torstai 1. huhtikuuta 2021

Minkälaisia kotivaatteita minulla on?

 


Nyt kun kotona tulee oltua niin paljon surun ja koronan takia, huomioni on kiinnittynyt kotivaatteisiin. Olen jopa tilannut uusia ja rikkonut näin päätökseni  olla ostamatta vaatteita ilmastosyistä, minulla on jo tarpeeksi vaatteita pitkälle tulevaisuuteen. Ainoastaan urheiluvaatteet kuluvat nopeasti ja niitä on välillä ostettava.


Esittelen tässä vanhoja kotivaatteita, jotka ovat olleet käytössä pitkään. Ensimmäisessä kuvassa on collegehousut ja vähän erikoinen huppari. Tykkään vaaleanpunaisista kotivaatteista. Tämä väri tuo mielihyvää ja vaikuttaa mielialaan.


Kotivaattethan ovat vähän sellaisia ja tällaisia. Minulla on periaate, etten pidä repaleisia ja loppuun kulutettuja vaatteita. Lisäksi vaatteet tulee olla rennot. Siksi käytän paljon college- ja urheiluvaatteita. Niissä on hyvä olla. 


Vihreä väri on minulle rakas, joten on yksi kotivaate vihreä. Tokmannilta ostettu raitapaita, leggingsit  sieltä sun täältä.


 

Tämä asu on kai urheiluvaatteen alle laitettava puku. Tai sitten se on tekninen urheiluasu sinänsä. En tiedä, muista. Siitä on aikaa, kun sen olen ostanut. Minä pidän sitä pyjamana, yövaatteena. Asussa näkyy selvästi reisien muhkurat. Näkyköön! Paino on noussut Veran kuoleman jälkeen neljä kiloa. Se on se suklaa.

Vera kiusoitteli minua usein tavastani käyttää urheiluvaatteita yövaatteina. Että rehkin ja liikun unissani. Että suoritan päivän liikuntatarpeen yöllä. Näen vilkkaita unia, kun on urheiluasu päällä.


Tässä taas collegehousut ja löysä huppari, kirpputorilta ostettu. Tämän jutun vaatteet olivat siis vanhoja. Ensi kerralla esittelen uusia kotivaatteita.

2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä sinua pitkästä aikaa. Nyt huomasin, että olen kaivannut joka perjantaisia asukuviasi, joista taannoin postasit.
    Asut näyttävät siltä, mitä minä odotan itsekin kotivaatteilta. Mukavuutta ja joustavuutta.
    Ihanaa pääsiäisen aikaa Marja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsti. Mukavuutta ja joustavuutta pidän tärkeänä kotivaatteissa. On hyvä olla. Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi. Teet minut iloiseksi!