perjantai 24. syyskuuta 2021

Egyptiläinen ihmesalvaEgyptian Magic-voide (egytiläinen ihmesalva), 59ml, tarjous 29,95€ (normaalisti 39,95€)

Pääsin testaamaan yhdessä Ruohonjuuren kanssa todellista ihmevoidetta. Ruohonjuuri on perustettu jo vuonna 1982 ja se on edelläkävijä luontaistuotekauppana. Ruohonjuuressa on tarjolla tuotteita luonnonkosmetiikasta elintarvikkeisiin, eteerisiin öljyihin,  elämäntapaan ja moneen muuhun. Toimitus hoituu parissa päivässä.


Ihmesalva on mellevässä tarjouksessa syyskuun loppuun saakka. Se valmistetaan Yhdysvalloissa ja sitä ovat kehuneet muun muassa Madonna, Cameron Diaz ja Eva Mendes ja monet muut kaunottaret.


Ihmesalvaa on tarjolla normaali- ja jättipakkauksessa. Voide on luonnonmukainen eikä sisällä esimerkiksi vettä, alkoholia ja lisäaineita. Se valmistetaan hunajasta, kuningatarhyytelöstä, siitepölystä, propoliksesta, mehiläisvahasta ja oliiviöljystä. Monipuolisena voiteena se sopii hyvin matkavoiteeksi.


Ihmesalva on uskomattoman monikäyttöinen. Sitä voi käyttää:

-kasvovoiteena

-meikin pohjustusvoiteena

-silmänympärysvoiteena

-meikin poistovoiteena

-arville

-tatuointien hoitoon

-naarmuille ja pienille palovammoille

-parranajon jälkeen

-hiustenhoitoaineena

-vartalovoiteena

-halkeilleille kantapäille

-vaginan kosteuttamiseen ja liukuvoiteena

-vauvalle vaippaihottumaan


Itse käytän voidetta kasvovoiteena, jolloin sitä tarvitsee todella pienen määrän. Olen käyttänyt sitä myös yönaamiona, meikinpoistoaineena, huulirasvana, silmänympärysvoiteena, jalkapohjiin ja hiusten hoitoaineena ja -naamiona. Tuoksuva ihmesalva todella toimii.


2 kommenttia:

  1. Onpahan oikea monitoimesalva. Kiitos Marja vinkistä, tätä en ole ikinä testannut. Sydämellistä viikonloppua. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tiia. Salva todellakin sopii moneen asiaan. Itse pidän siitä eniten kasvovoiteena ja hiusten hoitoaineena.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!