja voimaa. Nyt vanha akan ketale voi vain muistella sitä, mutta tasapainoisempana kuin hurjassa nuoruudessa. Ruoan laitto on viihdyttävämpää, kun säveltelee vapaasti. Minä en ole saanut mentyä hierojalle sitten nuoruuden. En vain tykkää, enkä ehkä osaa rentoutua, vaikka monissa muissa asioissa osaan.

   Poista
 2. Herkullisia, minun mieleisiä kuvia.
  Monia yhteisiä kiinnostuksen kohteita meillä, mutta on erojakin. Vai Karju-Marja :)
  Kosmetologilla olen käynyt pari kertaa, kun lapset ovat antaneet lahjakortin, en nauttinut.
  Hieronta rentouttaa, kun niskajumi iskee.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Kirsti. Minäkin olen huomannut, että meillä on aika paljonkin samoja kiinnostuksen kohteita. Hyvä kun uskaltaudut vapaaehtoisesti hierojalle.En minä hierojaa tai hammaslääkäriä kivun vuoksi pelkää vaan siksi, että olen siinä avuttomana toisen käsissä. Etenkin hammaslääkäriin suhtaudun noin. Avuttomana tuolissa, suu auki ja siellä kaikenlaista värkkiä. Enkä voi lähteä pois. Tämän vuoksi - kuulostaa hullulta -, en ota koskaan puudutusta. Siten voin keskittyä kipuun,en omaan avuttomaan tilaani. Hullu mikä hullu.

   Poista
 3. Repesin hillittömään nauruun luettuani ensimmäisen kohdan sinusta. En tosin nauranut sinulle, vaan sille kuvalle, jonka taiteilin mielikuvituksestani verkkokalvoilleni. Sekä tuo upea punknimi, jota punk todentotta on! Karjumista! Haha!

  Loistavaa viikkoa Marjaseni <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Mentaalimatkaaja. Kyllähän se nyt minuakin huvittaa tämä kovis Karju-Marja, nahkahousuineen,punaisine siilitukkineen, rajussa meikissä ja asenne omasta mielestä kohdillaan. Ja voi sitä mielipiteiden määrää, mitä silloin oli. Nahisiteltiin elvareiden kanssa, siis niitten, jotka ihailivat Amerikan 50-lukua. Punkaikana sai jokainen laulaa. Ja minä olen totta vieköön huono laulaja, joten punk-gerneenkin sopiva karjunta sopi minullekin 4 vuoden ajan.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!