maanantai 25. helmikuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa jolielta



Sain testattavaksi jolien kuukausiboxin, joka oli tässä kuussa erityisen hyvä. 

Naturativ-ruusuvesi on suihke damaskoksen ruusuista, joka virkistää, kosteuttaa kasvot ja koko kehon. Se saa ihon tuntumaan virkistyneeltä. Tuote on erityisen hyvä keskitalven pakkasilla, ilmastoidussa toimistossa, lentokoneissa. Runsaasti ravitsevia aineita sisältävä ruusuvesi tislataan eteerisestä damaskoksen ruusuöljystä. Ruusuvesi on ihanteellinen ihon kosteuttamiseen ennen meikkausta ja meikkauksen jälkeen kiinnittämään meikki.

Olen heikkona kaikkeen ruusuntuoksuiseen kosmetiikkaan. Tämä tuote tuoksuu voimakkaasti ruusulta. Suihkuttelen sitä nyt melkein liikaakin kasvoilleni.




Kotimainen Murumuru-C-vitamiiniseerumi on sopiva väsyneelle iholle, joka kaipaa hehkua ja energiaa. Käytä kuuriluonteisesti niin kauan, kun seerumia riittää. Tuloksena on heleä ja säteilevä iho. Suomalainen kaurauute suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ravintorikas uute on ihanteellinen raaka-aine herkän ihon hellimiseen. Hyaluronihappo on ihossa luonnollisesti esiintyvä aine, joka kosteuttaa ja täyteläistää ihoa tehokkaasti. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka edesauttaa ihon kollageeni synteesiä ja tekee ihosta kimmoisan sekä tuo iholle kauniin hehkun.

Minä olen puoli vuotta luonnonkosmetiikan uutena käyttäjänä yrittänyt löytää  sen parhaimman seerumin. Se taitaa olla tässä. Olen jostakin lukenut, että samoja ihonhoitotuotteita kannattaisi käyttää ainakin 27 vuorokautta, minkä ihon uudistuminen kestää ja vanha ihosolukko häviää. Vasta silloin näkee kunnolla, miten tuote vaikutti ihoon.


Luvially Organic Lip Balm Cool Mint-huulivoide tuoksuu ja maistuu ihanan raikkaalta ja viilentävältä mintulta. Huulivoiteen pehmeä koostumus perustuu kotimaiseen luomusertifioituun mehiläisvahaan, joka kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tuotteen sisältämät luonnon kasviöjyt, kuten manteli-, hamppu- ja avokadoöljy ravitsevat ja pehmentävät kuivia huulia.

Viimeinkin tarpeeksi rasvainen huulirasva. Vei pois jopa rohtumat  huulista, ja bonuksena mintun tuoksu piristää. Kun huulirasva loppuu, tilaan tätä uudelleen.





Turbliss -bioaktiivinen turvenaamio sisältää bioaktiivisia humusaine-, humiini- ja fulvohappoja, anorgaanisia kivennäisiä, lipidejä, aminohappoja, hivenaineita, fytoravinteita ja rikkiä. Bioaktiiviset yhdisteet tunkeutuvat syvälle ihoon, palauttavat sen kimmoisuuden ja normaalin toiminnan. Naamio taistelee tehokkaasti ikääntymistä vastaan sekä ravitsee myös ongelmallista ihoa. Naamio nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, elvyttää ja virkistää ihoa.

Naamion jälkeen ihoani punoitti vähän. Toisaalta iho oli kirkastunut ja napakantuntuinen.

Kuukauden boxissa oli myös  kaksi Absolutionin matkakokoista tuotetta.

