perjantai 23. heinäkuuta 2021

Rouskuvia herkkuja


Minä pidän paljon pähkinöistä, kuivatuista hedelmistä ja marjoista.Pääsin makumatkalle yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Ruohonjuuri on ollut ekologinen ja eettinen luonnontuoteyritys vuodesta 1982 asti.

Kun vertailin pähkinäsekoituksia, tuli syötyä niitä hulppeasti. Kun aloittaa syömisen, ei malta sitä lopettaa, vaikka pähkinöissä on yhtä paljon energiaa kuin suklaassa.


Parapähkinät on minun makuuni. Ne ovat suuria ja herkullisia. Olin syönyt niitä vain kerran ennen tätä yhteistyötä.


Tietenkin kaikki pähkinäsekoitukset ovat luomua ja sopivan suuria, melkein kilon. Rouskuteltavaa riittää pitkään.


                       Pähkinöitä ja taatelia itse tehdyssä myslissä jogutin kanssa

Puhtipommi-sekoitus, 800g, 16,95 €

Puhtipommissa on parapähkinää, cashewpähkinää, saksanpähkinää, tomusokeroitua inkivääriä ja taateleita. Sekoitus on aivan herkkusekoitus. Siinä on sopivasti pähkinää, makeaa ja inkiväärin potkua.Voimanpesä-pähkinäsekoitus, 800g, 22,95€

Voimanpesä sisältää kermaista cashewpähkinää, manteleita, saksanpähkinöitä, parapähkinöitä ja hasselpähkinöitä.


Tämä on upea sekoitus maistuvia pähkinöitä. Saa herkutella terveellisillä pähkinöillä.

Sydänkäpy-sekoitus, 800g, 22,95€

Tämä sekoitus sisältää cashewpähkinää, mulperia, karpaloja, parapähkinää ja saksanpähkinää. Sekoitus on täydellienen yhdistelmä rapeita pähkinöitä ja kuivattuja marjoja. Karpalot ovat isoja ja pirtsakoita. Pidän todella paljon mulperista.


Pähkinöillä on paljon terveysvaikutuksia:

Syömällä päivittäin  pari pientä kourallista pähkinöitä  voi ehkäistä sydän- ja verisuonisairauksia  sekä tyypin 2 diabetesta. Tutkimusten mukaan päivittäin pähkinöitä syövillä on muita vähemmän sepelvaltimotautia ja verenpainetautia.


Kaikki pähkinät sisältävät runsaasti B-vitamiineja, rautaa, magnesiumia, seleeniä, sinkkiä ja omega-3 rasvahappoa, E-vitamiinia. Pähkinöissä on runsaasti proteiinia, joka yhdessä kuidun kanssa lisää kylläisyyden tunnetta. Nyt herkuttelemaan terveellisillä pähkinöillä.   Kuvat omat ja Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!