sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Kauneudenhoitoa kesän jälkeen

 


Kesällä ei tullut juurikaan meikattua, ja ihonhoitokin oli retuperällä ja hunningolla. En esimerkiksi tehnyt yhtään naamiota kesän aikana, paitsi kerran, kun kasvoni paloivat auringossa puutarhassa touhutessani. Kuljin kesän joko sävyttävässä auringonsuojavoiteessa tai seerumit kasvoilla. Tietysti maski kasvoilla vähensi meikkaamisen tarvetta. Ei tarvinnut meikkivoidetta tai huulipunaa. Silmiäni en meikkaa muutenkaan koskaan. Kulmia piirtelin. Ja niin sitä mentiin. 


En ole aurinkoa ottava ihminen, mutta sain rusketusta puutarhahommissa, vaikka oli lierihattu päässä ja auringonsuojavoidetta. Niinpä ihoon tuli pisamia, maksaläiskiä ja muita värivirheitä. Iho onneksi yleensäkin paksuuntuu kesäisin.


Niinpä päätin tehdä nyt syksyn alussa ryhtiliikkeen ja alkaa hoitaa ihoa yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Luontaistuotekauppa Ruohonjuuri on perustettu jo vuonna 1982. Se on edelläkävijä ekologisessa ja eettisessä kaupassa. Tuotevalikoima on valtava. Toimitus hyvin nopea.


Ihastuin iki hyväksi Flow kosmetiikan tuotteisiin. Minulle tuoksut ovat tärkeitä ja rakkaita. Flow kosmetiikan ihonhoitotuotteissa on kaikissa oma tuoksunsa. Ne ovat todellakin aromaterapeuttisia, mitä Flow kosmetiikka pitää hyvin tärkeänä. Tilasin yhteistyötuotteiden lisäksi kosteusvoiteen, ja tätä tuotemerkkiä tulen käyttämään pitkään. Olen todella ihastunut ja tyytyväinen.



Flow-tuotemerkki

Flow-tuotteet valmistetaan suurella ammattitaidolla Riihimäellä pientehtaassa. Merkkiin kuuluu muun muassa laadukkaita saippuoita ja ihon ja hiusten hoitotuotteita.


Ruohonjuuren henkilökunta äänesti Flow Kosmetiikan parhaaksi kotimaiseksi luonnonkosmetiikkasarjaksi vuonna 2020.



Flow-kosmetiikan laadukkaat raaka-aineet ovat huolella valittuja, koostumukseltaan tiiviitä ja riittoisia.


Flownilla uskotaan, että on mahdollista nauttia luksuslaatuisesta luonnonkosmetiikasta hyvällä omatunnolla. Tuotteiden sydän ja sielu ovat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt.



Flow Cosmetics, Mustikka-puhdistus  öljyvoide (Balm to Milk Cleancer), 120 ml, tarjous 29,95€ (35,90€)

Mustikka-puhdistus öljyvoide sopii kaikentyyppisille ihoille. Se on syväpuhdistava, kirkastava ja kosteuttava puhdistusvoide.


Yhtyessään veden kanssa öljygeeli muuttuu kevyen maitomaiseksi. Se on helppo huudella pois. Puhdistusvoide poistaa epäpuhtauksia, meikin ja lian. Se saa ihon raikkaaksi ja sileäntuntoiseksi. Voide on erittäin riittoisa.


Tätä putsaria oli helppo ja nopea käyttää. Öljy muuttui veden kanssa maitomaiseksi ja oli helppo huuhdella pois. Iho ei tullut tästä lainkaan kuivaksi vaan oli kosteutettu. Putsaria voi käyttää aamuin illoin, mutta päätin ottaa sen käyttöön aina iltaisin. Iltaisin käytän puhdistuksen jälkeen kasvovettä imeytettynä ja hoitoöljyä.




Flow Cosmetics, Kamomilla kasvovesi+probiootit (kukkaisvesi), 100 ml, tarjous 24,95€ (29,95€)

Kamomillakasvovesi on mieto ja hellävarainen, ihoa lempeästi rauhoittava ja sen pH-arvoa tasapainottava kasvovesi ja se sopii paljon muuhunkin. Kasvovesistä on tullut nyt suosittuja. Niitä käytetään muun muassa atooppiselle ja akneiholle.


Silmähauteena käytettynä kamomillavesi virkistää, rauhoittaa ja vähentää turvotusta. Se sopii myös kevyen meikin puhdistukseen, hiussuihkeeksi, miedoksi deoderantiksi, meikin kiinnitykseen tai virkistämään ihoa päivän aikana suihkutellen.


