tag:blogger.com,1999:blog-5925696365945582744.post5184880690859559906..comments2024-03-28T14:53:35.024+02:00Comments on Marja 50+ eloa ja oloa: Ole tarkkana ruokakaupassamarja 50+ eloa ja oloahttp://www.blogger.com/profile/02662107070150132092noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5925696365945582744.post-73640377581976405542021-11-16T20:19:27.336+02:002021-11-16T20:19:27.336+02:00Kiitos kommentista Erikoiset Asiantuntijat. Kaipa ...Kiitos kommentista Erikoiset Asiantuntijat. Kaipa soijajogurtin soija ei ole geenimanipuloitua. Etenkin Yhdysvalloissa eläimille syötetään geenimanipuloitua soijaa, joissakin tuotteissa ihmisillekin. Olen kerran maistanut soijajogurttia, ja se oli hyvää, luonnonmakeaakin. Minä olen käyttänyt makeuttamatonta manteli- ja kauramaitoa. Nekin ovat luonnostaan makeita. Ihanaa tuo sinun granolasi. Noudatin sitten reseptiäsi vähän soveltaen, lisäsin kookoslastuja, jotka ovat mukavan rapeita. Kuivatut karpalot ovat herkkua!marja 50+ eloa ja oloahttps://www.blogger.com/profile/02662107070150132092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5925696365945582744.post-73947812791124614242021-11-14T16:29:00.432+02:002021-11-14T16:29:00.432+02:00Enpä tiedä, onko se sen ympäristöystävällisempää, ...Enpä tiedä, onko se sen ympäristöystävällisempää, mutta olen jo jonkin aikaa käyttänyt soijajugurttia, joka on makeuttamatonta. Sen joukkoon laitan pari kolme ruokalusikallista itse tehtyä granolaa, jossa on kaurahiutaleita, mantelirouhetta ja erilaisia pähkinöitä. Olenkin tainnut tästä granolasta joskus postatakin. Sitten vastapaahdettuun granolaan voi lisätä jotain kuivattuja marjoja. Tämänhetkisessä on kuivattuja karpaloita.Erikoiset Asiantuntijathttps://www.blogger.com/profile/08156272660224491910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5925696365945582744.post-25551290443827925732021-11-12T15:14:21.523+02:002021-11-12T15:14:21.523+02:00Kiitos kommentistasi Tiia. Minä käytän suolaa aiva...Kiitos kommentistasi Tiia. Minä käytän suolaa aivan liikaa, sokeria liikaa. Miehelle pitää tehdä lähes suolatonta ruokaa ja pöydässä siksi pitää suolata ruoka uudestaan, siis minä suolaan, jolloin tulee helpommin liikaa suolaa.marja 50+ eloa ja oloahttps://www.blogger.com/profile/02662107070150132092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5925696365945582744.post-27227667271481394432021-11-12T10:34:30.592+02:002021-11-12T10:34:30.592+02:00Joskus on pakko turvautua valmisruokaan, mutta hal...Joskus on pakko turvautua valmisruokaan, mutta halvemmin. Fakta on, että edelleen liikaa sokeria ja suolaa tulee kyllä käytettyä. Suolaa saa syödä niin vähän ja suolaa tulee joka paikasta. <br /><br />Sydämellistä viikonloppua Marja. <3Tiia Koivusalohttps://www.blogger.com/profile/11882174606320798739noreply@blogger.com