maanantai 4. helmikuuta 2019

Luonnonkosmetiikkaa Jolielta



Testasin yhteistyössä jolien kanssa kuukausi-boxin, jossa on usein yrityksen uusimpia tuotteita.


Neal's Yard Remedies Bee Lovely-käsivoiteella huolehdit käsistäsi  samalla kun pelastat mehiläisiä. Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen. Kosteuttava hunaja sekoittuu energisoivaan appelsiinin eteeriseen öljyyn. Ravitsee, pehmentää ja suojaa ihoa, piristää mieltä.

Voide tuoksuu niin ihanasti appelsiinille, että sitä käyttää jo aivan sen takia. Voiteen koostumus on puolitäyteläinen ja se imeytyy nopeasti käsiin. Oivallinen talviajan käsivoide.


Neal's Yard Remedies Calendula Cleaneser on lempeä puhdistusvoide, joka poistaa meikin ja lian tehokkaasti jättäen kasvot raikkaan puhtaiksi. Sekoitus luomulaatusta kehäkukkaa ja jojobaa yhdessä hoitavien kasviöljyjen kanssa pehmentävät ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Sopii täydellisesti talviputsariksi.

Käyttöohje: Hiero voidetta kuiville kasvoille, pyyhi pois kostean musliiniliinan avulla tai levitä pieni määrä voidetta vanulapulle ja pyyhi kasvot huolellisesti.

Minä en ilmeisesti osaa käyttää tähän asti tilaamiani luonnonkosmetiikkaputsareita, koska aina kasvopyyhkeeseen jää meikkivoiteen väriä. Ehkäpä silloin aikoinaan synteettiset putsarit olivat vahvempia ja tehokkaampia. Mutta ne on nyt taaksejäänyttä elämää. 

Tämän syyn takia olen ottanut ronskimmat  keinot välillä käyttöön. Puhdistan meikit Love beauty and planet muru muru butter&rose petal polish face scrubilla, joka on oikeammin kuorintanaamio. Mutta jälki on puhdasta. En siedä ajatusta, että minulla on vielä meikkiä kasvoilla, kun aloitan kasvonhoidon iltatoimet. Lähinnä seerumin ja yövoiteen levityksen. Pari kertaa viikossa teen kasvonaamion ja olen erityisen kiinnostunut naamioista. Niitä on nyt tullut osteltua vähän liiankin kanssa. Mutta kaikki tulevat varmasti ajallaan käyttöön.



Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil on ylellisen ravitseva kasvoöljy, jonka hoitava koostumus sopii täydellisesti yökäyttöön, talven ajaksi ja aina kun ihosi tuntuu kaipaavan erityistä hemmottelua. Öljy on eksoottinen seos Etelä-Amerikasta peräisin olevia tehoraaka-aineita: antioksidanttirikasta acai-öljyä, ravitsevaa amatsoninjättilummeuutetta sekä parapähkinää. Buritiöljy sisältää beetakaroteenia ja auttaa parantamaan ihon elastisuutta. Kylmäpuristettu, paljon luonnollista retinolia sisältävä arvokas cacay-öljy tarjoaa iholle reilun annoksen E- ja F- vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Kaikki raaka-aineet toimivat harmoniassa tehostaen ihosolujen uusiutumista sekä silottaen ja kirkastaen ihoa.

Öljyssä on hurmaava kukkaistuoksu, joka houkuttelee levittämään sitä iholle. Käytän sitä yövoiteen ja seerumin asemasta. Aamulla iho näyttää kirkkaalta ja levänneeltä.



Soley EyGLO Pure Organic Moisture on kosteuttava hoitovoide, joka heleyttää ja kirkastaa ihoa. Sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten helokki-, ruusunmarja- sekä frankincenseöljyä, jotka parantavat ihon elastisuutta ja nuorekkuutta sekä ravitsevat ihoa. Soleyn nimikkoöljyseos islantilaisista villiyrteistä auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden, kiinteyttää,eliminoi epäpuhtauksia, hoitaa auringon jättämiä jälkiä ihossa sekä kirkastaa ihon väriä. Sopii erinomaisesti meikin alle sekä elvyttämään ihoa yön aikana.

Tämä voide sopii minulle päivävoiteeksi. Yövoiteeksi tarvitsen tymäkämmän ja täyteläisemmän voiteen vanhenevalle iholle.

Mikä näistä luonnonkosmetiikka tuotteista oli kiinnostavin?

3 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaa tuo Neal's Yard Remedies Bee Lovely-käsivoide, eikä vähiten siksi, että tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläiskannan ylläpitämiseen. Mehiläiset ovat puutarhurin ystäviä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Marja <3

    VastaaPoista
  2. Mehiläiset ovat kummasti vähentyneet Suomessakin. Kaunis ajatus Neal`s Yardilta. Käsivoiteen tuoksu on niin ihanasti appelsininen. Pidin täysin somettoman viikonlopun. Iloa päivääsi!

    VastaaPoista
  3. Minua kiinnostaa Neal's Yard Remedies Calendula Cleaneser koska tuntuu etten saa ihoani millään puhtaaksi.Ihoni on todella haastava puhdistaa ja herkkä.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!