Käytin tätä ihanasti kamomillalle tuoksuvaa kasvovettä hoitonesteen sijasta. Aamuisin puhdistin kasvot mustikka-puhdistus öljyvoiteella, imeytin tätä kasvovettä ihooni, yleensä riitti kaksi kerrosta ja levitin tämän saman tuotemerkin seerumin ja ihovoiteen.



Flow Cosmetics, Hyaluronihapposeerumi +Probiootit (Hyaluron&Probiotics seerumi), 30ml, tarjous 29,00€ (39,95€)

Probiooteilla rikastettu hyaluronihapposeerumi syväkosteuttaa tehokkaasti. Seerumin tehoaineet hyaluronihappo ja probiootit palauttavat ihon elinvoiman ja tekevät ihosta napakan ja sileän. Tällä seerumilla on välitön ihoa kiinteyttävä ja juonteita silottava vaikutus.


Käyttöohje: levitä kaksi painallusta seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin. Tämä seerumi sopii hyvin kasvoöljyjen ja öljyseerumien kanssa sekoitettavaksi.


Seerumi on ihanan tuoksuinen. Tuoksusta erottuu jotenkin sitruuna. 




Flow Cosmetics, Rasulasavi- ja suolasaippua hiuksille ja vartalolle (Rhassoul&Salt), 120g, tarjous 11,90€ (13,95€)

Rasulasavi-suolasaippua on  hellävarainen valinta sekä hiusten että vartalon pesuun, myös kasvojen. Se on suunniteltu herkälle iholle ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon, esimerkiksi atooppiselle iholle, psoriasikseen ja hilseilevälle hiuspohjalle. Hellävaraisena se sopii myös lapsille.


Tämä on oiva matkasaippua. Se pesee hiukset, vartalon ja kasvot. Ei tarvitse kantaa isoa putelimäärää. Tuoksu on puhtaan raikas, eikä hiukset kuivu tästä saippuasta.



Flow Cosmetics, Detox-saippua, teepuu+aktiivihiili, 120g, tarjous 14,95€ (17,95€)

Syväpuhdistava aktiivihiiltä ja antiseptista teepuuöljyä sisältävä luomusaippua sopii etenkin epäpuhtaalle, rasvaiselle ja aknesta kärsivälle iholle. Saippua sopii kasvojen lisäksi myös vartalolle.


Aktiivihiili imee itseensä epäpuhtauksia, likaa ja rasvaa. Teepuuöljy on antiseptinen, ihoa puhdistava 100% eteerinen öljy, joka vähentää mustapäitä ja finnejä.


Olen pessyt nyt useamman kerran puhdistustarkoituksessa kasvoni saippualla, ja epäpuhtaudet ovat hävinneet. Silti saippua on mieto ja raikkaan tuoksuinen.

6 kommenttia:

  1. Superihanan kuuloisia tuotteita. Flow on kokenut vielä aivan mielettömän kauniin uudistuksen. Omia lemppareita ovat mm. vartalokuorinnat, jotka tuoksuu fantastiselle ja jättää ihon ihanan pehmeäksi.

    Aurinkoista sunnuntain jatkoa Marja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Tiia. On todella fantastisia tuotteita. Minun lemppari on seerumi, joka jotenkin napakoittaa ihoa heti.

      Poista
  2. Kivoilta tuotteilta kuulostavat. Tykkään enemmän tuoksuttomista tuotteista, mutta verkkokauppaa selatessani huomasin, että Ruohonjuuresta saa pähkinöitä ja siemeniä edullisemmin kuin marketin hyllyltä. Teen niistä granolaa, josta julkaisen reseptin ja ohjeet meidän blogissamme 12.9.2021. Harmi kun just kerkesin ostaa Prismasta pähkinöitä ja siemeniä pariin seuraavaan satsiin granolaa. Hyvää alkavaa viikkoa ja kiitos postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Erikoiset Asiantuntijat. Ruohonjuuressa on tosiaankin valtava valikoima muun muassa ruoka-, elämäntapa- ja kosmetiikkatuotteita. Siis muunmuassa. Odotan innolla granolaohjettasi. En oikein osaa tehdä sitä. Voilla olen yrittänyt saada ainekset murumaisiksi. Joskus olen onnistunut, joskus en.

      Poista
  3. Kiva esillepano.
    Tuotteet kuulostavat hyviltä. Minulla on vaan sellainen tilanne, ettei kosmetiikkaa juuri kulu ja silti lapset ostavat alan tuotteita lahjoiksi aika usein.
    Mukavaa iltaa Marja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista Kirsti. Sinulla on tosi huomaavaiset lapset, ostavat kosmetiikkatuotteitakin lahjaksi. Ei uskoisi, että et käytä juurikaan kosmetiikkatuotteita. Olen nähnyt kuvasi muistaakseni kirjassasi tai täällä blogimaailmassa. Minulle kosmetiikka on hemmottelua.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!