torstai 25. helmikuuta 2021

Puhtia kevättalveen Ruohonjuuresta

 


Testasin yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa energiaa purskahtelevia tuotteita. Ruohonjuuri on perustettu jo  vuonna 1982. Siitä lähtien se on ollut ekologinen ja eettinen luontaistuotteiden edelläkävijä. Ruohonjuuren valikoima on hyvin laaja pähkinöistä luonnonkosmetiikkaan. On ilo asioida Ruohonjuuren verkkokaupassa. Ruohonjuurella on myös kivijalkakauppoja suurimmissa kaupungeissa.



 Viherjauheseos, 200g, Foodin,  19,95

Viherjauheessa on täydellinen yhdistelmä ravinteikkaita vihreitä sekä maalta että merestä. Viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytymisen takaamiseksi.


Viherjauheen sisältämä spirulina vaikuttaa verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.




Tuotteen sisältämä chlorella on ruoansulatusta parantava, kuona-aineiden poistumista nopeuttava ja erittäin ravinteikas. Antioksidanttinen chlorella edistää maksan toimintaa ja on siksi erittäin hyvä ravitsija detox- eli puhdistuskuurien aikana.




Juon viherjauheshotin aamuisin ja uskon, että kaikki vitamiinit ja ravintoaineet ovat helposti imeytyvässä muodossa. Juoma ei ole mitenkään herkullista vaan maistuu lähinnä ruoholle, vihreälle.




Supervege, kasviproteiinisekoitus, vanilja, 600g, Foodin, 24,95€

Supervege on hyvä kasviproteiinisekoitus vegaanin proteiinin saannin buustaamiseen. Se sisältää kolme luomulaatuista kasvisproteiinia: herne- ja riisiproteiinia ja erityisen proteiinipitoista 70% hamppuproteiinia.


Supervege sopii erinomaisesti osaksi kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.




Käyttö:

Sekoita 0,5-1dl supervegea ja 3dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Supervege sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoan laittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.




Testasin supervegeä marjasmoothiessa. Smoothie oli hyvänmakuista, eikä supervege hallinnut smoothien makua. Pelkästään veteen sekoitettuna seos ei ole hyvän makuista.



Herkutella-levite, 250g, Foodin,  7,95€

Foodin  Herkutella on vegaaninen luomu pähkinäsuklaalevite. Se on todella herkkua ja sopii syötäväksi monin tavoin, esimerkiksi puurossa tai paahtoleivän päällä. Minä söin sitä suoraan purkista lusikalla nautiskellen. Levite kului nopeasti loppuun. Nams!



2 kommenttia:

  1. Nämä kaikki ovat minulle ennestään täysin tuntemattomia tuotteita.
    Ainoa, mikä estää kokeilemasta on se, että itsellä on kaikki nurkat täynnä pakastettuja ja kuivattuja kasvisproteeneja ja antioksidantteja. Aion kysyä pyöräilijä-tyttäreltäni ovatko nämä tuotteet hänelle tuttuja.
    Mukavaa illan jatkoa Marja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsti kommentistasi. Voin vain kuvitella miten paljon teillä on kasviksia ja hedelmiä säilöttyinä. Tulette varmasti niillä talven toimeen ja jää keväälle ja kesällekin. Tuo viherjauhe on jokapäiväisessä käytössä. Syön sitä kuurina kevätväsymystä vastaan.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!