Absolution La creme Riche on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Se kosteuttaa ja hellii ihoa hoitavilla ainesosillaan. Sisältää runsaasti bioaktiivisia ja kosteuttavia tekijöitä, kuten aloe veraa, keramideja, hyaluronihappoa sekä vadelmanmarja- ja tupasvillauutetta. Keramideilla on tärkeä tehtävä ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä. Kuivassa ihossa keramidien määrä on vähentynyt. Keramidien määrä voi vähentyä myös stressin ja ilmaston lämmönvaihteluiden tähden. Tuote kirkastaa ja kosteuttaa pintakuivaa ihoa.

Minulla on pintakuiva iho, jota tämä voide pehmensi ja napakoitti. Iho myös kirkastui ja oli elinvoimaisen näköinen.

Absolution La creme du Soir on korjaava ja ihoa uudistava  yövoide, joka on ihanteellinen stressaantunelle iholle. Voiteen sisältävä magnesium toimii luonnollisena stressin lievittäjänä rentouttaen ihoa ja silottaen juonteita. Arganöljy sisältää  runsaasti E-vitamiinia ja Omega-3 -rasvahappoja, jotka ravitsevat ja korjaavat ihoa. Rohtosalkoruususta saatava uute pehmentää  ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Tämä voide helli minun vanhenevaa ihoa ja stressin merkkejä. Aamulla iho näytti freesiltä ja aivan kuin suun sulkeet olisivat vähän hävinneet. Tätä voidetta pitää ostaa lisää.




Mikä näistä tuotteista kiinnosti sinua eniten?

8 kommenttia:

  1. Naturativin vartalotuotteet on aivan ihania ja niissä on ihanat tuoksutkin.

    Kivaa uutta viikkoa Marja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kommentistasi. Tuo ruusuvesi kasvoille ja vartalolle on vaan niin minun mieleeni. Ja jos vartalotuotteetkin tuoksuu yhtä hyvälle, saatan hankkia niitä. Mukavaa viikon alkua sinulle!

      Poista
  2. Ehkä siksi, etten tilaa naistenlehtiä, minua viehättää kosmetiikkapostaukset, vaikka käytän kosmetiikkaa äärimmäisen vähän.
    Jos näistä valitsisin, valintani olisi Absolution La creme du Soir, ihan vain sillä perusteella, mitä kerrot sen vaikutuksista.
    Ihanaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kirsti kommentistasi.Absolution La creme du Soir on hyvä valinta vähän varttuneemmalle iholle. Hyvää viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Tuo ruusuvesi varmaankin ois mun juttu, minäkin olen aivan lääpällään ruusuun,sehän tekee hyvää vanhenevalle iholle ja tuoksunsa kautta vaikuttaa mielialaankin. Minulla on hoitolassani ruusuinen hemmotteluhoito jossa kaikki hoitoon käytettävät aineet on ruusulla kyllästettyjä, suosittu hoitolahja naisille. Mukavaa illan jatkoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi pihakeiju. Kuulostaa ihanalta tuo sinun ruusuinen hemmotteluhoito. Tykään kovasti ruusun tuoksusta. Olisin varmaan taivaissa.

      Poista
  5. Hei, minulla on erittäin rasvainen iho. En käytä yleensä meikkivoiteita vaan ainoastaan puuteria ja rasvainen iho tunkee läpi jo hetken päästä meikkaamisesta. En yleensä lisää puuteria vaan tuputan paperilla rasvaisuutta pois useasti päivässä. Onko sinulla antaa vinkkejä miten hoitaisin rasvaista ihoani.

    VastaaPoista
  6. En tiedä kosmetiikasta kovinkaan paljon ja postaan siitä siksi vähän.Rasvaiselle iholle voisi sopia Madaran luonnonsavi saippua pesuun. Ja rasvaiselle iholle on omia hoitoaineita. Joliella on etusivulla hakukuvake, jossa on myös "ihotyypit ja ongelmat".Ruohonjuuressa on sivun yläpuolella kysymyskenttä, johon voi kirjoittaa "Rasvainen iho" ja sen mukaan suositellaan hoitotuotteita.Anteeksi etten voi paremmin auttaa.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!